לא יכול לעשות הגדרות ראשוניות לרסיבר דנון
שלום,
אז אחרי שאמזון שלחו לי רסיבר ללא שלט, אני נמצא בדף ההגדרות הראשון של הרסיבר (denon x3100w) ואין לי שום יכולת שאני רואה ברסיבר עצמו לעשות את האינפוט. אני בהגדרות של השפה, ה english מודגש - אבל על מה ללחוץ? האם אני חייב את השלט?
אודה לעזרה
אז אחרי שאמזון שלחו לי רסיבר ללא שלט, אני נמצא בדף ההגדרות הראשון של הרסיבר (denon x3100w) ואין לי שום יכולת שאני רואה ברסיבר עצמו לעשות את האינפוט. אני בהגדרות של השפה, ה english מודגש - אבל על מה ללחוץ? האם אני חייב את השלט?
אודה לעזרה
I choose not to run
זה Long shot כיוון שרוב הסיכויים שהרשת לא מוגדרת, אבל תנסה לחבר אליו כבל רשת ותראה אם אפליקציית דנון מזהה אותו. אם כן אז תוכל לשלוט עליו בעזרתה (רק צריך להוסיף לה CURSOR בהגדרות שלה בסמארטפון).
נערך לאחרונה על ידי evgenetic ב 30/03/2016 17:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
אז תחפש מישהו עם שלט אוניברסלי או סמארטפון עם IR BLASTER, יש הרבה כאלה: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_d ... IR_blaster
אתה צריך אפליקציה ששלוחת אותות IR רלוונטיים לכפתורי חצים וOK, ולא רק ווליום ועוד כמה דברים פרימיטיביים שבאים עם אפליקציות שהיצרנים מספקים. תנסה Zaza Remote.
עריכה: מצאתי תוך 5 שניות את הקודים ל3200 בZaza, הם זהים לשלך אני מניח.
עריכה: מצאתי תוך 5 שניות את הקודים ל3200 בZaza, הם זהים לשלך אני מניח.
לא, זה לא להאמין. הכנסתי את הקוד שנתת לי. יכול להדליק ולכבות, יכול לעבור עם החיצים בין השפות, אבל כפתור ה OK אפור ולא פעיל. מחפש קיר לדפוק בו את הראש
אגב, רוצה להודות לחנות PUTURE, שלחו לי הודעה פרטית שהם מוכנים לתת לי שלט ל 24 שעות. רק שאני לא מגיע למרכז בקרוב. אבל כל הכבוד להם על הנכונות
אגב, רוצה להודות לחנות PUTURE, שלחו לי הודעה פרטית שהם מוכנים לתת לי שלט ל 24 שעות. רק שאני לא מגיע למרכז בקרוב. אבל כל הכבוד להם על הנכונות
I choose not to run