חווית קניה באמאזון IT
הזמנתי פנסוניק 6000 והגיע היום
אבל מה הוא לא חדש ויש עליו כבר 238 שעות מנורה
עכשיו אני מנסה להבין איך לתקשר עם האתר באיטלקית ומי משלם UPS חזרה וכל יתר ההתעסקויות הכרוכות....
אשמח ללמוד מנסיון של מישהו שאולי עבר חוויה דומה
אבל מה הוא לא חדש ויש עליו כבר 238 שעות מנורה
עכשיו אני מנסה להבין איך לתקשר עם האתר באיטלקית ומי משלם UPS חזרה וכל יתר ההתעסקויות הכרוכות....
אשמח ללמוד מנסיון של מישהו שאולי עבר חוויה דומה
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
נסה את שירות הלקוחות, פשוט תפתח את האתר בכרום ותתרגם לאנגלית
https://www.amazon.it/gp/cs?ie=UTF8&*Ve ... entries*=0&
https://www.amazon.it/gp/cs?ie=UTF8&*Ve ... entries*=0&
- oris74
- חבר במועדון HT

אתה יכול לשלוח לינק לדף המוצר? כי אני לא ראיתי שזה נשלח לארץ (לא נמכר על ידי אמזון ישירות)
אמאזון ידועה בזה שכל הזמן משתנים המחירים ובצורה רנדומלית לפעמים כן ולפעמים לא שולחים לארץ את המוצרים לארץ. הבנאדם אומר לכם שהזמין מאמאזון חדש אז לא ברור לי למה אתם ממשיכים להגיד לו שהוא טועה על פי מה שאתם רואים עכשיו באתר. זה מאד סביר שמה שיש עכשיו זה לא מה שהיה כשהוא רכש...מסכים שאם הם טעו זו טעות מאד נדירה...
בכל מקרה, לשאלתך, אם קנית מאמזון עם משלוח עד הבית (אמאזון גלובל) אז הם יישלמו לך על המשלוח חזרה.
בכל מקרה, לשאלתך, אם קנית מאמזון עם משלוח עד הבית (אמאזון גלובל) אז הם יישלמו לך על המשלוח חזרה.
אני קניתי את המקרן הזה חדש בוודאות מאמזון איטליה ישירות (לא מוכר צד שלישי) לפני שנה וחצי.
כנראה הקנייה הכי טובה שלי מאמזון... מחיר ללא תחרות ומקרן מעולה.
צר לי על הנסיון הרע שלך. אני פניתי אליהם באמייל בזמנו לזיכוי על ירידת מחיר כמה שבועות אחרי הקנייה.
אחרי מעט קשיי הבנה מהצד שלהם (כנראה האנגלית לא קלה להם), הם זיכו ישר לכרטיס האשראי את ההפרש.
חודש אחר כך, הגיע גם זיכוי על כל המע״מ והמכס מהם (לא ברור למה...)
בכל מיקרה, לענינך, צור איתם קשר באמייל באנגלית. יש להם גם return center online, ואזור באנגלית במיוחד לתמיכה.
הכתובת שהם חזרו אלי ממנה היתה <Amazon.it <[email protected]
אני לא בטוח אם אפשר להתחיל תהליך דרכה, אך שווה לנסות. כתוב בשורת הנושא את מספר ההזמנה שלך.
כנראה הקנייה הכי טובה שלי מאמזון... מחיר ללא תחרות ומקרן מעולה.
צר לי על הנסיון הרע שלך. אני פניתי אליהם באמייל בזמנו לזיכוי על ירידת מחיר כמה שבועות אחרי הקנייה.
אחרי מעט קשיי הבנה מהצד שלהם (כנראה האנגלית לא קלה להם), הם זיכו ישר לכרטיס האשראי את ההפרש.
חודש אחר כך, הגיע גם זיכוי על כל המע״מ והמכס מהם (לא ברור למה...)
בכל מיקרה, לענינך, צור איתם קשר באמייל באנגלית. יש להם גם return center online, ואזור באנגלית במיוחד לתמיכה.
הכתובת שהם חזרו אלי ממנה היתה <Amazon.it <[email protected]
אני לא בטוח אם אפשר להתחיל תהליך דרכה, אך שווה לנסות. כתוב בשורת הנושא את מספר ההזמנה שלך.
- oris74
- חבר במועדון HT

איכות השירות נמדדת כשיש בעיה - לדעתי קיבלת יופי של פתרון, רק מוכיח שיש להם באמת יופי של שירות