תיקון xtreamer sidewinder\MK1
שלום,
יש ברשותי את הדגם הזה עם תקלה: נדלק אך אין תצוגה.
בהדלקה, הלד פשוט מהבהב בצבע צהוב.
לפי האתר שלהם, כתוב שהוא תקוע על splash screen וכדאי לנסות emergency firmware.
עקבתי אחרי המדריך שלהם, אך ללא הצלחה.
כמו כן, לפי הקצת מידע שיש על הפעולה הזאת, ראיתי שכדאי להשתמש ב dok של עד 2GB.
אני השתמשתי ב 4GB.
מישהו יכול לאשר שבאמת צריך dok של 2GB או פחות כדי שזה יצליח או טיפים אחרים ל troubleshoot?
או שפשוט הסטרימר הלך לעולמו ?
תודה.
יש ברשותי את הדגם הזה עם תקלה: נדלק אך אין תצוגה.
בהדלקה, הלד פשוט מהבהב בצבע צהוב.
לפי האתר שלהם, כתוב שהוא תקוע על splash screen וכדאי לנסות emergency firmware.
עקבתי אחרי המדריך שלהם, אך ללא הצלחה.
כמו כן, לפי הקצת מידע שיש על הפעולה הזאת, ראיתי שכדאי להשתמש ב dok של עד 2GB.
אני השתמשתי ב 4GB.
מישהו יכול לאשר שבאמת צריך dok של 2GB או פחות כדי שזה יצליח או טיפים אחרים ל troubleshoot?
או שפשוט הסטרימר הלך לעולמו ?
תודה.
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 113 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
ראשית, גם לי היה אחד כזה(האמת שהוא עדיין בארון, ועובד). אם שרד עד היום אז כל הכבוד למכשיר.
בהחלט לאקסטרימר יש מכשירים איכותים ואמינים. אף אחד לא ייקח את זה מהם. חבל שכחברה הם מתנהגים אחרת.
כאחד שהיה לו אחד כזה, רק פעם אחת נזקקתי לקושחה כזאת שתציל את המצב. לא זוכר אם זה היה דוק של 2GB או יותר.
חלף המון זמן מאז. אבל בטוח שמישהו בסביבה יש לו דוק של 2GB(קשה להשיג היום אבל שווה את המאמץ).
אני זוכר שבזמנו אנשים היו צריכים לחזור על הפעולה מספר פעמים עד שזה "תפס". שווה לנסות שוב.
אם לא, צריך לאמר תודה רבה, באמת שאין מכשירים היום שאפשר לאמר עליהם שישרדו עשור לפחות וינגנו הכל חלק.
בהצלחה.
בהחלט לאקסטרימר יש מכשירים איכותים ואמינים. אף אחד לא ייקח את זה מהם. חבל שכחברה הם מתנהגים אחרת.
כאחד שהיה לו אחד כזה, רק פעם אחת נזקקתי לקושחה כזאת שתציל את המצב. לא זוכר אם זה היה דוק של 2GB או יותר.
חלף המון זמן מאז. אבל בטוח שמישהו בסביבה יש לו דוק של 2GB(קשה להשיג היום אבל שווה את המאמץ).
אני זוכר שבזמנו אנשים היו צריכים לחזור על הפעולה מספר פעמים עד שזה "תפס". שווה לנסות שוב.
אם לא, צריך לאמר תודה רבה, באמת שאין מכשירים היום שאפשר לאמר עליהם שישרדו עשור לפחות וינגנו הכל חלק.
בהצלחה.
גם אצלי שוכב xtreamer sidewinder MK1 בארון, תקין לחלוטין ואחרי שנים של שימוש עם 0 בעיות.danielk כתב:אז מזלם שרכשתי מהם את האקסטרימר1 בזמנו....
זה אחרי שרכשתי את ה Xtreamer Wonder במבצע של בזק ב 360 ש"ח בזמנו וגם הוא עובד כבר שנה בערך בלי בעיות.
אצלנו אין HOT ו YES ואף פעם לא היו. זה אומר שהמכשירים האלה עובדים המון שעות ביום ומופעלים ע"י כל בני הבית, ילדים ומבוגרים (6 נפשות).
אם אף אחד לא מתלונן זה אומר שהמכשיר בסדר גמור.
אז אפשר להגיד שיש ל Xtreamer לפחות 2 מוצרים מוצלחים.