יש כאן לקוחות סלקוםTV עם אינטרנט הוט?
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
-
oferlaor
- מנהל

אני לא שואל על HOT.net אני מודע לזה שהם אחלה חברה ועובדים טוב.
מחפש מישהו שיש לו סלקוםTV ושהוא משתמש באינטרנט של HOT.
ספציפית מעניין אותי אם אני היחיד שחווה בעיות או לא.
מחפש מישהו שיש לו סלקוםTV ושהוא משתמש באינטרנט של HOT.
ספציפית מעניין אותי אם אני היחיד שחווה בעיות או לא.
. כן. יש לי סלקום על גב תשתית של HOT (ספק בזק בינלאומי). ברך כלל עובד מצויין. לפעמים יש ניתוקים כשעוברים בתפריט VOD
Error 429. יש לי 2 ממירים והבעיה אף פעם לא קורה להם בו זמני, לכן אני מניח שהבעיה נקודתי אי שם בין הממיר לבין השרת של סלקום, אבל לא בחיבור האינטרנט.
Error 429. יש לי 2 ממירים והבעיה אף פעם לא קורה להם בו זמני, לכן אני מניח שהבעיה נקודתי אי שם בין הממיר לבין השרת של סלקום, אבל לא בחיבור האינטרנט.
היה לי תקופה ארוכה עם הוט, הבעיה היא שהאינטרנט של הוט משתגע בסופי שבוע (נהיה איטי / בעייתי) והיו לי לא מעט תקלות בסופי שבוע.
אם התשתית הוט באיזורך יציבה - אין כל בעיה.
באופן אישי עברתי לבזק, וכבר אין יותר "תקלות סוף שבוע"
אם התשתית הוט באיזורך יציבה - אין כל בעיה.
באופן אישי עברתי לבזק, וכבר אין יותר "תקלות סוף שבוע"
הוט נט אכן סבבה, אבל אני גם על תשתית של הוט, ולזה התייחסתי, גם בבית הקודם וגם בבית החדש שעברתי הכל עובד טוב מאד, היה לי אירוע נקודתי בשנה שעברה שהשרות קירטע ופשוט קפא באמצע אבל זה היה רק נקודתי לכמה ימים חוץ מזה הכל בסדר.
oferlaor
לפני כשלושה חודשים כשעברתי סופית לטריפל של סלקום מהוט, לקחתי את הממיר בלבד לחודש ניסיון. כמובן שהייתי מחובר בתשתית של הוט 100 מגה עם ספק 012. לא נתקלתי בשום בעיות בצפייה ומהירות הגלישה באזור לי היתה קרובה ל-100 מגה. זאת לעומת היום כשאני בטריפל עם 40 מגה וספק נטויזיון וחווה לעיתים בעיות תקשרות כפי שלקוחות אחרים מספרים. אבל בסה"כ בסדר.
לפני כשלושה חודשים כשעברתי סופית לטריפל של סלקום מהוט, לקחתי את הממיר בלבד לחודש ניסיון. כמובן שהייתי מחובר בתשתית של הוט 100 מגה עם ספק 012. לא נתקלתי בשום בעיות בצפייה ומהירות הגלישה באזור לי היתה קרובה ל-100 מגה. זאת לעומת היום כשאני בטריפל עם 40 מגה וספק נטויזיון וחווה לעיתים בעיות תקשרות כפי שלקוחות אחרים מספרים. אבל בסה"כ בסדר.
-
oferlaor
- מנהל

אתם מדברים על הפרעות וחוסר עקביות בחיבור.
אלה בעיות נפוצות כשמדובר בתשתית מבוססת אינטרנט, כך שזה לא הכיוון.
אני ספציפית רציתי לראות אם יש אנשים שזה בכלל לא עובד להם ואו שהתנתקו או שהוט סידרו להם את זה איכשהו.
אלה בעיות נפוצות כשמדובר בתשתית מבוססת אינטרנט, כך שזה לא הכיוון.
אני ספציפית רציתי לראות אם יש אנשים שזה בכלל לא עובד להם ואו שהתנתקו או שהוט סידרו להם את זה איכשהו.