לכל מי שחיפש מודול למאורר תקרה הנשלט ב z-wave נמצא הפתרון Qubino Din Dimme
-
Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2567
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 390 פעמים
זה המודול:
Z-Wave Qubino Din Dimmer
http://qubino.com/products/din-dimmer/
לאחר בירור עם החברה נאמר במפרוש שהוא יכול להתאים למנועים בעלי 2 מוליכים עד להספק של כ (200W (0.85A.
המודול מותאם להתקנה על פס בארון חשמל ולא מתאים להתקנה מאחורי המתג בקיר אבל בהחלט יכול לשבת בחלק העליון של המאורר בתנאי שמבודדים טוב את החיבורים.
אני מזמין אחד אדווח בהמשך
למי שיש לו ניסיון עם החברה/מוצר מוזמן לשתף.
Z-Wave Qubino Din Dimmer
http://qubino.com/products/din-dimmer/
לאחר בירור עם החברה נאמר במפרוש שהוא יכול להתאים למנועים בעלי 2 מוליכים עד להספק של כ (200W (0.85A.
המודול מותאם להתקנה על פס בארון חשמל ולא מתאים להתקנה מאחורי המתג בקיר אבל בהחלט יכול לשבת בחלק העליון של המאורר בתנאי שמבודדים טוב את החיבורים.
אני מזמין אחד אדווח בהמשך
למי שיש לו ניסיון עם החברה/מוצר מוזמן לשתף.
נראה מעניין, מה ההבדלים בינו ל זה: http://qubino.com/products/flush-dimmer/
שנראה יותר נוח להתקנה במאורר עצמו?
שנראה יותר נוח להתקנה במאורר עצמו?
הflush dimmer נראה מעניין יותר...
נראה שזה אותו מודול רק בהתקנה שונה.
לדעתי, אפשר לקבע את המאוורר תקרה על המהירות הגבוהה ביותר ואז לדמר אותו עם אחד המודולים האלו, הבעיה היא שלא נראה לי שיש חוט מיוחד למאוורר שמגיע ללוח ולכן הdin dimmer קצת פחות רלוונטי.
הדין מיועד יותר לדימור של מעגל שלם מהלוח. מאווררי תקרה לא מקבלים 2 מעגלים מהלוח אלא מתפצלים מאחורי המפסק (בדר"כ).
בכל אופן, תעדכן לכשיגיע המודול
תודה
נראה שזה אותו מודול רק בהתקנה שונה.
לדעתי, אפשר לקבע את המאוורר תקרה על המהירות הגבוהה ביותר ואז לדמר אותו עם אחד המודולים האלו, הבעיה היא שלא נראה לי שיש חוט מיוחד למאוורר שמגיע ללוח ולכן הdin dimmer קצת פחות רלוונטי.
הדין מיועד יותר לדימור של מעגל שלם מהלוח. מאווררי תקרה לא מקבלים 2 מעגלים מהלוח אלא מתפצלים מאחורי המפסק (בדר"כ).
בכל אופן, תעדכן לכשיגיע המודול
תודה
-
Grappa
- חבר ותיק

@R-יק
·
צודק flush dimmer גם תומך במאוררים.
לגבי החיווט הדימר צריך להתחבר ישירות למנוע המאורר הכולל חייוט של 2 גידים (פאזה ואפס) ולא דרך בקר מהירות או כל מפסק מהירות אחר (ולקבוע אותו על המהירות הגבוה ביותר).
@arnold
.
שלחתי אליהם מייל כדי לברר מהם ההבדלים בין הדימרים למעט התקנת ה DIN.
·
צודק flush dimmer גם תומך במאוררים.
לגבי החיווט הדימר צריך להתחבר ישירות למנוע המאורר הכולל חייוט של 2 גידים (פאזה ואפס) ולא דרך בקר מהירות או כל מפסק מהירות אחר (ולקבוע אותו על המהירות הגבוה ביותר).
@arnold
.
שלחתי אליהם מייל כדי לברר מהם ההבדלים בין הדימרים למעט התקנת ה DIN.
מניסיון דומה עם מודול דימר של fibaro שגם עליו כתוב שהוא מתאים למאווררים, לא בטוח שזה יעבוד כמו שצריך...R-יק כתב:לדעתי, אפשר לקבע את המאוורר תקרה על המהירות הגבוהה ביותר ואז לדמר אותו עם אחד המודולים האלו, הבעיה היא שלא נראה לי שיש חוט מיוחד למאוורר שמגיע ללוח ולכן הdin dimmer קצת פחות רלוונטי.
...
נוצר רעש נוראי של זמזום מכיוון המנוע בכל פעם שמורידים את מהירות המאורר מתחת ל-100%.
אתה יכול לקרוא כאן התייחסות מהפורום של MiCasaVerde לגבי המודול של Quibino.
@Grappa, בכל מקרה תעדכן אם במודול הספציפי שאתה מתייחס אליו, זה לא קורה.
-
Grappa
- חבר ותיק

