התלבטות לגבי xbox one elite

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
ronenbit פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם

אני מתעניין לרכוש את הקונסולה (לא בארץ). אני מתלבט אם שווה לשלם את תוספת המחיר עבור ה elite. כמובן שאם כבר ארכוש את הקונסולה אז ארכוש את השלט המיוחד שמגיע איתה. אני חייב לציין שאני לא גיימר מכור. מדי פעם אני משחק עם 360 .

תודה מראש על העזרה

IASDA
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 366
שם מלא: iasda
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #2 

אני כבר לא זוכר מה המחירים, זה הכל שיקולים שלך. אישית אני לא הייתי משלם עוד שקל על השלט החדש (אומרים שהוא נהדר אבל זה בעיקר למי שמבלה שעות במולטיפלייר תחרותי במשחקים כמו היילו), וגם לא על התוספת נפח/SSD הייבריד. אבל זה רק אני, יש הרבה אנשים שאומרים שהיא שווה.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #3 

ronenbit כתב:אני חייב לציין שאני לא גיימר מכור. מדי פעם אני משחק עם 360 .
...
זה.
אתה לא צריך את העלית ואת השלט של העלית, כי זה מיועד בדיוק לאוכלוסייה המכורה, הגיימר ה-הארדקור.

elangab
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 507
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 76 פעמים

שליחה #4 

מסכים. אין טעם לרכוש את השלט המתוחכם יותר, אלא אם אתה מתכנן להתעסק עם קינפוג מטורף שלו דרך התוכנה. אם הכוונה שלך היא להוציא מהקופסא ולשחק - חבל על העלות הנוספת.

אין חשיבות אמיתית לדיסק ההיברדי, זה לא משפר את הביצועים בצורה יוצאת דופן. אם אתה מתכנן להשתמש במצב ה "שינה" של המכשיר, ולא לכבות לגמרי זמן ההעלאה הוא באיזור ה 3 שניות גם עם דיסק "רגיל". רק boot מלא יראה את השיפור במהירות העלאה (כרגע זה בערך דקה-דקה וחצי).

אם כבר אתה מוכן להשקיע יותר כסף, הייתי שוקל רכישת דיסק ssd ומשתמש בו בתור דיסק חיצוני למשחקים, זה יתן תמורה יותר טובה מהשלט ומהדיסק ההיברידי הפנימי לשיפור החוויה.

moshebit
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 988
נתן תודות: 65 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #5 

ronenbit כתב:שלום לכולם

אני מתעניין לרכוש את הקונסולה (לא בארץ). אני מתלבט אם שווה לשלם את תוספת המחיר עבור ה elite. כמובן שאם כבר ארכוש את הקונסולה אז ארכוש את השלט המיוחד שמגיע איתה. אני חייב לציין שאני לא גיימר מכור. מדי פעם אני משחק עם 360 .

תודה מראש על העזרה
...
·בסוף לקחת ?
אני בסוף כנראה מוותר עם אני בונה מחשב GAMING כי אז אני מנצל גם GAMING גם GAMING 3D וגם 4K וגם 3D ISO BLURAY בקופסה אחת במקום סתם בזבוז כסף על XBOX ONE ELITE שלא שווה הרבה ביחס למכונה שאני ציינתי , מסכימים איתי ?

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #6 

moshebit כתב:
...
...
·בסוף לקחת ?
אני בסוף כנראה מוותר עם אני בונה מחשב GAMING כי אז אני מנצל גם GAMING גם GAMING 3D וגם 4K וגם 3D ISO BLURAY בקופסה אחת במקום סתם בזבוז כסף על XBOX ONE ELITE שלא שווה הרבה ביחס למכונה שאני ציינתי , מסכימים איתי ?
...
לא מסכים.
הקונסולה ביחס למכונה שאתה ציינת עולה הרבה פחות.
ושוב, ההשוואה בין קונסולה לבין מחשב היא לא נכונה ומיותרת.

moshebit
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 988
נתן תודות: 65 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #7 

gal-cohen כתב:
...
...
לא מסכים.
הקונסולה ביחס למכונה שאתה ציינת עולה הרבה פחות.
ושוב, ההשוואה בין קונסולה לבין מחשב היא לא נכונה ומיותרת.
...
·מסכים איתך , אך אם תצטרך לקנות קונסולה ועוד איזה סטרימר שיתמוך ב3D ISO וגם עוד מחשב שיתמוך במשחקים כמו שצריך בתלת מימד 3D זה יצא יותר מהמכונה שאני ציינתי , אני מתכוון לשילוב אולטימטיבי בין 3 גורמים שציינתי מכונה אחת חזקה עושה את העבודה ועוד בונוס שמחשב היא מכונה לכל דבר לעומת XBOX שפתאום יצא XBOX חדש רוב הסיכויים בסוף השנה כדי לתת FIGHT ב-PS4 שהוא 4K היה ואז יוצא שביזבזת 3000 ש"ח סתם ...

IASDA
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 366
שם מלא: iasda
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #8 

אם 4K וניגון מדיה חשוב לך אז לך על פיסי, זה פחות מעניין את מי שקונה קונסולה.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”