קודי על raspberry pi
שלום
אני מעוניין לבנות לי סטרימר מבוסס raspberry pi שיריץ openElec וקודי. המטרה שלי היא לשמור על תקציב נמוך אבל בכל זאת שהוא יצליח לנגן את התכנים בצורה טובה.
אני מתלבט בין גירסה 2 של ה-pi שהיא חלשה יותר, אבל גם זולה יותר לבין גירסה 3 החדשה והחזקה יותר.
רציתי לשאול האם יש למישהו פה מכונת KODI מבוססת raspberry pu, במיוחד גירסה 2 ? ואם כן אז איך הוא מתפקד ? האם הוא מצליח "לסחוב" ללא בעיות ?
תודה
אני מעוניין לבנות לי סטרימר מבוסס raspberry pi שיריץ openElec וקודי. המטרה שלי היא לשמור על תקציב נמוך אבל בכל זאת שהוא יצליח לנגן את התכנים בצורה טובה.
אני מתלבט בין גירסה 2 של ה-pi שהיא חלשה יותר, אבל גם זולה יותר לבין גירסה 3 החדשה והחזקה יותר.
רציתי לשאול האם יש למישהו פה מכונת KODI מבוססת raspberry pu, במיוחד גירסה 2 ? ואם כן אז איך הוא מתפקד ? האם הוא מצליח "לסחוב" ללא בעיות ?
תודה
@ni4ni
·אני עובד על הפאי 2 - עובד מעולה ללא שום בעיות.
אם כבר אתה קונה, תקנה כבר את הפאי 3...
לעומת זאת, אם מישהו שוקל לשדרג מפאי 2 לפאי 3 אז לדעתי זה מיותר ולא כדאי, ההבדלים לא גדולים ואין "קפיצה" משמעותית בחומרה.
·אני עובד על הפאי 2 - עובד מעולה ללא שום בעיות.
אם כבר אתה קונה, תקנה כבר את הפאי 3...
לעומת זאת, אם מישהו שוקל לשדרג מפאי 2 לפאי 3 אז לדעתי זה מיותר ולא כדאי, ההבדלים לא גדולים ואין "קפיצה" משמעותית בחומרה.
פיי 2 עובד בצורה מעולה ויציבה, גם עם ספריות ענקיות ועם הסקינים הכבדים ביותר.
מסכים עם שני המגיבים הקודמים. אם אתה כבר קונה מכשיר חדש, לך על הפיי 3. המחיר זהה. אל תתפשר על ספק כוח איכותי 2.5 אמפר וגם על כרטיס מיקרו SD מסדרה טובה.
מסכים עם שני המגיבים הקודמים. אם אתה כבר קונה מכשיר חדש, לך על הפיי 3. המחיר זהה. אל תתפשר על ספק כוח איכותי 2.5 אמפר וגם על כרטיס מיקרו SD מסדרה טובה.
- Light
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 846
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
אוקי זה מה שאני מכיר
עדכון לתוכנה הרבה יותר מהיר - גירסה 16 הגיעה מאוד מהר לעומת Openelec
אפשרות להתקין על גבי מערכת מה שאתה רוצה - מערכת לינוקס פתוחה להתקנה של כמעט הכול
עדכון לתוכנה הרבה יותר מהיר - גירסה 16 הגיעה מאוד מהר לעומת Openelec
אפשרות להתקין על גבי מערכת מה שאתה רוצה - מערכת לינוקס פתוחה להתקנה של כמעט הכול
Let there be LIGHT!
---------------------------
Store by Promise DS4600 4x2TB / DS720+ 2x4TB
---------------------------
Store by Promise DS4600 4x2TB / DS720+ 2x4TB
@hgny
·
אני עם RPI 2 והתקנתי קודי 16 עם מערכת הפעלה OPENELEC 6.95 עם סקין של אבקסיס ויש לי לפעמים קפיצות קטנות בצפייה
אני עדיין לא יודע מה הבעיה ניסיתי על עוד SD ואותו תופעה, אולי בגלל שה-SD שלי הוא במהירות של עד 48mb והשנאי שלי הוא 2.1A
·
אני עם RPI 2 והתקנתי קודי 16 עם מערכת הפעלה OPENELEC 6.95 עם סקין של אבקסיס ויש לי לפעמים קפיצות קטנות בצפייה
אני עדיין לא יודע מה הבעיה ניסיתי על עוד SD ואותו תופעה, אולי בגלל שה-SD שלי הוא במהירות של עד 48mb והשנאי שלי הוא 2.1A
@motihak
1. הספק כוח שלך מספיק, לא צריך מעבר.
2. ייתכן שהכרטיס מיקרו SD שלך הוא הבעיה, אבל קח בחשבון שאתה לא הראשון שאני שומע שיש לו את הבעיה הזו דווקא בוויזארד של אבקסיס.
3. אתה על גרסת בטא, בהחלט ייתכן שזה גורם הבעיה.
הצעתי - תגבה הכל, ואז תתקין:
א. אופנאלק גרסה 6.95 נקייה ותבדוק האם הכל עובד טוב.
ב. אופנאלק גרסה 6.0.3 נקייה ותבדוק אם הכל עובד טוב.
ככה תוכל למפות את הבעיה ביתר קלות ולראות מה המקור שלה.
1. הספק כוח שלך מספיק, לא צריך מעבר.
2. ייתכן שהכרטיס מיקרו SD שלך הוא הבעיה, אבל קח בחשבון שאתה לא הראשון שאני שומע שיש לו את הבעיה הזו דווקא בוויזארד של אבקסיס.
3. אתה על גרסת בטא, בהחלט ייתכן שזה גורם הבעיה.
הצעתי - תגבה הכל, ואז תתקין:
א. אופנאלק גרסה 6.95 נקייה ותבדוק האם הכל עובד טוב.
ב. אופנאלק גרסה 6.0.3 נקייה ותבדוק אם הכל עובד טוב.
ככה תוכל למפות את הבעיה ביתר קלות ולראות מה המקור שלה.
- RafalovitchTom
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
ממליץ על osmc - עדכוני תוכנה כל חודש, כולל עדכוני אבטחה, יציבות והכי חשוב - גרסת קודי מעודכנת.
המפתח של osmc חבר בקבוצה הישראלית בפייס והוא קשוב לבעיות/בקשות וכדומה...
יש גישה יותר נוחה לשינוי פרמטרים של המערכת עצמה (להבדיל מאופנאלק)
התקנה נוחה יותר.
התקנה נוחה יותר.
·הייRafalovitchTom כתב:ממליץ על osmc - עדכוני תוכנה כל חודש, כולל עדכוני אבטחה, יציבות והכי חשוב - גרסת קודי מעודכנת.
התקנה נוחה יותר....
המערכת באמת מעולה לראפי 3 , אבל לאחר עידכון תוכנה לא יכולתי יותר להכנס לרשת הביתית הוא ביקש סיסמה , לכן התקנתי את גירסת הOSMC - עם קודי 16 ונעלתי את העידכונים האוטמטים.
- RafalovitchTom
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
·אם כבר לכבות אז רק דרך התפריט בקודי. הדלקה מחדש על ידי הוצאה והכנסה של הכבל. אבל באמת שאין צורך לכבות אותו.זורו44 כתב:איך מומלץ לכבות את הספרי , אם בכלל...