@morgi23
ניסיתי גם עם דימר של פיברו, ובמסגרת הבדיקה נוסו קומבינציות שונות של הגדרות בפרמטרים כולל הוספת קבל והדימר אפילו לא עבר את שלב הכיול.
הוא הצליח לסובב את המאורר מעט במהלך הכיול ללא רעש.
תודה על הלינק שצירפת, הוא די ישן ומתיחס לדגם הקודם אני מקווה שהדגם החדש יעבוד טוב יותר.
אעדכן לכשיגע.
ניסיתי גם עם דימר של פיברו, ובמסגרת הבדיקה נוסו קומבינציות שונות של הגדרות בפרמטרים כולל הוספת קבל והדימר אפילו לא עבר את שלב הכיול.
הוא הצליח לסובב את המאורר מעט במהלך הכיול ללא רעש.
תודה על הלינק שצירפת, הוא די ישן ומתיחס לדגם הקודם אני מקווה שהדגם החדש יעבוד טוב יותר.
אעדכן לכשיגע.
-
Grappa
- חבר ותיק

הדימר הגיע והותקן.
הוא אכן שולט על המאורר ומשנה את המהירות לכל מהירות שאבחר כולל מהירויות נמוכות מאד.
אבל כל זמן שהמהירות היא מתחת ל 100% יש זימזום קל מהמנוע שלא נעים לשמוע למי שרגיש לרעש במיוחד באם המאורר מותקן בחדר שינה.
יצרתי קשר עם התמיכה של Quibino ענו מהר אבל לא עזרו במיוחד.
אני ממשיך לחקור אופציות אחרות.
חייב לציין שניסיתי את הדימר עם נורות.
בגלל השימוש ברכיבי MOSFET הדימור שלו הרבה יותר יעיל בעימעום לאור נמוך, במיוחד בנורות ליבון ואפילו בנורות לד התגובה יותר טובה באור נמוך מ FIBARO.
בשונה מ FIBARO יש לו כניסה ל 3 מפסקים (במקום 2), המפסקים הנוספים מופיעים בממשק של ה VERA כ DEVICE נוספים אבל לא עובדים, לטענת התמיכה של Quibino הם עובדים על פתרון מול VERA.
כרגע אפשר להשתמש בהם ב Association.
יש כניסה נוספת לחישן במידה ומזמינים את האופציה כולל החישן.
הוא אכן שולט על המאורר ומשנה את המהירות לכל מהירות שאבחר כולל מהירויות נמוכות מאד.
אבל כל זמן שהמהירות היא מתחת ל 100% יש זימזום קל מהמנוע שלא נעים לשמוע למי שרגיש לרעש במיוחד באם המאורר מותקן בחדר שינה.
יצרתי קשר עם התמיכה של Quibino ענו מהר אבל לא עזרו במיוחד.
אני ממשיך לחקור אופציות אחרות.
חייב לציין שניסיתי את הדימר עם נורות.
בגלל השימוש ברכיבי MOSFET הדימור שלו הרבה יותר יעיל בעימעום לאור נמוך, במיוחד בנורות ליבון ואפילו בנורות לד התגובה יותר טובה באור נמוך מ FIBARO.
בשונה מ FIBARO יש לו כניסה ל 3 מפסקים (במקום 2), המפסקים הנוספים מופיעים בממשק של ה VERA כ DEVICE נוספים אבל לא עובדים, לטענת התמיכה של Quibino הם עובדים על פתרון מול VERA.
כרגע אפשר להשתמש בהם ב Association.
יש כניסה נוספת לחישן במידה ומזמינים את האופציה כולל החישן.