שאלה לצופי ספק טלוויזיה בשפה רוסית

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
שלח תגובה
foxil82 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 325
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

שלום,

אני מנסה לעזור להורים להתנתק מ-יס ולעבור לספק טלוויזיה בשפה רוסית כמו (KARTINA).

ראיתי יש הרבה ספקי טלוויזיה בשפה רוסית, אשמח להמליץ איזה ספק טלוויזיה רוסי, מתחבר דרך אינטרנט ופועל דרך מערכת הפעלה אנדרואיד/קודי/OPENELEC (יש לי מכשיר S905 עם כ.זיכרון 2 גיגה). בתנאי שערוצים יעבדו בצורה חלקה ללא קיטועים ובאיכות טובה מאוד כמו אפליקציית סלקום טיוי.

אם יש לכם מכשיר שקבלתם מספק טלוויזיה, מה דעתכם על המכשיר, תחת איזו מערכת הפעלה עובדת והאם ניתן להתקין אפליקציות?

תודה לעונים!

darkpuppy1985
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

אחי יש לי את זה www.etvnet.com

שליחה #2 

זה הכי להיט שראיתי עד עכשיו ועובד פצצה על אנדרויד ( יש להם אפליקציה מאוד נוחה)

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

@darkpuppy1985
נראה מעניין, אפילו יש להם תוסף לקודי.
נרשמתי, אבל אפילו עבור החבילה החינמית (לצורך נסיון) צריך להשאיר כרטיס אשראי... אז אני אוותר.
חוץ מ ערוץ1 HD איך האיכות של שאר הערוצים? האם זה SD בסגנון מה שמקבלים עם התוסף ISRAELIVE?

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #4 

@foxil82
·אם הורים שלך מסתדרים עם אנדרואיד, אתה יכול לנסות את torrent-tv.ru. אני משתמש בשירות הזה כבר יותר משנתיים (ליתר דיוק אישתי), יש אפליקציית אנדרואיד (מותקנת על דונגל) שידור די יציב ומספיק איכותי, לפחות מבחינתי. במשך שנתיים כמובן היו כמה נפילות בודדות, אבל זה מתקזז עם מחיר 0 עבור השירות.

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”