נטפליקס, אשר בינואר 2016 נכנסה גם לישראל ביחד עם עוד 130 מדינות, מכווצת את הקטלוג שלה.
בינואר 2014, AllFlicks, חישבה שלנטפליקס, בקטלוג למשתמשים בארה"ב, יש מבחר של 6,494 סרטים ו-1,609 סדרות טלוויזיה, סך של 8,103 כותרים שונים.

נו מה חשבת שנטפליקס יפילו את הוט/yes? לא יקרה בחיים..גיל37 כתב:בקיצור, ההר הוליד עכבר ולא הם אלו שיושיעו אותנו מהוט או יס.....

בנוסף, עוד כמה סדרות מעולות שקופצות לי כרגע לראש:oferlaor כתב:יש המון תוכן מעניין ישראלי, החל מהבורר ועספור דרך האחיות המוצלחות שלי (חדש דנדש מבית יס)....
·בצורה מסויימת אני מסכים איתך למשל בסדרה מישראל שקודם שודרה בערוץ של קשת שמאוד עניינה אותי וכנראה רק בשנה הבאה 2017 העונה הבאה שלה תשודר בארץ הסדרה כפולים.clubnet כתב:אני יגיד לך משהו, בעולם התוכן שנמצא בחו"ל הוא עולם מוקסם.. אי לכך נטפליקס החלה ליצור
דברים מקוריים משלהם ושווים.. יש להם עוד כברת דרך ארוכה, משלל ערוצי החו"ל הקבועים שיש : NBC / ABC / FOX וכ'ו...
ללא ספק ה-TV של חו"ל עשתה שינויים מרחיקי לכת, בדרכי הצפייה שלנו, אנחנו יותר ויותר צורכים תוכן אמריקאי..
כי הוא מעניין יותר, כפי יותר , מסקרן יותר..שווה יותר.. כל מה תגיד מאשר התוכן הישראלי שלנו!
אי לכך מלא סדרות כגון "אבודים" שהיתה בתחילתה יצירת מופת..דקסטר כנ"ל..
ועוד המון סדרות מעולות, אני אישית צורך סדרות רק מחו"ל.. הם יודעים לעשות שם הכל ובגדול..
אבל יצא לי לצפות בסדרות ישראליות.. לא הרבה האמת כי לא ממש מתחבר אליהם..
אחת שבאמת תפסה אותי היא: אחת בודדת "פאודה" שבאמת היתה טובה משאר
הסדרות ששודרו בארץ עד כה..
יש לנו בקטע הזה (תוכן ישראלי) כברת דרך ארוכה אם בכלל להגיע לנעלים של חו"ל..
לכן אם תשים לב, כל התוכן "הסדרות" של חו"ל נקנה (נרכש) ע"י הוט/yes..
אין הרבה מה ליצור פה, וגם עד שאתה יוצר משהו העונה ה-2 בקושי מגיעה אי לכך : פאודה..נכתב תגיע ב-2016..
אנחנו עוד מעט ב-2017 מה נסגר?!![]()
לכן הכל מצטמצם/ מתכווץ לנו![]()
זאת דעתי בכל אופן.....

חטופים, תרשה לי לצחוק קצת... ראיתי פרק אחד והספיק לי להביןgiladk123 כתב:בנוסף, עוד כמה סדרות מעולות שקופצות לי כרגע לראש:......
חטופים, פלפלים צהובים, רמזור, עבודה ערבית ושטיסל.
ואני בטוח ששכחתי משהו.
בקיצור, לא נעים לומר, אבל הבחור לגמרי מדבר שטויות. יש סדרות ישראליות מצוינות, ובאופן כללי הסדרות הישראליות לא רעות בכלל.. במיוחד אם נתחשב בעובדה שקהל היעד שלהן מונה פחות מ-10 מיליון אנשים לכל היותר, בעוד שקהל היעד הפוטנציאלי של הסדרות האמריקאיות מונה למעלה ממליארד בני אדם....
יצא לי לצפות רק ברמזור, ואפשר להגיד שהיא לא סידרה בכלל, זאת "סאטירה"!יצא לי לצפות בסדרות ישראליות.. לא הרבה האמת כי לא ממש מתחבר אליהם.....

זה לא עניין של קשקוש או ויכוח, מה לעשות שהרמה פה(בישראל) לא ברמה של חו"ל..אתה יכול לפאר עד אין סוף..giladk123 כתב:@clubnet
ובכן,
אין לי כוונה להתווכח עם אדם שמנסה לבסס את הטענה הנחרצת שלו שמשהו גרוע בכך שהוא ציין קודם שהוא כמעט ולא התנסה בו וגם אין לו כוונה להתנסות בעתיד. אתה מוזמן להמשיך ולקשקש על כמה שהסדרות הישראליות גרועות מבלי לראות אותן כאוות נפשך חבר....