סקר אמינות הפלאזמה
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לאור העובדה שחברים רבים באתר מעוניינים לערוך סקר אמינות לפלאזמות, החלטנו לנסות ולאמץ את הרעיון.
הסקר מפורסם כאן:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ros&f_id=9
ברור שאם התוצאות לא יהיו הגיוניות או שנראה שיש ניסיון להטות את הסקר, נודיע על כך.
משך הסקר כרגע נקבע לשבוע- אולם אם נראה שיש עדיין עיניין להמשיך את זה הלאה (או לחלופין, אם יש מספר קטן של משתתפים) נוכל לשנות זאת לפי הצורך.
אם יש לכם פלאזמה - נבקש שתשתתפו.
הסקר מפורסם כאן:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ros&f_id=9
ברור שאם התוצאות לא יהיו הגיוניות או שנראה שיש ניסיון להטות את הסקר, נודיע על כך.
משך הסקר כרגע נקבע לשבוע- אולם אם נראה שיש עדיין עיניין להמשיך את זה הלאה (או לחלופין, אם יש מספר קטן של משתתפים) נוכל לשנות זאת לפי הצורך.
אם יש לכם פלאזמה - נבקש שתשתתפו.
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 13/07/2005 23:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
oferlaor
- מנהל

byoyo,
מניסיון העבר, חשיפת התוצאות בזמן אמת השפיעו על התוצאות הסופיות.
לכן נחשוף את המידע בסופו, בהנחה שהתוצאות בכלל יהיו הגיוניות - אם למשל 99% מהמסכים ידווחו עם תקלות, אין כל ערך לסקר.
מניסיון העבר, חשיפת התוצאות בזמן אמת השפיעו על התוצאות הסופיות.
לכן נחשוף את המידע בסופו, בהנחה שהתוצאות בכלל יהיו הגיוניות - אם למשל 99% מהמסכים ידווחו עם תקלות, אין כל ערך לסקר.
לא הייתה כוונה לשלב בסקר גם שאלה האם החליפו את המסך בעקבות הבעיות ?
אם אתם מוסיפים, אז תכניסו בשבילי גם אופציה של "לא ניסיתי להחליף, טוב לי עם זה ככה"
אולי צריך גם לפרט שרופים או מהבהבים וכמה.
מוסיף קצת סיבוכיות לסקר אבל אחרת זה יהיה קצת חסר.
ניר
אם אתם מוסיפים, אז תכניסו בשבילי גם אופציה של "לא ניסיתי להחליף, טוב לי עם זה ככה"
אולי צריך גם לפרט שרופים או מהבהבים וכמה.
מוסיף קצת סיבוכיות לסקר אבל אחרת זה יהיה קצת חסר.
ניר
-
oferlaor
- מנהל

הוספתי, אם כי שימו לב שנוצר מצב שמי שלא שהצביע מוקדם לא נכנסה לו השאלה האחרונה.
בינתיים יש כמות נכבדת של בעלי מסכי NEC בסטטיסטיקה. אנו זקוקים לבעלי פלאזמות מכל הסוגים, ובמיוחד כאלה עם תקלות!
בינתיים יש כמות נכבדת של בעלי מסכי NEC בסטטיסטיקה. אנו זקוקים לבעלי פלאזמות מכל הסוגים, ובמיוחד כאלה עם תקלות!
אני מניח שאתה רואה מי הצביע, לא ?
או שזה אנונימי לגמרי ?
אם אתה יכול לבדוק הצבעות כפולות אז תוכל להוריד הצבעה ישנה מול חדשה של אותו משתמש.
בקיצור, להצביע שוב או לא ?
נ.ב. לגבי המשפט האחרון שלך "ובמיוחד כאלה עם תקלות", דווקא חשבתי שמזה פחדת ואתה רוצה שתהיה השתתפות מלאה ולא רק של כאלה עם בעיות...
או שזה אנונימי לגמרי ?
אם אתה יכול לבדוק הצבעות כפולות אז תוכל להוריד הצבעה ישנה מול חדשה של אותו משתמש.
בקיצור, להצביע שוב או לא ?
נ.ב. לגבי המשפט האחרון שלך "ובמיוחד כאלה עם תקלות", דווקא חשבתי שמזה פחדת ואתה רוצה שתהיה השתתפות מלאה ולא רק של כאלה עם בעיות...
-
oferlaor
- מנהל

