שרשור תגובות: לא זו לא בדיחת אחד באפריל - הG5 עשוי גם מפלסטיק

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
שלח תגובה
עמית_לגו פותח השרשור
עורך חדשות HT
עורך חדשות HT
תגובות: 1728
שם מלא: עמית לגו
נתן תודות: 286 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #1 

cohen_m
טרול
טרול
תגובות: 489
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #2 

Lg הולכים ליפול חזק עם הדגם הזה.
יותר מדיי קטילות ברשת.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #3 

ומה בעצם כל כך רע בפלסטיק, שהוא לא מרגיש פרמיום? כי זה מה שחשוב לגבי אביזר שהופך והולך להיות commodity - שירגיש פרמיום..עם כל הכבוד לפרמיום, אני אישית מעדיף לבזבז את התוספת הזו על מכוניות מהירות, אלכוהול משובח ונשים קלות דעת.

לפני שיאשימו אותי בחוסר הבנה לגבי המושג ובפרובנציאליות - היו לי שני טלפונים העשויים ממתכת. אין כאן שום פרמיום, אבל יש לא מעט צרות. נתחיל בקשיחות: סגסוגות אלומיניום נשרטות וחוטפות מכות בקלות. אם משתמשים בנרתיקים ומגינים אז גם לא רואים שום "פרמיום". הטלפון האחרון גם התחמם רצח, אבל זה היהי יותר בגלל המעבד מאשר המעטה.

הבעיה השניה היא הכפתורים. גם ב HTC M7 וגם ב M9, הכפתורים עשויים גם כן ממתכת והם, איך נגדיר זאת בעדינות? נוראיים ולא רק בגלל המיקום האבסורדי שלהם.

בקיצור, תנו לי טלפון טוב העשוי פלסטיק משובח, לא גדול מידי, לא יקר מידי ועם פריסת כפתורים ידידותית ליד אדם ועשיתם אותי בן אדם שמח. מזכיר לכם קצת את ה Nexus 5x, וואללה גם לי, אולי בגלל זה ה M9 שוכב במגירה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

satih
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #4 

אני גם בעד מכשירי פלסטיק, קליטה טובה יותר, משקל קל יותר, חומר עמיד יותר למכשיר שעובר התעללות יומית. ממילא הרוב המוחלט ישים נרתיק ואז ממש משנה ממה עשוי הפלאפון.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78766
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5372 פעמים

שליחה #5 

כנראה שמדובר בסוג מיוחד של צבע רק שהוא בסדר גודל יותר עבה ממה שמקובל בכדי להסתיר את פסי האנטנה.

נראה שהם ניסו תהליך חדש ומבחינה יחצנית זה לא תוקשר נכון.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”