שלום,
קניתי גופי תאורה לד צמודי תקרה בצורת עיגול שטוח שאני מאוד אוהב לסלון אך התאורה שהם מפיקים קרה מידי לטעמי (4000k) אני רוצה לרכך את התאורה ל3000k
יש לכם רעיון איך?
חשבתי על גליל כמו טפט שקוף שאפשר לחתוך לצורה הרצויה ולהדביק על הזכוכית של גוף התאורה אבל אני לא יודע איפה להתחיל....
צירפתי תמונה של גוף התאורה
תודה מראש!
אבי
הפיכת תאורת לד קרה 4000k לחמה 3000k
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
בעקרון האור וחמימותו/קרירותו נקבעים על ידי נורות הלד עצמן.
למיטב הבנתי הזכוכית שמורכבת בגוף התאורה מפזרת את האור באופן שווה יותר ובקושי משנה את הטמפרטורה שלו.
כל פילטר שתשים - וזה בעצם מה שאתה מציע לעשות יעלה לך בעוצמת תאורה אם תסנן את הטמפרטורה שמרבית האור שיוצר הלד מפיק העוצמות שיוותרו בטמפרטורה אחרת יהיו מאד חלשות.
בקיצור, קנה גוף חדש או אם אתה ממש רוצה להיות diy ולהתעסק בהלחמות תחשוב על רכישת נורות לד אחרות ולהתחיל להחליף את הקיימות בגוף האחרות אבל זו עבודה דורשת משאבים שלא בטוח שתהיה כלכלית
למיטב הבנתי הזכוכית שמורכבת בגוף התאורה מפזרת את האור באופן שווה יותר ובקושי משנה את הטמפרטורה שלו.
כל פילטר שתשים - וזה בעצם מה שאתה מציע לעשות יעלה לך בעוצמת תאורה אם תסנן את הטמפרטורה שמרבית האור שיוצר הלד מפיק העוצמות שיוותרו בטמפרטורה אחרת יהיו מאד חלשות.
בקיצור, קנה גוף חדש או אם אתה ממש רוצה להיות diy ולהתעסק בהלחמות תחשוב על רכישת נורות לד אחרות ולהתחיל להחליף את הקיימות בגוף האחרות אבל זו עבודה דורשת משאבים שלא בטוח שתהיה כלכלית