עדכון לרשימת נתבי ה-VDSL
-
NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
מספר עדכונים ל-רשימת נתבי ה-VDSL .
התווסף לרשימה דגם חדש של חברת D-LINK המכונה DSL-G255 הכולל כניסת WAN עצמאית (1G) ותמיכה במודם 3G. עלותו - כ-330 שקל.
בנוסף, ה-AVM 7360 (תומך בוקטורינג עם שתי כניסות LAN של 1G ושתיים של 100M) זמין בארץ במחיר של כ-600 שקל.
לעומת זאת ה-ZyXEL VMG1312 (שנסקר על ידי ) כבר אינו זמין בארץ.
התווסף לרשימה דגם חדש של חברת D-LINK המכונה DSL-G255 הכולל כניסת WAN עצמאית (1G) ותמיכה במודם 3G. עלותו - כ-330 שקל.
בנוסף, ה-AVM 7360 (תומך בוקטורינג עם שתי כניסות LAN של 1G ושתיים של 100M) זמין בארץ במחיר של כ-600 שקל.
לעומת זאת ה-ZyXEL VMG1312 (שנסקר על ידי ) כבר אינו זמין בארץ.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
ה-ZyXEL VMG1312 לא זמין כי זה נגמר במלאי?
או כי הוא היה פחות טוב?
או כי הוא היה פחות טוב?
-
NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
המלאי הנוכחי נגמר אבל הוא יחודש בקרוב - הכי טוב לבדוק בפלונטר. דרך אגב - המוצר עצמו מאוד מוצלח. יש ל-ZYXEL עוד נתבי VDSL טובים מאוד רק שהם יותר יקרים - למשל ה-VMG5313 או ה-VMG8924.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
יאיר, לדעתי זה קשור למיקום האנטנות, מבין את הבעיה, כי שי כאלה שרוצים להכניס אותו לארון תקשורת צפוף וכו, ואם דגמים כאלה, זה בעיה.
או ש, סתם חסכון ביצור? כדי לא לעשות משהו נורמאלי אם אנטנות חיצוניות? לא יודע באמת..
או ש, סתם חסכון ביצור? כדי לא לעשות משהו נורמאלי אם אנטנות חיצוניות? לא יודע באמת..
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
גם לא רואה משהו ששווה קניה בכלל, מה זה LAN 100M ו WLAN 300? איפו AC? איפו 1G?
אם נתבים כאלה, עדיף כמו שהרבה ממליצים, לקנות מודם VDSL בלבד, ולחבר נתב חזק עליו.
עצלי אומנם יש את ה G265, ומספיק לי מכל בחינה, אבל זה רק אני.
אם נתבים כאלה, עדיף כמו שהרבה ממליצים, לקנות מודם VDSL בלבד, ולחבר נתב חזק עליו.
עצלי אומנם יש את ה G265, ומספיק לי מכל בחינה, אבל זה רק אני.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "