שרשור תגובות: הקטלוג של נטפליקס ירד ב-30% בשנתיים וחצי

חדשות ועדכונים של HT Magazine
MartinHSabag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #1 

למאמר: הקטלוג של נטפליקס ירד ב-30% בשנתיים וחצי

תמונה

נטפליקס, אשר בינואר 2016 נכנסה גם לישראל ביחד עם עוד 130 מדינות, מכווצת את הקטלוג שלה.

בינואר 2014, AllFlicks, חישבה שלנטפליקס, בקטלוג למשתמשים בארה"ב, יש מבחר של 6,494 סרטים ו-1,609 סדרות טלוויזיה, סך של 8,103 כותרים שונים.

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2890
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 293 פעמים

שליחה #2 

בקיצור, ההר הוליד עכבר ולא הם אלו שיושיעו אותנו מהוט או יס..

clubnet
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5246
שם מלא: clubnet
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 189 פעמים

שליחה #3 

גיל37 כתב:בקיצור, ההר הוליד עכבר ולא הם אלו שיושיעו אותנו מהוט או יס..
...
נו מה חשבת שנטפליקס יפילו את הוט/yes? לא יקרה בחיים..
נטפליקס זה עוד פלופ בארץ.. עד שכל התוכן כולו יהיה בעברית זה לא יעניין אף אחד..
נקודה לציון: נכון יש עדיין ישראלים שצופים, ללא "כתוביות" וטוב להם עם "נטפליקס"
אבל רוב הציבור בארץ רואה עם "כתוביות".. ולכן נטפליקס לא טובה לנו..
ככה אני רואה את הדברים.. :wink:

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2890
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 293 פעמים

שליחה #4 

לא חשבתי שיפילו אבל לפחות שיתנו פייט עבור אלו שמחזיקים את החיבור להוט או יס בגלל מעט מאד סיבות.
אבל אם הקטלוג שגם ככה בארץ מוגבל יותר, הולך ועוד יותר מצטמצם אז מה עשינו בזה ?

clubnet
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #5 

אני יגיד לך משהו, בעולם התוכן שנמצא בחו"ל הוא עולם מוקסם.. אי לכך נטפליקס החלה ליצור
דברים מקוריים משלהם ושווים.. יש להם עוד כברת דרך ארוכה, משלל ערוצי החו"ל הקבועים שיש : NBC / ABC / FOX וכ'ו...
ללא ספק ה-TV של חו"ל עשתה שינויים מרחיקי לכת, בדרכי הצפייה שלנו, אנחנו יותר ויותר צורכים תוכן אמריקאי..
כי הוא מעניין יותר, כפי יותר , מסקרן יותר..שווה יותר.. כל מה תגיד מאשר התוכן הישראלי שלנו!
אי לכך מלא סדרות כגון "אבודים" שהיתה בתחילתה יצירת מופת..דקסטר כנ"ל..
ועוד המון סדרות מעולות, אני אישית צורך סדרות רק מחו"ל.. הם יודעים לעשות שם הכל ובגדול..

אבל יצא לי לצפות בסדרות ישראליות.. לא הרבה האמת כי לא ממש מתחבר אליהם..
אחת שבאמת תפסה אותי היא: אחת בודדת "פאודה" שבאמת היתה טובה משאר
הסדרות ששודרו בארץ עד כה..
יש לנו בקטע הזה (תוכן ישראלי) כברת דרך ארוכה אם בכלל להגיע לנעלים של חו"ל..
לכן אם תשים לב, כל התוכן "הסדרות" של חו"ל נקנה (נרכש) ע"י הוט/yes..
אין הרבה מה ליצור פה, וגם עד שאתה יוצר משהו העונה ה-2 בקושי מגיעה אי לכך : פאודה..נכתב תגיע ב-2016..
אנחנו עוד מעט ב-2017 מה נסגר?! :מבולבל:
לכן הכל מצטמצם/ מתכווץ לנו :lol:

זאת דעתי בכל אופן.. :wink:

IASDA
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 366
שם מלא: iasda
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #6 

לא מסכים, לא חסרות סדרות ישראליות מעולות, חלק מהן רלוונטיות יותר לקהל המקומי. גם הצפיה שלי היא 90% בסדרות מחו"ל אבל להגיד שהאיכות של הסדרות בארץ פחות טובה קצת מוגזם. גם בארה"ב נניח אחוז קטן מאוד מהסדרות הוא לא בינוני ממש, פשוט יש יותר סדרות סה"כ.

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #7 

אם צריך כתוביות ואם כמות התוכן מספקת הם שני דיונים שונים לגמרי. לגבי תוכן אי אפשר להתעלם מזה שיש הרבה סדרות טובות של NETFLIX ו AMAZON. זה גם קשור לאסטרטגיה של השקעה בתוכן אבל גם קשור לזה שיש להם יכולת אדירה לפגוע בול בטעם הקהל כי תחשבו על זה שכשיש פיילוטים אז אותם אנשים שהם היעד הם אלה שמדרגים מה הם אהבו. זה בניגוד לפיילוט רגיל שבו יש קבוצה הרבה יותר קטנה של אנשים שחוות דעתם נבדקת ואז גם סטטיסטית יש לך פחות אנשים שמהם אתה שומע את דעתם וגם אף אחד לא מבטיח לך שהם קהל היעד שלך. פה זה אחד לאחד. יש לך אלפי אנשים שמדרגים ואחר כך אותם אנשים מקבלים את מה שהם אהבו.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #8 

הבעיה אצלי למשל (כמו ל- 90% בערך מחבריי) היא כזו - גם אם נטפליקס יהיה הדבר הכי מדהים בעולם וגם אם הם ישדרו את כל הסדרות והסרטים הכי טובים והכי חדשים וכו' - אני עדיין תקוע עם ספק כמו יס או הוט בשביל לקבל שידורי ספורט חיים. אין לנושא הספורט כרגע פתרון טוב בעולם ובטח ובטח שלא בארץ.
ובכל זאת, אני כמובן רק מאחל לשירותים כמו נטפליקס והרבה דומים אחרים רק הצלחה. אנחנו רק נרוויח מזה, אם באופן ישיר ואם באופן עקיף.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #9 

יש המון תוכן מעניין ישראלי, החל מהבורר ועספור דרך האחיות המוצלחות שלי (חדש דנדש מבית יס).

giladk123
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 448
נתן תודות: 169 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #10 

oferlaor כתב:יש המון תוכן מעניין ישראלי, החל מהבורר ועספור דרך האחיות המוצלחות שלי (חדש דנדש מבית יס).
...
בנוסף, עוד כמה סדרות מעולות שקופצות לי כרגע לראש:
חטופים, פלפלים צהובים, רמזור, עבודה ערבית ושטיסל.
ואני בטוח ששכחתי משהו.
בקיצור, לא נעים לומר, אבל הבחור לגמרי מדבר שטויות. יש סדרות ישראליות מצוינות, ובאופן כללי הסדרות הישראליות לא רעות בכלל.. במיוחד אם נתחשב בעובדה שקהל היעד שלהן מונה פחות מ-10 מיליון אנשים לכל היותר, בעוד שקהל היעד הפוטנציאלי של הסדרות האמריקאיות מונה למעלה ממליארד בני אדם.

avier
טרול
טרול
תגובות: 756
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #11 

clubnet כתב:אני יגיד לך משהו, בעולם התוכן שנמצא בחו"ל הוא עולם מוקסם.. אי לכך נטפליקס החלה ליצור
דברים מקוריים משלהם ושווים.. יש להם עוד כברת דרך ארוכה, משלל ערוצי החו"ל הקבועים שיש : NBC / ABC / FOX וכ'ו...
ללא ספק ה-TV של חו"ל עשתה שינויים מרחיקי לכת, בדרכי הצפייה שלנו, אנחנו יותר ויותר צורכים תוכן אמריקאי..
כי הוא מעניין יותר, כפי יותר , מסקרן יותר..שווה יותר.. כל מה תגיד מאשר התוכן הישראלי שלנו!
אי לכך מלא סדרות כגון "אבודים" שהיתה בתחילתה יצירת מופת..דקסטר כנ"ל..
ועוד המון סדרות מעולות, אני אישית צורך סדרות רק מחו"ל.. הם יודעים לעשות שם הכל ובגדול..

אבל יצא לי לצפות בסדרות ישראליות.. לא הרבה האמת כי לא ממש מתחבר אליהם..
אחת שבאמת תפסה אותי היא: אחת בודדת "פאודה" שבאמת היתה טובה משאר
הסדרות ששודרו בארץ עד כה..
יש לנו בקטע הזה (תוכן ישראלי) כברת דרך ארוכה אם בכלל להגיע לנעלים של חו"ל..
לכן אם תשים לב, כל התוכן "הסדרות" של חו"ל נקנה (נרכש) ע"י הוט/yes..
אין הרבה מה ליצור פה, וגם עד שאתה יוצר משהו העונה ה-2 בקושי מגיעה אי לכך : פאודה..נכתב תגיע ב-2016..
אנחנו עוד מעט ב-2017 מה נסגר?! :מבולבל:
לכן הכל מצטמצם/ מתכווץ לנו :lol:

זאת דעתי בכל אופן.. :wink:
...
·בצורה מסויימת אני מסכים איתך למשל בסדרה מישראל שקודם שודרה בערוץ של קשת שמאוד עניינה אותי וכנראה רק בשנה הבאה 2017 העונה הבאה שלה תשודר בארץ הסדרה כפולים.
http://www.mako.co.il/tv-false-flag/sea ... 151006.htm

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

מי שרוצה ספורט או תרגום בעברית אין ספק שהוא עדיין שבוי של הספקיות המקומיות אבל לגבי הסדרות המקומיות, חלק מהן משודרות בערוצי הפתוחים של עידן פלוס ולגבי המעט שלא לדעתי עם כל הרצון הטוב בשביל לראות את אותו מספר מצומצם של סדרות לא שווה (לדעתי) לשלם הון על מנוי הוט או יס

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #13 

אגב, מאוד ברור לי שהתאוריה של מרטין לגבי איכות אל מול כמות זו הסיבה למהלך. במקום כמה אלפי כותרים, הם משקיעים את הכסף בהפקות פנימיות ויש להם תוכן מעולה שהוא אקסקלוסיבי להם. master of none מעולה, ושתי הסדרות של מארוול שלהם: Daredevil ו-jessica jones הם ברמה גבוהה מהסרטים או מהסדרות האחרות של מארוול. האמת שהן ברמה רק של deadpool כי כל שאר התכנים של Marvell בשנתיים האחרונות נראים כמו מסטיק למח. גם house of cards, orange is the new black, narcos ו-makig a murder מעולים. הסדרה שהכי לא תפסה אותי שלהם היא the unbreakable kimmi schmidt, אבל כנראה שזה עניין של טעם כי אני מכיר אנשים שאוהבים את זה מאוד.

כל התוכן הזה עולה המון כסף להפיק. זה חייב להגיע על חשבון משהו, והמשהו הזה הוא כמובן תוכן לא מקורי. כך שזה לא ממש מפתיע.

האם זה מספיק בשביל להתחרות ב-HBO ובמקורות תוכן כמו אמאזון והולו? לדעתי כן, המהלך שלהם והפתיחה לשווקים העולמיים מגדילים את הפוטנציאל של החברה.

אין ספק שמדובר כאן בהימור מצידם. אבל זה הימור שלפחות לפי המחשבה שלי, ישתלם להם בגדול עוד שנה שנתיים כשהם יסיימו את המהלך הטכני ויפתחו באופן אמיתי לעולם (לא סתם פתיחה, אלא עם תרגום, דיבוב ותכנים מקוריים).

במצב הזה הם בעצם ספק הטלויזיה הראשון שהוא כמעט כלל עולמי. היום המתחרים שלהם בשוק הזה כמעט ולא משפיעים על השוק העולמי ובוודאי שלא מפיקים תוכן ברמה שקרובה לזה.

לכן אני אישית מאוד אופטימי לגבי ההצלחה שלהם בטווח הארוך.

clubnet
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #14 

giladk123 כתב:
...
...
בנוסף, עוד כמה סדרות מעולות שקופצות לי כרגע לראש:
חטופים, פלפלים צהובים, רמזור, עבודה ערבית ושטיסל.
ואני בטוח ששכחתי משהו.
בקיצור, לא נעים לומר, אבל הבחור לגמרי מדבר שטויות. יש סדרות ישראליות מצוינות, ובאופן כללי הסדרות הישראליות לא רעות בכלל.. במיוחד אם נתחשב בעובדה שקהל היעד שלהן מונה פחות מ-10 מיליון אנשים לכל היותר, בעוד שקהל היעד הפוטנציאלי של הסדרות האמריקאיות מונה למעלה ממליארד בני אדם.
...
חטופים, תרשה לי לצחוק קצת... ראיתי פרק אחד והספיק לי להבין
שהסידרה מעפנה ברמה קשה.. ראית את האמריקאית? משהו לגמרי אחר..

