HOT גובה ממני כסף על תשתית למרות שאני לקוח של בנדל ספק+תשתית של HOTNET

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
Mario1987 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
שם מלא: Rick Smith
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

כבר מאוד מיואש ומבקש עצה מה אפשר לעשות במצב כזה, סיפור קצת ארוך

למרות שאני עכשיו ותמיד הייתי רק לקוח של HOTNET בנדל ספק+תשתית,ולמרות שאף פעם לא הייתי לקוח ישיר חברת HOT, לא חתמתי על שום חוזה עם חברת HOT ( חוץ מהתחייבות לשמור על ציוד קצה ביום התקנת תשתית על ידי טכנאי של חברת HOT שהוזמן על ידי נציגים של HOTNET) ולמרות שלא נתתי לחברת HOT הרשאה לגבות ממני כסף, גליתי בסוף חודש מרץ שבנוסף ל120 ש"ח שאני משלם ל HOTNET עבור בנדל ספק +תשתית , גם חברת HOT גבתה ממני כסף עבור תשתית, אפילו בלי לשלוח חשבוניות

מיד פניתי לשירות לקוחות של HOT ושל HOTNET, התברר שלמרות שאני לקוח של HOTNET בנדל ספק+תשתית, בחברת HOT הייתי רשום כלקוח של HOT עבור תשתית ולקוח של HOTNET רק עבור ספק. מיד שלחתי לכם ובדקתי שהם קיבלו חשבוניות שמוכיחות שאני לקוח של HOTNET בנדל ספק+תשתית.

1)הובטח לי שאני אקבל החזר כספי על הכסף שגיבו ממני אחרי אישור של מחלקת כספים עדין לא קיבלתי שום עדכון בטיפול בעניין זה, למרות שכבר עבר חודש, ומספר נציגים ומנהלים הבטיחו לי שהעניין יטופל על ידיהם במהרה, הבטיחו לי להיות איתי בקשר קבוע בעניין זה, בלי שחזרו אלי.

2)הובטח לי שתיקון של סטטוס לקוח שלי לסטטוס נכון לא תגרום לניתוק גלישת האינטרנט. למרות זאת ב 3/4/2016 גליתי שאינטרנט היה מנותק . אחרי בירור, התברר שזה קרה בגלל שסטטוס שלי בחברת HOT השתנה ללקוח לא פעיל.

3) יום למחרת, 4/4/2016, כחלק מטיפול בבעיית ניתוק האינטרנט ,בשיחת ועידה עם נציגי HOTNET, וHOT, הוסכם לעדכן את הסטטוס שלי בחברת HOT לסטטוס לקוח פעיל של (HOTNET בנדל ספק+תשתית, ). בשיחה זאת, נציג של HOT ביקש ממני פרטים של כרטיס אשראי, אבל הבטיח שאלו דרושים רק כבור הזדהות , ובשום פנים ואופן חברת HOT לא תשמש בו כדי לגבות ממני כסף. במהלך השיחה נציגת HOTNET בשיחה הבטיחה שהשיחה מוקלטת ונציגי HOT מחויבים לה. אבל כשמאוחר יותר באותו יום התקשרתי לשירות לקוחות של HOT כדי לברר על סטטוס של בקשה שלי להחזר כספים, נאמר לי על ידי נציגיהם שאני כן רשום כלקוח של תשתית של HOT מאותו יום וHOT כן אמורה לגבות ממני כסף. בנוסף גיליתי באתר אינטרנט של HOT רשום שיש לי איזושהי מבצע אינטרנט ללקוח חדש .

כמובן שתמיד אפשר לעבור לבזק אבל לבזק יש רק עד 40 מגה בבניין שלי וכך יש לי 100. וגם אין לי טענות נגד HOTNET, במהלך כל הסיפור נציגים של HOTNET היו כמה פעמים ביחד איתי בשיחות ועידה עם נציגי HOT, שכל פעם מבטיחים לטפל בעניין, אבל שום דבר לא עוזר. מי שמטרטר אותי זאת חברת HOT שאני אפילו לא לקוח שלהם.

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783
נתן תודות: 1143 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #2 

@Mario1987
האם הקלטת את השיחה עם הוט והוט נט, האם פנית למנהל בכיר ?. ואיזה מבצע יש לך מטעם הוט,:?:

Mario1987 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
שם מלא: Rick Smith
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

@uh99
·

אני לא הקלטתי את השיחה, אבל נציגה של HOTNET שהייתה ביחד איתי על הקו עם נציג של HOT, הבטיחה שהשיחה מוקלטת אצלה, ולכן מחייבת.

דיבורו איתי במהלך החודש מנהלת ומנהל משירות לקוחות של HOT, הבטיחו לטפל בעניין באופן אישי, ולא חזרו מאז.

לגבי מבצע של HOT, שהם רשמו לי ,אני לא יודע מה היא. משום מה הצלחתי להיכנס לאזור אישי באתר של HOT, (למרות שאני לא אמור להיות בעל מנוי אצלם) ושם רשום שיש לי אצלם תוכנית 100 מגה בשם "מבצע אינטרנט ללקוח חדש". לא רשום שום דבר על מחיר, ואני לא יודע מה זה אומר

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783
נתן תודות: 1143 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #4 

@Mario1987

דרוש לדבר עם מנהל בכיר ואז העניין יסודר כך זה פועל ברוב החברות בארץ, ותעד עם מי דברת ובאיזה שעה ומה מספר פנייה בהצלחה.
·

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”