eglobal למשחקים
שלום לכולם
יש לי EGLOBAL שאני מאד מרוצה ממנו - משתמש בו בעיקר לצפייה בסרטים...
מדובר בI5 5250 עם 8GB RAM
ועם INTEL HD GRAPHICS 6100
השאלה שלי האם ניתן להשתמש בו גם כדאי לשחק משחקים - ברור לי שלא ניתן יהיה לשחק בHIGH SETTINGS
אבל נגיד 800 על 600 אן 1024X768 עם הגדרות בינוניות זה הגיוני?
האם זה שאין לו קירור יכול להוות בעיה? כלומר יכול להתחמם למוות?
מה דעתכם? מישהו התנסה?
יש לי EGLOBAL שאני מאד מרוצה ממנו - משתמש בו בעיקר לצפייה בסרטים...
מדובר בI5 5250 עם 8GB RAM
ועם INTEL HD GRAPHICS 6100
השאלה שלי האם ניתן להשתמש בו גם כדאי לשחק משחקים - ברור לי שלא ניתן יהיה לשחק בHIGH SETTINGS
אבל נגיד 800 על 600 אן 1024X768 עם הגדרות בינוניות זה הגיוני?
האם זה שאין לו קירור יכול להוות בעיה? כלומר יכול להתחמם למוות?
מה דעתכם? מישהו התנסה?
בנוסף אני אמור לקבל בקרוב את הNVIDIA SHIELD
אני מבין שניתן להזרים משחקים ממחשב אליו...
האם המחשב המזרים צריך להיות מכונת משחקים חזקה - או שבעצם מי שיעשה את העיבוד יהיה הSHIELD?
כלומר ניתן להתקין משחקים חדשים על הEGLOBAL ולהזרים אותם לSHIELD ששם יבוצע בעצם הפענוח?
או שזה הולך הפוך?
אני מבין שניתן להזרים משחקים ממחשב אליו...
האם המחשב המזרים צריך להיות מכונת משחקים חזקה - או שבעצם מי שיעשה את העיבוד יהיה הSHIELD?
כלומר ניתן להתקין משחקים חדשים על הEGLOBAL ולהזרים אותם לSHIELD ששם יבוצע בעצם הפענוח?
או שזה הולך הפוך?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
- לדעתי כל עוד תעקוב אחרי טמפ' המעבד, אני לא חושב שתהיה למעבד של 15W בעית התחממות. כך שכן, אפשר (לנסות) לשחק עליו.
- השילד עובד כסטרימר עבור המשחק שרץ במחשב הראשי. מה שמופיע על המסך מקודד לוידאו H264 או H265 (תלוי בכרטיס מסך) ונשלח דרך הרשת אל השילד. כך שרצוי שיהיה לך מחשב חזק עבור הזרמה של משחקים.
- השילד עובד כסטרימר עבור המשחק שרץ במחשב הראשי. מה שמופיע על המסך מקודד לוידאו H264 או H265 (תלוי בכרטיס מסך) ונשלח דרך הרשת אל השילד. כך שרצוי שיהיה לך מחשב חזק עבור הזרמה של משחקים.
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
קשה לי להאמין שאפשר לשחק משחק "כבד" כמו GTA 5 על מחשב כזה בצורה נורמלית.
אפשר להזרים משחקים ממחשב חזק דרך STEAM אל כל מכשיר אחר בבית על גבי רשת חוטית (המשחק יקרטע ב WIFI). כל העיבוד יתבצע על המחשב המרכזי.
אפשר להזרים משחקים ממחשב חזק דרך STEAM אל כל מכשיר אחר בבית על גבי רשת חוטית (המשחק יקרטע ב WIFI). כל העיבוד יתבצע על המחשב המרכזי.
אוקיי תודה
מה דעתכם על הSHIELD?
על פניו נשמע רעיון יפה - גם סטרימר שניתן לראות באמצעותו נטפליקס למשל או להשתמש בקודי עליו...וגם ניתן להשתמש בו כקונסולת משחקים - להזרים מהענן של NVIDIA משחקים - אפילו לא צריך להוריד ולהתקין אותם...נשמע אחלה דבר?
מעניין למה הוא לא יותר פופולרי - עולה חצי מהקונסולות האחרות - כמו PS4 וXBOX ONE...
מה דעתכם על הSHIELD?