שמת לב למה שכתבתי בהתחלה?
יצא לי לצפות בסדרות ישראליות.. לא הרבה האמת כי לא ממש מתחבר אליהם..
...
יצא לי לצפות רק ברמזור, ואפשר להגיד שהיא לא סידרה בכלל, זאת "סאטירה"!
כל מה שכתבת לא ראיתי וגם לא אנסה לצפות בהם..
מה לעשות, לא כל אחד מתחבר לסדרות ישראליות...
אם באמת יש סידרה מעל המצופה, אי לכך ״ פאודה״ אני ישב ויצפה בה..
ועל הפאודה דובר וסופר וקיבל תשבחות, בכל רחבי המדיה בארץ..
לכן צפיתי בסידרה..

giladk123
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 448
נתן תודות: 169 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #15 

@clubnet
ובכן,
אין לי כוונה להתווכח עם אדם שמנסה לבסס את הטענה הנחרצת שלו שמשהו גרוע בכך שהוא ציין קודם שהוא כמעט ולא התנסה בו וגם אין לו כוונה להתנסות בעתיד. אתה מוזמן להמשיך ולקשקש על כמה שהסדרות הישראליות גרועות מבלי לראות אותן כאוות נפשך חבר.

clubnet
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #16 

giladk123 כתב:@clubnet
ובכן,
אין לי כוונה להתווכח עם אדם שמנסה לבסס את הטענה הנחרצת שלו שמשהו גרוע בכך שהוא ציין קודם שהוא כמעט ולא התנסה בו וגם אין לו כוונה להתנסות בעתיד. אתה מוזמן להמשיך ולקשקש על כמה שהסדרות הישראליות גרועות מבלי לראות אותן כאוות נפשך חבר.
...
זה לא עניין של קשקוש או ויכוח, מה לעשות שהרמה פה(בישראל) לא ברמה של חו"ל..אתה יכול לפאר עד אין סוף..
אבל הסדרות של חו"ל זה ליגה אחרת..!
עכשיו עד שעושים פה סידרה טובה, לוקח לזה ים זמן.. וכמובן שעד שהעונות החדשות שאמורות להגיע
יוצא לך המיץ וזה תמיד מתעכב. אז יש ליוצרים/מפיקים כברת דרך ארוכה בתחום היצירה..וחידוש עונות!
שבוע טוב לך. :)

mark13
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1012
נתן תודות: 110 פעמים

שליחה #17 

חברה, אני לא יודע עם מי אני מדבר בדיוק, אבל נראה לי שרובכם סטודנטים שחיים מהיד לפה, כי אחרת אני לא מבין למה אתם כ"כ לוהטים לנתח את התוכן של נטפליקס. גם אם כל אחד מכם צודק 100% אז השאלה הרלוונטית היא: האם יש תוכן כרגע בנטפליקס ישראל שאני יכול לראת?
אם התשובה היא כן, אז אשלם את הכמה דולרים לחודש עד שלא יהיה יותר (או שאראה את כל מה שמעניין אותי או שתוך כדי נטפליקס יוסיפו עוד דברים שמענינים אותי)
לרחוץ את המכונית עולה לי פי כמה ממה שעולה נטפליקס לחודש.
:מה?!: לעולם אל תיסוג! תסתובב ותמשיך להתקדם!

avier
טרול
טרול
תגובות: 756
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

זה לא רק עניין של כסף

שליחה #18 

זה גם עניין של על מה כדאי לשלם את הכסף.

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19 

@mark13
·
אין קשר למהיד לפה. לשימחתי אני לא שם וזה לא רלוונטי. לפני מספר שנים הבית היה עמוס בממירים מקליטים HD של הוט והייתי חוזר הבייתה ולא היה לי מה לראות כי לא היה מה להקליט. כל הזמן רק שידורים חוזרים של CSI וחוק וסדר של פרקים שכבר ראיתי. גם אמרתי להם כשעזבתי שלא היה אכפת לי להמשיך לשלם את הסכום הגבוה בהרבה בזמנו אם הייתי יודע שיש לי מה לראות. מסכים איתך שההיתעסקות באחוזים היא פחות חשובה ומהתעסקות בפשוט אם יש תוכן או לא. האם יש מספיק תוכן? מבחינתי כן. בינתיים עוד לא קרה שהיה לי זמן ולא היה לי מה לראות וכבר עכשיו יש סדרות קדימה שאני יודע שאני ארצה לצפות בהן. אז אולי באחוזים יש פחות היצע אבל אנחנו לא צופים באחוזים. צופים בתוכניות. ואם יש לך מה לראות אז זה שווה את ההתחברות. אם זה גם יותר זול מהאלטרנטיבות וזה מספק אותך אז בכלל יופי.

אם עולה לך פי כמה לנקות את האוטו אולי כדאי לך לעבור למקום אחר :-)

mark13
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1012
נתן תודות: 110 פעמים

שליחה #20 

offerbk1 כתב:אם עולה לך פי כמה לנקות את האוטו אולי כדאי לך לעבור למקום אחר :-)
...
·(Y)

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”