NMP - אני מניח שכל מי שהצביע והיתה לו בעיה, גם קיבל החלפה (כי לפי החתך שביצעתי - יש לכולם אחוז גבוה מאוד של שביעות רצון מהמסך...).
לגבי הצבעות כפולות, המערכת אוטומטית מתעלמת מהם.
לגבי תקלות. כרגע אנחנו מנסים לעשות כל מני דברים - לראות מה האחוז של תקלות מתוך בעלי הפלאזמה. אנחנו גם מנסים לראות את היחס של התקלות עם פלאזמות שונות. לכן, הייתי רוצה שכל מי שיש לו פלאזמה (אם או בלי תקלה) שיצביע, בכדי לתת לנו תמונה מלאה ככל הניתן.
לגבי הצבעות כפולות, המערכת אוטומטית מתעלמת מהם.
לגבי תקלות. כרגע אנחנו מנסים לעשות כל מני דברים - לראות מה האחוז של תקלות מתוך בעלי הפלאזמה. אנחנו גם מנסים לראות את היחס של התקלות עם פלאזמות שונות. לכן, הייתי רוצה שכל מי שיש לו פלאזמה (אם או בלי תקלה) שיצביע, בכדי לתת לנו תמונה מלאה ככל הניתן.
- liran-yosef
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 244
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
עופר,
סקר מעולה ומבורך, תודה.
סקר מעולה ומבורך, תודה.
-
oferlaor
- מנהל

עדכון תנועה:
עד כה הצביעו 23 אנשים.
בניגוד לציפיותי, הסקר נראה אמין לחלוטין, ואני בינתיים מוריד את הכובע (עדיין לא אוכל אותו, אבל כבר הורדתי).
כל מי שעדיין לא הצביע ויש לו פלאזמה, בבקשה להצביע.
עד כה הצביעו 23 אנשים.
בניגוד לציפיותי, הסקר נראה אמין לחלוטין, ואני בינתיים מוריד את הכובע (עדיין לא אוכל אותו, אבל כבר הורדתי).
כל מי שעדיין לא הצביע ויש לו פלאזמה, בבקשה להצביע.
-
oferlaor
- מנהל

-
oferlaor
- מנהל

לאור העובדה שמספר המצביעים היומיים כבר נמוך, הפסקתי את הסקר מוקדם.
התוצאות יאספו ויחושבו היום ויפורסמו מחר.
סליחה על ההמתנה, פשוט צריך לעבור ידנית על המידע ולנתח אותו (המערכת של הסקרים שלנו לא תתן לנו למשל בדיקה על כמות התקלות רק של 42VR5 או את רמת שביעות הרצון של אנשים ממסכי פיוניר).
התוצאות יאספו ויחושבו היום ויפורסמו מחר.
סליחה על ההמתנה, פשוט צריך לעבור ידנית על המידע ולנתח אותו (המערכת של הסקרים שלנו לא תתן לנו למשל בדיקה על כמות התקלות רק של 42VR5 או את רמת שביעות הרצון של אנשים ממסכי פיוניר).
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
עופר עופר עופר, בשביל זה לא צריך מערכת ממוחשבת.oferlaor כתב: המערכת של הסקרים שלנו לא תתן לנו למשל את רמת שביעות הרצון של אנשים ממסכי פיוניר....
הנה מוטי כאן אומר לך ששביעות הרצון ממסכי פיוניר היא 100%
-
oferlaor
- מנהל

-
oferlaor
- מנהל

moti_r,
אני מנסה להקפיד לפנות לאנשים לפי הכינוי שלהם באתר. גיליתי שזה פותר לא מעט בעיות של הבנה במיוחד עבור מי שקורא את השרשור ואינו מעורה בעיניינים השוטפים עדיין.
אני מנסה להקפיד לפנות לאנשים לפי הכינוי שלהם באתר. גיליתי שזה פותר לא מעט בעיות של הבנה במיוחד עבור מי שקורא את השרשור ואינו מעורה בעיניינים השוטפים עדיין.
-
oferlaor
- מנהל

kobb,
זה בעייתי, כי זה כולל שמות ופרטים חסויים שהמערכת נותנת. כמו כן, פניתי לאנשים באופן אישי כאשר היה חשש לטעויות וערכתי שינויים בחישובים לפי המידע (היו למשל הצבעות כפולות תקינות והצבעות כפולות לא תקינות)...
הקיצר, תאלץ לסמוך עלינו שלא רימינו.
זה בעייתי, כי זה כולל שמות ופרטים חסויים שהמערכת נותנת. כמו כן, פניתי לאנשים באופן אישי כאשר היה חשש לטעויות וערכתי שינויים בחישובים לפי המידע (היו למשל הצבעות כפולות תקינות והצבעות כפולות לא תקינות)...
הקיצר, תאלץ לסמוך עלינו שלא רימינו.