שרשור תגובות: כונני SSD של SanDisk, Kingston ו- Corsair - ראש בראש!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46372
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
תודה רבה.
נראה שההפרש בביצועים ממש זניח (5%+-). טוב לדעת.
נראה שההפרש בביצועים ממש זניח (5%+-). טוב לדעת.
גרסאות PRO זה לילדיםpsibeast כתב:בשביל לראות הבדל משמעותי בביצועים אתה צריך ללכת על משהו כמו Samsung 950 pro. הדור הנוכחי של ה SSD כבר מוגבל על ידי ממשק SATA 3 ובלי להיפרד ממנו אין לצפות ליותר מדי שיפורים בביצועים....
מי שמחפש ביצועים עושה RAID 0
http://lifehacker.com/pair-ssds-in-a-ra ... 1602417386
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
מי שמחפש ביצועים קונה כונן כמו ה 950 PRO.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46372
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
ארז_וחני,
אתה יוצא מנקודת הנחה כי ככל שהמהירות עולה, האמינות יורדת, אבל לא ראינו שום אסמכתה לזה.
אתה יוצא מנקודת הנחה כי ככל שהמהירות עולה, האמינות יורדת, אבל לא ראינו שום אסמכתה לזה.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
@ארז_וחני
·
כונן אמין זה כונן עם מחזור כתיבה גבוהה וקבלים שמאפשרים למידע לעבור מזכרון המטמון אל שבבי ה-NAND עצמם גם אחרי שהחשמל נפל. אבל אין לזה קשר למהירות של הכונן, אפילו כונן כמו ה-850 Evo שעושה שימוש בזכרונות 3D Nand TLC מבטיח מספר ענק של מחזורי כתיבה, הרבה יותר ממה שהמשתמש יעשה במשך כמה שנים.
מעבר לזה לכל החברות היו באגים כאלו ואחרים (גם לאינטל, גם לסמסונג, גם ל-Crucial וכו') הכי חשוב שהמידע שלך צריך להיות מגובה כל הזמן.
·
כונן אמין זה כונן עם מחזור כתיבה גבוהה וקבלים שמאפשרים למידע לעבור מזכרון המטמון אל שבבי ה-NAND עצמם גם אחרי שהחשמל נפל. אבל אין לזה קשר למהירות של הכונן, אפילו כונן כמו ה-850 Evo שעושה שימוש בזכרונות 3D Nand TLC מבטיח מספר ענק של מחזורי כתיבה, הרבה יותר ממה שהמשתמש יעשה במשך כמה שנים.
מעבר לזה לכל החברות היו באגים כאלו ואחרים (גם לאינטל, גם לסמסונג, גם ל-Crucial וכו') הכי חשוב שהמידע שלך צריך להיות מגובה כל הזמן.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
תודה על הביקורת.
למרות שלא מופיע בגרף הסופי, זה נראה שדווקא הסמסונג EVO 850 הוא הכי מהיר, או שאני טועה?
בכל מקרה, אני קניתי לפני כשבועיים את ה- EVO 850 אחרי ששמעתי עליו רק המלצות מאחרים וקראתי עליו ביקורות די מחמיאות. גם מגיע עם 5 שנות אחריות וגם עולה קצת מעל 400 ש"ח, זול ביחס לשלושת הכוננים שנבדקו כאן..
עריכה,
אה ועוד משהו קטנטן - יתרון גדול של כונני SSD שלא צוין הוא כמובן צריכת חשמל נמוכה יחסית לכונן מכאני. משמעותי מאד למחשבים הניידים.
למרות שלא מופיע בגרף הסופי, זה נראה שדווקא הסמסונג EVO 850 הוא הכי מהיר, או שאני טועה?
בכל מקרה, אני קניתי לפני כשבועיים את ה- EVO 850 אחרי ששמעתי עליו רק המלצות מאחרים וקראתי עליו ביקורות די מחמיאות. גם מגיע עם 5 שנות אחריות וגם עולה קצת מעל 400 ש"ח, זול ביחס לשלושת הכוננים שנבדקו כאן..
עריכה,
אה ועוד משהו קטנטן - יתרון גדול של כונני SSD שלא צוין הוא כמובן צריכת חשמל נמוכה יחסית לכונן מכאני. משמעותי מאד למחשבים הניידים.
לכותב הביקורת: שים לב שבבדיקה של ה850 EVO בAS-SSD יש כיתוב אדום 96390K - BAD.
בגלל זה התוצאה הסופית נמוכה מאוד (אמורה להיות מעל ל1000).
אם אני לא טועה, לפי השגיאה הזאת יש צורך לבצע "יישור" (alignment) לכונן בשביל שהביצועים יהיו תקינים.
בגלל זה התוצאה הסופית נמוכה מאוד (אמורה להיות מעל ל1000).
אם אני לא טועה, לפי השגיאה הזאת יש צורך לבצע "יישור" (alignment) לכונן בשביל שהביצועים יהיו תקינים.