איזה מסך מומלץ לנתוני צפייה המפורטים
טוב... אחרי שקניתי LCD לחדר שינה, הסלון זקוק גם לדיאטה למסך...
כיום יש לי מקרן-אחורי "43 ואני מתלבט האם לקנות פלאזמה "42 או "50 - כי נראה לי ש-"42 יראה לי קטן למרות שמרחק הצפייה כיום הוא רק 2.80 מ' ויגדל לכ- 3.20 מ' בהנחה שהפלזמה תתלה על הקיר.
אני מחבר את ה TV ל-DVD, וידאו, מחשב (דרך VGA) וממיר YES
צפייה: 30% טלוויזיה - כדורגל...
10% DVD,
60% XVID מהמחשב - כיום לא HD, אבל אם אני אקנה מסך HD, אני מאמין שלפחות 20% ההתוכן יהיה HD - כלומר המסך צריך להתמודד יפה גם עם XVID "רגיל"
בקיצור, לא ברור לי מה אני רוצה: 42 או 50, HD או לא...
תקציב ל-42 :כ- 14000, ל -50: כ- 19000
חשוב שיהיו מספיק כניסות, שיהיו רמקולים (למרות שיחובר למגבר)
אילו מסכים מומלצים? (אני מודע שה-PHD8 מומלץ פה, אבל יש לו מעט כניסות והוא קצת מיושן, אז אני לא יודע אם הוא עדיין האפשרות המובילה)
תודה
כיום יש לי מקרן-אחורי "43 ואני מתלבט האם לקנות פלאזמה "42 או "50 - כי נראה לי ש-"42 יראה לי קטן למרות שמרחק הצפייה כיום הוא רק 2.80 מ' ויגדל לכ- 3.20 מ' בהנחה שהפלזמה תתלה על הקיר.
אני מחבר את ה TV ל-DVD, וידאו, מחשב (דרך VGA) וממיר YES
צפייה: 30% טלוויזיה - כדורגל...
10% DVD,
60% XVID מהמחשב - כיום לא HD, אבל אם אני אקנה מסך HD, אני מאמין שלפחות 20% ההתוכן יהיה HD - כלומר המסך צריך להתמודד יפה גם עם XVID "רגיל"
בקיצור, לא ברור לי מה אני רוצה: 42 או 50, HD או לא...
תקציב ל-42 :כ- 14000, ל -50: כ- 19000
חשוב שיהיו מספיק כניסות, שיהיו רמקולים (למרות שיחובר למגבר)
אילו מסכים מומלצים? (אני מודע שה-PHD8 מומלץ פה, אבל יש לו מעט כניסות והוא קצת מיושן, אז אני לא יודע אם הוא עדיין האפשרות המובילה)
תודה
אני לא יודע אם זה רעיון טוב ל50 אינץ' ממרחק 3.2 מטר. בוודאי שלא בשידורי טלוויזיה, המראה לא יהיה מלבב, לא משנה באיזה מסך תבחר. יש כאלו שאומרים שממרחק כזה גם 42 יהיה גדול מדי(אני לא אחד מהם), 42 זה בדיוק הגודל המתאים.
הPHD8 בהחלט מומלץ, מאיזה בחינה בדיוק הוא מיושן לדעתך? אם הוא יתן לך את התמונה הטובה ביותר בתקציב שלך, אז מה איכפת לך אם הדגם בן שנה או שיצא רק אתמול? והמסך הזה ב14 אלף הוא מציאה, אם תמצא אחד. אם לא, מקסימום חכה לPHD9\קח מסך מבית PIONEER. תבדוק גם את האופציה של הסמסונג Q7, שתתאים לך בתקציב גם לגרסת ה42 וגם ל50 אך לפי מה שאני רואה מהתרשמויות של אחרים, התמונה שלה קצת נחותה יחסית לאחרות, וגם יש על ה50Q7 סקירה באתר.
הPHD8 בהחלט מומלץ, מאיזה בחינה בדיוק הוא מיושן לדעתך? אם הוא יתן לך את התמונה הטובה ביותר בתקציב שלך, אז מה איכפת לך אם הדגם בן שנה או שיצא רק אתמול? והמסך הזה ב14 אלף הוא מציאה, אם תמצא אחד. אם לא, מקסימום חכה לPHD9\קח מסך מבית PIONEER. תבדוק גם את האופציה של הסמסונג Q7, שתתאים לך בתקציב גם לגרסת ה42 וגם ל50 אך לפי מה שאני רואה מהתרשמויות של אחרים, התמונה שלה קצת נחותה יחסית לאחרות, וגם יש על ה50Q7 סקירה באתר.
לפי מה שראיתי לPHD8 יש מעט כניסות ואין HDMI (לפחות לא בתצורה הבסיסית), גם רמקולים בתוספת מחיר. [אודה אם מישהו יכול לפרט את הכניסות של PHD8]
ד"א מה הכוונה ב-"אם תמצא אחד" ? לפי ZAP הוא קיים בחנויות רבות.
ולאיזה דגם של PIONEER אתה מתכוון
ד"א מה הכוונה ב-"אם תמצא אחד" ? לפי ZAP הוא קיים בחנויות רבות.
ולאיזה דגם של PIONEER אתה מתכוון
תקח את הPHD8 עם מודול HDMI ואתה מסודר.
ZAP הוא לא מדד נכון לפלאזמות-חוץ ממחיר שוק לא בהכרח נכון, תוכל למצוא שם מסכים שבעצם לא נמצאים למכירה זמן רב.
הPIONEER 427 וה436 מומלצים, אך אלא אם כן אני לא מעודכן במחירים, הם יותר מתקרבים לתקציב שלך למסך 50 אינץ'.
ZAP הוא לא מדד נכון לפלאזמות-חוץ ממחיר שוק לא בהכרח נכון, תוכל למצוא שם מסכים שבעצם לא נמצאים למכירה זמן רב.
הPIONEER 427 וה436 מומלצים, אך אלא אם כן אני לא מעודכן במחירים, הם יותר מתקרבים לתקציב שלך למסך 50 אינץ'.
הפיוניר נראה מעולה אבל הוא מעבר למה שהייתי רוצה להוציא 
איך מתמודדים ה PHD8 וה-Q7 עם תכני XVID בעלי 352 שורות?
אני נוטה לכיוון ה Q7 כי יש לו יותר כניסות ורמקולים BUILT IN
ד"א, היכן ממוקמים החיבורים (פיסית) בשני הדגמים הנ"ל? (עדיין לא החלטתי אם ה TV תתלה על קיר או על מתקן שולחני.)
איך מתמודדים ה PHD8 וה-Q7 עם תכני XVID בעלי 352 שורות?
אני נוטה לכיוון ה Q7 כי יש לו יותר כניסות ורמקולים BUILT IN
ד"א, היכן ממוקמים החיבורים (פיסית) בשני הדגמים הנ"ל? (עדיין לא החלטתי אם ה TV תתלה על קיר או על מתקן שולחני.)