LUUP

SIRI, CORTANA, ALEXA, ECHO, GOOGLE HOME, HOME PAD, שלטים חכמים, KEY PADS, אפליקציות

מנהל: מנהלי HT Home

שלח תגובה
arnold
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 872
הצטרף: מאי 2009
נתן תודות: 170 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

LUUP

לינק להודעה #1 

שאלו בשרשור אחר לגבי debug של קוד LUUP, אז כדי לא 'ללכלך' שם:
זה מה שאני עושה, לא הכי טוב שבעולם, לא באמת debug אלה יותר log
- פותח טרמינל (ברשת המקומית) ל vera ורושם:
[left]tail -f /var/log/cmh/LuaUPnP.log | grep '^100'[/left]
- כל מקום שרוצה לדבג משהו, רושם בקוד LUA קריאה ל log, למשל:
[left]luup.log( "currentLevel: " .. currentLevel , 100)[/left]
הבעייה שיש הרבה ניתוקים מהטרמינל, ובכל מקרה הלוג הוא לטווח קצר כך שקשה לדבג ככה פעולות שלוקחות הרבה זמן, למשל טיימרים וכו'.

ahiel
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1123
הצטרף: פברואר 2016
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

Re: LUUP

לינק להודעה #2 

@arnold
תודה רבה.

שאלות נוספות:
א. האם יש אפשרות לראות לוג משרת מרוחק (זה כנראה צריך להיות דרך ממשק VERA)?
ב. מה ההבדל הדלקת SWITCH דרך


luup.variable_set ("urn:upnp-org:serviceId:SwitchPower1", "Target", "1", 99)
לבין
luup.call_action ("urn:upnp-org:serviceId:SwitchPower1", "SetTarget", {["newTargetValue"] = 1}, 99)
?

arnold
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 872
הצטרף: מאי 2009
נתן תודות: 170 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

Re: LUUP

לינק להודעה #3 

@ahiel
לגבי קריאה משרת מרוחק, לא מכיר דרך vera, אבל לא באמת חיפשתי,
אני עובד עם teamViewer מרחוק, זה גם מאפשר לי לרסט את vera המצוקמקת שבלעדי זה קצת קשה לה לטעון קוד חדש.

ahiel
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1123
הצטרף: פברואר 2016
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

לינק להודעה #4 

מישהו הצליח לייצר alert של המערכת (לא של ה plugin) דרך luup?
הדרך היחידה שאני חושב עליה זה רק דרך גורם שלישי של virtual switch.

arnold
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 872
הצטרף: מאי 2009
נתן תודות: 170 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

לינק להודעה #5 

ahiel כתב:מישהו הצליח לייצר alert של המערכת (לא של ה plugin) דרך luup?
הדרך היחידה שאני חושב עליה זה רק דרך גורם שלישי של virtual switch.
...
·

לא הבנתי, מה בדיוק אתה מנסה לעשות?

ahiel
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1123
הצטרף: פברואר 2016
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

לינק להודעה #6 

@arnold
·לשלוח vera alert לדוגמא לשלוח הודעה לטלפון כשקורה משהו...

arnold
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 872
הצטרף: מאי 2009
נתן תודות: 170 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

לינק להודעה #7 

@ahiel
יש פלגאין לזה, כרגיל הדוקומנטאציה שווה ל @#$~

ahiel
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1123
הצטרף: פברואר 2016
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

לינק להודעה #8 

@arnold
יש לך שם? לא מצאתי משהו עם alert/notification

אגב למה אתה מיואש מ-VERA?

arnold
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 872
הצטרף: מאי 2009
נתן תודות: 170 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

לינק להודעה #9 

@ahiel
לגבי alert:
http://forum.micasaverde.com/index.php/board,56.0.html

למה אני (די) מיואש? בגדול: מערכת על הפנים, הכל קשה שם, ארכיטקטורה זועתית ועוד ועוד..
לדוגמא:
- GUI שלא הייתי משחרר לבדיקות פנימיות בתוך החברה שלי, בטח לא למוצר שמשלמים עליו.
- מי ההדיוט שהוציא מכונת מצבים (בסופו של דבר זה כל מה שהוורה היא) ללא AND?
- מערכת לוגים בלתי אפשרית, על debug אני לא מדבר בכלל.
- כתיבת פלגאינים מסובכת בטירוף, מלא קבצים והגדרות, כמובן ללא דוקומנטאציה נורמלית
- באותו נושא: לוגיקה שכתובה ב LUA אבל נכתבת בתוך קובץ XML
- דוקומנטאציה, הזכרתי?

כמובן, למי שרוצה מה שהמערכת נותנת וזהו, למעט נושא הGUI היא בסדר, אבל כמו שאתה רואה מהפורום פה, תמיד צריך יותר, למשל איזה התקשקשות כדי לייצר ***** AND.

אני ד"א מתכנת די מנוסה עם מערכות 'קצת' יותר מסובכות וגדולות.

ahiel
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1123
הצטרף: פברואר 2016
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

לינק להודעה #10 

@arnold
·אכן זה נראה מערכת ישנה, שפחדו לבנות אותה מחדש... כל השימוש בXML ואין תיעוד...
ה-debug זוועתי, (אגב יש אפשרות לראות לוגים בלינק http://YOUR_VERA_IP/cgi-bin/cmh/log.sh?Device=LuaUPnP) וזה מעצבן שאין AND בSCENE, אבל בתור מתכנת אז ה-Lua קצת מכפר על הכל, לא?

ahiel
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1123
הצטרף: פברואר 2016
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

לינק להודעה #11 

מישהו התנסה עם לקחת ערך של צריכת חשמל מתוך fibaro Wall Plug?
אני מנסה לבנות תנאי לפי הצריכה, וזה לא מספק לי את המידע. והתנאי לא מתקיים, למרות שבערך אני רואה מספר תקין (לדוג' 0)
ניסיתי ==, >, <, tonumber, ואף תנאי לא עובד.


luup.variable_get("urn:micasaverde-com:serviceId:EnergyMetering1","Watts",111)

cafri
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1136
הצטרף: נובמבר 2009
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

לינק להודעה #12 

הוספתי לינק לשרשור זה מהשרשור הדביק.
נסו למצוא תשובות לשאלות הקשורות לZ-Wave בשרשור הדביק שבראש הפורום
שתפו את הרעיונות שלכם בשרשור זה

morgi23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1197
הצטרף: נובמבר 2009
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 148 פעמים

לינק להודעה #13 

ahiel כתב:מישהו התנסה עם לקחת ערך של צריכת חשמל מתוך fibaro Wall Plug?
אני מנסה לבנות תנאי לפי הצריכה, וזה לא מספק לי את המידע. והתנאי לא מתקיים, למרות שבערך אני רואה מספר תקין (לדוג' 0)
ניסיתי ==, >, <, tonumber, ואף תנאי לא עובד.


luup.variable_get("urn:micasaverde-com:serviceId:EnergyMetering1","Watts",111)
...
הבנתי שאתה פחות בעניין של plugins אבל אתה יכול לעשות את זה עם combination switch plugin.

שלח תגובה

חזור אל “עוזרות קוליות, שליטה ובקרה”