סמסונג ju6600 ''65 מסך מקומר המלצות
-
shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
שלום רב לכל המלומדים והידענים שמחתי לקרוא בפורום טרם שהפכתי לחבר, אשמח לתרום מהניסיון שלי אם אוכל.
יש ברשותי 2 מסכים של סמסונג 46 ו-50, אני מאוד אוהב את הסמארט מאחר וזה השימוש היחיד שלי כמעט בטלביזיה.
עכשיו לשאלה שיש לי אליכם יש לי הזדמנות לקנות סמסונג מיבואן רשמי 65 אינץ מקומרת דגם ju6600 היא 4k עם 3D במחיר של 10 אלף, האם זה שווה? איך המסך? אני עוד טרם הצלחתי למצוא ביקרות עליה. המון תודה לכולם המשך יום מקסים
יש ברשותי 2 מסכים של סמסונג 46 ו-50, אני מאוד אוהב את הסמארט מאחר וזה השימוש היחיד שלי כמעט בטלביזיה.
עכשיו לשאלה שיש לי אליכם יש לי הזדמנות לקנות סמסונג מיבואן רשמי 65 אינץ מקומרת דגם ju6600 היא 4k עם 3D במחיר של 10 אלף, האם זה שווה? איך המסך? אני עוד טרם הצלחתי למצוא ביקרות עליה. המון תודה לכולם המשך יום מקסים
-
shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

חבר'ה זקוק לעזרתכם המלומדת כפי שציינתי יש הזדמנות לקנות באופן יחסי לא בהרבה כסף מסך 65 דגם חדש. הקפיצה בכסף לדגם טוב יותר היא כמעט כפול ויותר פה יש לי מסך קעור כמו שציינתי 65 אינץ הוא 4 ליבות כמו דגמים מלפני שנתיים היתרון היחסי הוא 4k אבל במפרטים אני לא רואה שינוי גדול מעבר לזה.
האם כדאי להשקיע סכום כזה על מסך כזה? האם בעשרת אלפים שח אפשר למצוא משהו טוב יותר? אשמח לעזרתכם ערב נעים...
האם כדאי להשקיע סכום כזה על מסך כזה? האם בעשרת אלפים שח אפשר למצוא משהו טוב יותר? אשמח לעזרתכם ערב נעים...
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
הדגם חדש יחסית, אבל שייך לשנת 2015, עוד מעט מגיעים דגמי 2016.
אני לא יודע להגיד אם הם יציעו משהו טוב יותר בתקציב דומה או לא.
השאלה היא האם אתה באמת צריך 3D ומסך קעור?
לא מצאתי ביקורות מעמיקות על הדגם וגם לא מצאתי דגם אמריקאי מקביל. (אולי JU6700, אבל אין לו 3D אז לא בטוח).
אם התלת מימד שלו פסיבי אני חושב שהוא יהיה בעל ביצועים דומים ל-JU6400 (שלנו) או JU6500 (אמריקאי).
אני לא יודע להגיד אם הם יציעו משהו טוב יותר בתקציב דומה או לא.
השאלה היא האם אתה באמת צריך 3D ומסך קעור?
לא מצאתי ביקורות מעמיקות על הדגם וגם לא מצאתי דגם אמריקאי מקביל. (אולי JU6700, אבל אין לו 3D אז לא בטוח).
אם התלת מימד שלו פסיבי אני חושב שהוא יהיה בעל ביצועים דומים ל-JU6400 (שלנו) או JU6500 (אמריקאי).
-
shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

האמת שלא ממש צריך 3d יש לי 2 טלבזיות עם זה ועל יד אחת אני יכול לספור תפעמים שהשתמשתי בזה אבל הרבה פרמטרים נראה לי ממש נמוכים. כגון מגה הרץ 100 לעומת דגמים אחרים שמגיעים גם ל1000 ויותר, 4 ליבות לעומת 8 (יש לי טלביזיה מלפני שנתיים עם 4 ליבות) ועוד... המסכים החדשים דגמי k עוד לא יודעים מתי יגיעו ולגבי הקעורה לפי דעתי זה נטו לפוזה אבל זה ממש מושך אותי ונראה ממש טוב
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
ממליץ ללכת לראות טלויזיה קעורה בלייב. לדעתי זה גימיק לא מוצלח במיוחד, ואם רואים את הטלויזיה גם מהצד זה יכול להגביל עוד יותר את זוויות הצפיה.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
מבחינת איכות תמונה לא תתאכזב, התמונה מעולה!
אין אף לכשיר במחיר הזה שיתן לך את אותה האיכות.
יש עוד כמה מתחרים שקרובים מאוד.
דגמי 2016 יגיעו עם HDR שזו קפיצה משמעותית....
בלי קשר לכך שאני באופן אישי לא קונה סאמסונג.
אין אף לכשיר במחיר הזה שיתן לך את אותה האיכות.
יש עוד כמה מתחרים שקרובים מאוד.
דגמי 2016 יגיעו עם HDR שזו קפיצה משמעותית....
בלי קשר לכך שאני באופן אישי לא קונה סאמסונג.
·shaharfs כתב:תודה על התשובות, נראה לי שדגמי 2016 יגיעו רק עוד שנה. היבואן הרשמי רק עכשיו מכניס את הדגם המדובר 6600 והמפרט קצת מאכזב למען האמת...
עזוב אותך ממפרט ובולשיט כמו 100-1000 הרץ ו 4-8 ליבות.
רשמו בפורום מספיק פעמים בעבר מדוע זה לא באמת רלוונטי, תריץ חיפוש ותקרא.
ההמלצה שלי לך תראה בעיניים שלך את הטלווזיה ואז תחליט.