שימוש ב zone 2 בשביל חיבור רמקולים Bi - Wiring
-
shay820
- חבר ותיק

- תגובות: 2116
- נתן תודות: 217 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
שלום לכולם
האם ישנה אפשרות לנתב את הרסיבר לחיבור זוג רמקול בתצורה של Bi - Wiring וכך בעצם לקבל יותר כח להגברה?
הרסיבר המדובר הוא sony str-1050 בעל zone 2 'האם יש דרך "לעבוד" על הרסבר ולהשתמש ב zone 2 לחיבור רמקולים קדמים בתצורה של Bi - Wiring ,בעצם ששני האזורים יתנו הגברה לאותו מקור בו זמנית
מקווה שהבנתם
תודה רבה שי
האם ישנה אפשרות לנתב את הרסיבר לחיבור זוג רמקול בתצורה של Bi - Wiring וכך בעצם לקבל יותר כח להגברה?
הרסיבר המדובר הוא sony str-1050 בעל zone 2 'האם יש דרך "לעבוד" על הרסבר ולהשתמש ב zone 2 לחיבור רמקולים קדמים בתצורה של Bi - Wiring ,בעצם ששני האזורים יתנו הגברה לאותו מקור בו זמנית
מקווה שהבנתם
תודה רבה שי
כנראה שלא הבנתי נכון; אתה נמצא במקסימום ווליום ברסיבר ועדיין לא מספיק חזק?
bi-amping לא בהכרח מגביר עוצמה, וbi-wiring זה סתם קשקוש. אולי במקרה קיצון שהחוטים שלך ארוכים ודקים מדי, הוספת זוג חוטים נוסף יכולה לשפר, אבל עדיין לא קשור ליציאות אחרות במגבר.
bi-amping לא בהכרח מגביר עוצמה, וbi-wiring זה סתם קשקוש. אולי במקרה קיצון שהחוטים שלך ארוכים ודקים מדי, הוספת זוג חוטים נוסף יכולה לשפר, אבל עדיין לא קשור ליציאות אחרות במגבר.
..
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·אתה אכן יכול. יש לי את ה1040 ושם זה אפשרי. אתה צריך לשנות בהגדרות של הרמקולים מה מחובר למה. לי זה שיפור את תפוקת הכוח, אבל רק ברמות ווליאום הגבוהות, בעוצמות שרוב האנשים לא שומעים, רמת רפרנס. חוץ מזה, ביום יום, אין הבדל.shay820 כתב:הרמקולים לא נצילים ,אני צריך הגברה יותר חזקה
חשבתי שזה יהיה פתרון .......
בלי קשר, מרווה שיש לך חוטים עבים מספיק ומאיכות סבירה.