התלבטות לאנשי שפחות מבינים :)
הי,
אני מחוברת היום דרך אקס פון על 15 מגה דרך מודם של TP LINK נאמר לי שהוא לא תומך VDSL ולכן אם אני רוצה להרחיב את המהירות אני צריכה לרכוש מודם חדש.
ניתן להשכיר דרכם מודם של DLINK 225 אשר תומך עד 100 מגה. במחיר של 9.90 לחודש באם אחליט לעזוב אצטרך להחזיר אותו
האם בכלל יש בסיס למהירות כזו או שזו סתם הנפצה, מניסיון העבר שלי..
האם המודם טוב או עדיף לרכוש מחוץ למבצע הנל ולרכוש אחר?
אשמח לעזרה וחוות דעת, מה גם שהבנתי שמעוד כמה חודשים המחיר יעלה ל-100 שח לשניהם זה מחיר סביר?
תודה,
אני מחוברת היום דרך אקס פון על 15 מגה דרך מודם של TP LINK נאמר לי שהוא לא תומך VDSL ולכן אם אני רוצה להרחיב את המהירות אני צריכה לרכוש מודם חדש.
ניתן להשכיר דרכם מודם של DLINK 225 אשר תומך עד 100 מגה. במחיר של 9.90 לחודש באם אחליט לעזוב אצטרך להחזיר אותו
האם בכלל יש בסיס למהירות כזו או שזו סתם הנפצה, מניסיון העבר שלי..
האם המודם טוב או עדיף לרכוש מחוץ למבצע הנל ולרכוש אחר?
אשמח לעזרה וחוות דעת, מה גם שהבנתי שמעוד כמה חודשים המחיר יעלה ל-100 שח לשניהם זה מחיר סביר?
תודה,
זה מודם-ראוטר ביחד . סתם לידיעה .
ואכן ממהירויות גבוהות מעל 20M אני חושב צריך להחליף לציוד שתומך . (כמו שהציעו לך)
אם את יודעת להתעסק בכל ההגדרות לבד של המודם-ראוטר הנ"ל עדיף לך לקנות לבד .
במקרה שלא 10 שקלים זה לא נורא כל כך ונותן לך שקט "טכני", מה שכן לאחר שנה בערך היית קונה את המוצר בעצם לאחר כל התשלומים.
ואכן ממהירויות גבוהות מעל 20M אני חושב צריך להחליף לציוד שתומך . (כמו שהציעו לך)
במקרה שלא 10 שקלים זה לא נורא כל כך ונותן לך שקט "טכני", מה שכן לאחר שנה בערך היית קונה את המוצר בעצם לאחר כל התשלומים.
·לא ממש הציעו רכישה לאחר ההשכרה, כמו כן, איך ניתן לדעת מה בכלל רוחב פס שניתן לקבל באיזור שלי?itaif כתב:זה מודם-ראוטר ביחד . סתם לידיעה .
במקרה שלא 10 שקלים זה לא נורא כל כך ונותן לך שקט "טכני", מה שכן לאחר שנה בערך היית קונה את המוצר בעצם לאחר כל התשלומים....
דבר ראשון,itaif כתב:לדעתי עדיף לקנות לבד . רק תשאלי אותם (את אקספון) האם הדגם של המודם שאת קונה נתמך אצלם
האנשי תמיכה ידעו לענות לך על זה בקלות .
מודמים\ראוטר יש ב KSP\IVORY בדרך כלל...
המון תודה על הסבלנות, הם מציעים את המוצר הנ"ל
http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=915520
ב9.90 לחודש, נראה איפוא כי זה לא שווה ועדיף לרכשו, השאלה אם הוא מספיק חזק כמו כן האם ש מודם אחר מומלץ יותר?
מניחה שהם יתמכו במודם שלהם אולם מנסיוני לא תמיד ולעיתים התמיכה כוללת את כולם.
·
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4875
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
Re: זה מה שיש לי בבית
·מנסה שובufffnick כתב:@tzomish
·
צלמי שוב, התמונה מטושטשת לחלוטין.
מהמעט שמצליח לקלוט - נראה שלא....