שלום,
אני מנסה לעזור להורים להתנתק מ-יס ולעבור לספק טלוויזיה בשפה רוסית כמו (KARTINA).
ראיתי יש הרבה ספקי טלוויזיה בשפה רוסית, אשמח להמליץ איזה ספק טלוויזיה רוסי, מתחבר דרך אינטרנט ופועל דרך מערכת הפעלה אנדרואיד/קודי/OPENELEC (יש לי מכשיר S905 עם כ.זיכרון 2 גיגה). בתנאי שערוצים יעבדו בצורה חלקה ללא קיטועים ובאיכות טובה מאוד כמו אפליקציית סלקום טיוי.
אם יש לכם מכשיר שקבלתם מספק טלוויזיה, מה דעתכם על המכשיר, תחת איזו מערכת הפעלה עובדת והאם ניתן להתקין אפליקציות?
תודה לעונים!
שאלה לצופי ספק טלוויזיה בשפה רוסית
- darkpuppy1985
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 43
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אחי יש לי את זה www.etvnet.com
זה הכי להיט שראיתי עד עכשיו ועובד פצצה על אנדרויד ( יש להם אפליקציה מאוד נוחה)
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@darkpuppy1985
נראה מעניין, אפילו יש להם תוסף לקודי.
נרשמתי, אבל אפילו עבור החבילה החינמית (לצורך נסיון) צריך להשאיר כרטיס אשראי... אז אני אוותר.
חוץ מ ערוץ1 HD איך האיכות של שאר הערוצים? האם זה SD בסגנון מה שמקבלים עם התוסף ISRAELIVE?
נראה מעניין, אפילו יש להם תוסף לקודי.
נרשמתי, אבל אפילו עבור החבילה החינמית (לצורך נסיון) צריך להשאיר כרטיס אשראי... אז אני אוותר.
חוץ מ ערוץ1 HD איך האיכות של שאר הערוצים? האם זה SD בסגנון מה שמקבלים עם התוסף ISRAELIVE?
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
@foxil82
·אם הורים שלך מסתדרים עם אנדרואיד, אתה יכול לנסות את torrent-tv.ru. אני משתמש בשירות הזה כבר יותר משנתיים (ליתר דיוק אישתי), יש אפליקציית אנדרואיד (מותקנת על דונגל) שידור די יציב ומספיק איכותי, לפחות מבחינתי. במשך שנתיים כמובן היו כמה נפילות בודדות, אבל זה מתקזז עם מחיר 0 עבור השירות.
·אם הורים שלך מסתדרים עם אנדרואיד, אתה יכול לנסות את torrent-tv.ru. אני משתמש בשירות הזה כבר יותר משנתיים (ליתר דיוק אישתי), יש אפליקציית אנדרואיד (מותקנת על דונגל) שידור די יציב ומספיק איכותי, לפחות מבחינתי. במשך שנתיים כמובן היו כמה נפילות בודדות, אבל זה מתקזז עם מחיר 0 עבור השירות.