על פניו נשמע רעיון יפה - גם סטרימר שניתן לראות באמצעותו נטפליקס למשל או להשתמש בקודי עליו...וגם ניתן להשתמש בו כקונסולת משחקים - להזרים מהענן של NVIDIA משחקים - אפילו לא צריך להוריד ולהתקין אותם...נשמע אחלה דבר?
מעניין למה הוא לא יותר פופולרי - עולה חצי מהקונסולות האחרות - כמו PS4 וXBOX ONE...
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

הוא לא פופולארי כי בכללי הוא בעצם קופסת אנדרואיד לכל דבר רק עם חומרה יותר חזקה (ועולה כמו מחשב מ EGLOBAL). מבחינת חומרה הוא לא משתווה לקונסולות של הדור הזה אלא לדור הקודם (PS3).
לא ראיתי שיש היצע משחקים גדול במיוחד למכשיר הזה. רובם זה משחקים לפלטפורמת האנדרואיד.
לא ראיתי שיש היצע משחקים גדול במיוחד למכשיר הזה. רובם זה משחקים לפלטפורמת האנדרואיד.
יש לו דווקא היצע לא רע בכלל - אתה עושה מנוי ויש לך 50 כותרים שאתה יכול להזרים - וכל הזמן מצטרפים עוד שאתה יכול לקנות.
הגרפיקה ברמה גבוהה. נראה לי פיתרון לא רע לילד שרוצה לשחק - גם משחקי אנדרואיד וגם משחקי PC. והעלות לא בשמיים.
ההבדל בינו לכל קופסת אנדרואיד סינית הוא שהוא יכול כאמור לשמש גם כמעין PC - אתה יכול לשחק עליו משחקי PC - מה שאתה לא יכול על קופסת אנדרואיד רגילה. בנוסף אתה יכול לראות עליו נטפליקס ב4K - כלומר אתה מקבל קונסולת משחקים לא רעה וגם סטרימר והכל במחיר די אטרקטיבי - אם מישהו מביא לך את זה מארה"ב...
הגרפיקה ברמה גבוהה. נראה לי פיתרון לא רע לילד שרוצה לשחק - גם משחקי אנדרואיד וגם משחקי PC. והעלות לא בשמיים.
ההבדל בינו לכל קופסת אנדרואיד סינית הוא שהוא יכול כאמור לשמש גם כמעין PC - אתה יכול לשחק עליו משחקי PC - מה שאתה לא יכול על קופסת אנדרואיד רגילה. בנוסף אתה יכול לראות עליו נטפליקס ב4K - כלומר אתה מקבל קונסולת משחקים לא רעה וגם סטרימר והכל במחיר די אטרקטיבי - אם מישהו מביא לך את זה מארה"ב...
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

בשביל לראות נטפליקס ב 4K תצטרך מנוי שעולה 11 דולר לחודש ואתה תהיה מוגבל רק לתוכן המקומי שיש בישראל אלא אם תמצא דרך לעקוף את ההגבלה ולהתחבר לנטפליקס USA (בעזרת VPN שיעלה לך עוד כסף).
קח בחשבון שהזרמה ישירה של משחקים ברשת לא הגיע עדיין למצב אופטימלי ויתכן לאגים רציניים בזמן המשחק.
אתה יכול לקנות MINI PC עם WINDOWS שיעלה הרבה פחות ולהזרים ממחשב חזק בבית דרך הרשת הפנימית כמו שכתבתי מקודם.
קח בחשבון שהזרמה ישירה של משחקים ברשת לא הגיע עדיין למצב אופטימלי ויתכן לאגים רציניים בזמן המשחק.
אתה יכול לקנות MINI PC עם WINDOWS שיעלה הרבה פחות ולהזרים ממחשב חזק בבית דרך הרשת הפנימית כמו שכתבתי מקודם.
זה כל העניין...מחשב חזק של משחקים עולה אני מעריך איזה 3000 ש"ח לפחות...
ככה שזה פיתרון שלא עולה הרבה ונותן די הרבה...מנוי לנטפליקס יש לי...יש לי אמזון FIRETV...
יש לי גם ROKU 2 החדש...נראה לי שהפכתי לאספן סטרימרים...חחח
ככה שזה פיתרון שלא עולה הרבה ונותן די הרבה...מנוי לנטפליקס יש לי...יש לי אמזון FIRETV...
יש לי גם ROKU 2 החדש...נראה לי שהפכתי לאספן סטרימרים...חחח