שרשור תגובות: לא זו לא בדיחת אחד באפריל - הG5 עשוי גם מפלסטיק
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ומה בעצם כל כך רע בפלסטיק, שהוא לא מרגיש פרמיום? כי זה מה שחשוב לגבי אביזר שהופך והולך להיות commodity - שירגיש פרמיום..עם כל הכבוד לפרמיום, אני אישית מעדיף לבזבז את התוספת הזו על מכוניות מהירות, אלכוהול משובח ונשים קלות דעת.
לפני שיאשימו אותי בחוסר הבנה לגבי המושג ובפרובנציאליות - היו לי שני טלפונים העשויים ממתכת. אין כאן שום פרמיום, אבל יש לא מעט צרות. נתחיל בקשיחות: סגסוגות אלומיניום נשרטות וחוטפות מכות בקלות. אם משתמשים בנרתיקים ומגינים אז גם לא רואים שום "פרמיום". הטלפון האחרון גם התחמם רצח, אבל זה היהי יותר בגלל המעבד מאשר המעטה.
הבעיה השניה היא הכפתורים. גם ב HTC M7 וגם ב M9, הכפתורים עשויים גם כן ממתכת והם, איך נגדיר זאת בעדינות? נוראיים ולא רק בגלל המיקום האבסורדי שלהם.
בקיצור, תנו לי טלפון טוב העשוי פלסטיק משובח, לא גדול מידי, לא יקר מידי ועם פריסת כפתורים ידידותית ליד אדם ועשיתם אותי בן אדם שמח. מזכיר לכם קצת את ה Nexus 5x, וואללה גם לי, אולי בגלל זה ה M9 שוכב במגירה.
לפני שיאשימו אותי בחוסר הבנה לגבי המושג ובפרובנציאליות - היו לי שני טלפונים העשויים ממתכת. אין כאן שום פרמיום, אבל יש לא מעט צרות. נתחיל בקשיחות: סגסוגות אלומיניום נשרטות וחוטפות מכות בקלות. אם משתמשים בנרתיקים ומגינים אז גם לא רואים שום "פרמיום". הטלפון האחרון גם התחמם רצח, אבל זה היהי יותר בגלל המעבד מאשר המעטה.
הבעיה השניה היא הכפתורים. גם ב HTC M7 וגם ב M9, הכפתורים עשויים גם כן ממתכת והם, איך נגדיר זאת בעדינות? נוראיים ולא רק בגלל המיקום האבסורדי שלהם.
בקיצור, תנו לי טלפון טוב העשוי פלסטיק משובח, לא גדול מידי, לא יקר מידי ועם פריסת כפתורים ידידותית ליד אדם ועשיתם אותי בן אדם שמח. מזכיר לכם קצת את ה Nexus 5x, וואללה גם לי, אולי בגלל זה ה M9 שוכב במגירה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78766
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
כנראה שמדובר בסוג מיוחד של צבע רק שהוא בסדר גודל יותר עבה ממה שמקובל בכדי להסתיר את פסי האנטנה.
נראה שהם ניסו תהליך חדש ומבחינה יחצנית זה לא תוקשר נכון.
נראה שהם ניסו תהליך חדש ומבחינה יחצנית זה לא תוקשר נכון.