התלבטות לאנשי שפחות מבינים :)

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
tzomish פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 236
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #41 

Itay_Pollak כתב:שלב ראשון - לבדוק מה המהירות האפשרית אצלך באיזור - זה הכי קריטי לפני הכל. אולי בכלל בזק לא יכולים לספק לך מהירות גבוהה ועדיף הוט?
שלב שני - להחליט על ראוטר מודם - היתרון הגדול ב-10 ש"ח לחודש - אם יהיה שינוי תשלמי לפי החודשים. החיסרון הוא שהוא לא תומך למשל בתקן ac ולכן הוא יותר איטי למכשירים חדשים.

מכאן כל אחד אינדיבודאלי - אני למשל הזמנתי מחו"ל את ה VR200 של TPLINK. נותן לי אחלה ביצועים - וד"א - כן - אני עומד על 90 מגה ביט.
אבל לי אין בעייה לקנפג, להכנס לשנות מה שצריך וכד' (לא שזה תורה מסיני כמובן).

ולא נשכח כי קנייה ישירה אומרת - תשלום מראש ובאופן חד פעמי.
...
הי,

תודה על התשובה, דיברתי עם אקס פון ואמרו שיש לי תשתית ל100 מגה אבל מצד שני אנשים פה אמרו שזה בדיה ואין כזה דבר.

אני מעדיפה לא יד 2 ואנינ פחות יודעת לקנפג או כל דבר, יכולה לבקש עזרה חד פעמית מאחי אבל לא בתחזוקה שוטפת, למרות שמניסיון העבר למדתי לעשות כמה דברים בנוגע למודמים הקודמים..

ועכשיו תישאר השאלה שוב, מה לקנות.. מובן שתמדי עדיף לי לקנות בארץ (אחריות, זמן אספקה וכד) אבל מצד שני אם ההבדל הוא אסטרונומי אקנה מEBAY.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #42 

אצלי המהירות המירבית שאפשר לנעול סנכרון היא 95 מגה ואפילו יותר. לאחר הורדה של 10% HEADROOM זה ננעל בפועל על איזור ה90 מגה.
אז יש דברים כאלה. כמובן שזה תלוי בחיבור שלך בבית - או יותר נכון מהקופסה של בזק ועד הבית.

אני מציע לך אם את לא 100% שולטת ללכת על ראוטר שאקספון ידעו לתמוך בך טלפונית במידת הצורך.

נ.ב. - אם אין התחייבות על ההשכרה - זה הכי חכם - קחי את המודם/ראוטר מהם, תתחילי להשתמש - אם עובד לך טוב - תמשיכי, אם לא, תוכלי לשקול מה לעשות.

tzomish פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 236
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #43 

Itay_Pollak כתב:אצלי המהירות המירבית שאפשר לנעול סנכרון היא 95 מגה ואפילו יותר. לאחר הורדה של 10% HEADROOM זה ננעל בפועל על איזור ה90 מגה.
אז יש דברים כאלה. כמובן שזה תלוי בחיבור שלך בבית - או יותר נכון מהקופסה של בזק ועד הבית.

אני מציע לך אם את לא 100% שולטת ללכת על ראוטר שאקספון ידעו לתמוך בך טלפונית במידת הצורך.

נ.ב. - אם אין התחייבות על ההשכרה - זה הכי חכם - קחי את המודם/ראוטר מהם, תתחילי להשתמש - אם עובד לך טוב - תמשיכי, אם לא, תוכלי לשקול מה לעשות.
...
הבעיה המרכזית שאם אשכיר מהם על מנת להחזיר אצורך לשלם 69 לשליח או להחזיר בשעות לא שעות :(

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4879
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 516 פעמים

שליחה #44 

@tzomish
·
אז...
קחי מהם את הדגם המוצע ותקני אותו בחנות.
עד כמה שאני יודע, תקבלי את התמיכה, אם זה אותו הנתב.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”