רמקולים מדפיים צהובים - וסאב מעוצב
היי,
יש לי מערכת ק"ב עם רמקולים מדפיים שחורים ונחמדים של Quad , מעבר דירה + מזנון חדש מכתיב עיצוב חדש לסלון.
1. האם לצבוע רמקולים זה משהו ישים ? מי עושה את זה ?
2. האם מישהו יכול להמליץ על זוג מדפיים (ואולי סנטר) של רמוקלים שמשווקים בארץ ויש להם אופציה להזמנה בצבע צהוב/חרדל ?
3. אם כבר התחלתי, רעיונות סאב מעוצב לסלון (עדיף לבן) גדולבתקציב 1000 -3000 ? ה KEF המעוגלל לא מדבר אליי, ה B&W PV1D נראה נהדר אבל יקר מידי
הכל יתחבר לאונקיו 606 שביום מן הימים יוחלף לרסיבר באותו סדר גודל.
יש לי מערכת ק"ב עם רמקולים מדפיים שחורים ונחמדים של Quad , מעבר דירה + מזנון חדש מכתיב עיצוב חדש לסלון.
1. האם לצבוע רמקולים זה משהו ישים ? מי עושה את זה ?
2. האם מישהו יכול להמליץ על זוג מדפיים (ואולי סנטר) של רמוקלים שמשווקים בארץ ויש להם אופציה להזמנה בצבע צהוב/חרדל ?
3. אם כבר התחלתי, רעיונות סאב מעוצב לסלון (עדיף לבן) גדולבתקציב 1000 -3000 ? ה KEF המעוגלל לא מדבר אליי, ה B&W PV1D נראה נהדר אבל יקר מידי
הכל יתחבר לאונקיו 606 שביום מן הימים יוחלף לרסיבר באותו סדר גודל.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
1: תלוי ברמקול, תקציב ולאילו תוצאות אתה מצפה. בעיקרון כל מי שמתעסק בצבע, נגרים וכדומה. זאת גם שאלה פרטנית לכל רמקול. יש רמקולים שאפשר לפרק אותם בקלות עד העץ ואז זה ממש כל ופשוט לצבוע. יש רמקולים מאוד בעיתים, בגלל העיצוב וכי צריך להשאיר את האלמנתים בפנים. אז זה יכול להיות בעייתי מאוד ולא כולם ירצו לעשות זאת.
2: צהוב חרדל?
ווללא, אני בחיים לא ראיתי משהו כזה.
3: מה הכוונה מעוצב? זה הרי משהו אישי. בשבילי, איכות=עיצוב. אני מעדיף לראות את הדיברים, את העבודה ולא רוצה להסתיר כלום...
יש לSVS סאב לבן וקטן (יחסית)
2: צהוב חרדל?
3: מה הכוונה מעוצב? זה הרי משהו אישי. בשבילי, איכות=עיצוב. אני מעדיף לראות את הדיברים, את העבודה ולא רוצה להסתיר כלום...
יש לSVS סאב לבן וקטן (יחסית)
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
Re: תבדוק את האופציות האלו
המורלים לא שווים התייחסות ליד ה-SVS SB1000 שנזכר לעיל.razgo כתב:מורל PSW8 או PSW10
Anthony Gallo TR1...
את הגאלו לא יצא לי לשמוע, אבל הוא משמעותית יותר חלש (מגבר 100W לעומת 300W ולא מגיע בלבן אלא רק בשחור וכסוף). מה שכן הוא מעוצב יפה למי שאוהב את הסגנון (צילינדר שוכב).
עוד סאב מעוצב שמגיע בלבן ושווה הסתכלות הוא ה-FOCAL DOME, אבל הוא יותר יפה מאופה (מגבר 100W).
עוד סאב סטנדרטי שכדאי לשקול (אבל גם הוא לא משתווה ל-SVS לדעתי) הוא ה-JAMO SUB 800.
- yakir_dayan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
- נתן תודות: 167 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
לי יש את ה-SB1000 בלבן.. נשמע ונראה מצויין!!
אם אתה מגיע לדימונה אתה מוזמן גם לשמוע(Y)
[img2=800x600]http://up416.siz.co.il/up2/t2jayyzxeykt.jpg[/img2]
[img2=800x600]http://up416.siz.co.il/up2/t2jayyzxeykt.jpg[/img2]
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
אחלה מסך, יש לי אותו בחדר השינה.yakir_dayan כתב:לי יש את ה-SB1000 בלבן.. נשמע ונראה מצויין!!
[img2=800x600]http://up416.siz.co.il/up2/t2jayyzxeykt.jpg[/img2]...
והסלון, נראה מעולה.
- yakir_dayan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
- נתן תודות: 167 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
שבלול
התמונה קצת מטעה, יש בערך 4 מטר מהסלון ועד הרמקולים ככה שאפשר לשבת לפחות שניים בין הרמקולים ללא שום בעיה
gal-cohen
תודה רבה
התמונה קצת מטעה, יש בערך 4 מטר מהסלון ועד הרמקולים ככה שאפשר לשבת לפחות שניים בין הרמקולים ללא שום בעיה
gal-cohen
תודה רבה