תיקון רמקולי מיקרולאב
יש ברשותי רמקולי SOLO 6C של חברת מיקרולאב. חיברתי אותם למחשב הנייד וכשהזזתי אותו שמעתי רעש מהרמקולים כמו כשיש בעיית מגעים ומאז התחילו הבעיות. בהתחלה הצליל שיצא מהרמקול הימני היה מעוות. כיביתי אותו למספר שעות וכשהדלקתי היה צליל HUM חזק מאוד וזה המצב מאז. ניסיתי להחליף כבלים ומקורות ואף להדליק אותו מנותק לחלוטין (כולל מהרמקול השמאלי) והבעיה ממשיכה. האם כדאי לתקן אותם? אם כן - מה עלויות התיקון הצפויות ואצל מי? רמקולים חדשים כאלו עולים 600 ומשהו.
מקווה שפירסמתי בפורום הנכון.
מקווה שפירסמתי בפורום הנכון.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לא בטוח שבפורום הנכון.
בכל מקרה - אתה צריך פשוט לדבר עם היבואן ולהבין עלויות.
מן הסתם אם בדיקת מעבדה תעלה לך כמו חצי חדשים - אז זה בעייה.
בכל מקרה - אתה צריך פשוט לדבר עם היבואן ולהבין עלויות.
מן הסתם אם בדיקת מעבדה תעלה לך כמו חצי חדשים - אז זה בעייה.
האם ניסית לחבר אותם למקור מוזיקה אחר?
בד"כ HUM באה ממגבר ולא מהרמקול.
יש לי גם בעיה מסוג הנ"ל - יבואן הסביר שזה יכול להגיעה או בגלל בעיות ערקה (שווה לבדוק) או שכבלים "מפריעים" אחד לשני, או גם (לי יש בעיה ערוץ אחד) שבתוך מגבר יציאות של רמקול נמצאים ליד שנאי של המגבר. למשל אם אותו רמקול מחובר לרסיבר HT שלי - אין רעש.
יש לי גם בעיה מסוג הנ"ל - יבואן הסביר שזה יכול להגיעה או בגלל בעיות ערקה (שווה לבדוק) או שכבלים "מפריעים" אחד לשני, או גם (לי יש בעיה ערוץ אחד) שבתוך מגבר יציאות של רמקול נמצאים ליד שנאי של המגבר. למשל אם אותו רמקול מחובר לרסיבר HT שלי - אין רעש.
Heavy Metal Is The Law
האם ניסית לחבר אותם למקור מוזיקה אחר?
Heavy Metal Is The Law