בעיה בעדכון גרסה ביס מקס טוטאל
·היי במידה ואתה יכול בעזרת השלט לגשת ללשונית ההגדרות בממיר תעשה הגדרות ראשוניות לממיר ותנתק מהחשמל כשעל המסך יהיה כתוב נא התחל את המפענח תחזיר לחשמל ותנסה לתת לממיר להעלות ולעשות עדכון ( אפשר לעשות את זה לכול הממירים בבית ) זה יאפס את הרשת הביתית זה לא מוחק הקלטות !Guyhguy כתב:אני קמתי הבוקר וראיתי שהטלוויזיה תקועה על עדכון גרסה כתוב Nds mmiv
זה תקוע על 0% ולא עולה..
ואחרי כמה דקות זה כותב נכשל, ואז נדלקת הטלוויזיה רואים ערוצים ואחרי כמה שניות שוב פעם מנסה לעדכן.
ואין לא מצליח לעדכן.....
העדכון מחייב אינטרנט??daniel767 כתב:·היי במידה ואתה יכול בעזרת השלט לגשת ללשונית ההגדרות בממיר תעשה הגדרות ראשוניות לממיר ותנתק מהחשמל כשעל המסך יהיה כתוב נא התחל את המפענח תחזיר לחשמל ותנסה לתת לממיר להעלות ולעשות עדכון ( אפשר לעשות את זה לכול הממירים בבית ) זה יאפס את הרשת הביתית זה לא מוחק הקלטות !.........
כי הוא לא מחובר לרשת
·אז זאת קצת בעיה במידה והממיר מחובר כמו שצריך בבסיס ויש אפשרות להתקשר לשירות לקוחות של yes זה הכי טובGuyhguy כתב:זהו שאין לי, הממיר מחובר בבסיס שלי..
וניסתי מה שאמרת עדיין לא עוזר.....
לצערי זה מה שאני יודע לענות לך נכון לעכשו
- damngirl21
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 27
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
עידכונים עוברים דרך הלווין לא צריך חיבור לאינטרנט
תנסה לעדכן ידנית, תנתק את הממיר מהחשמל ותחבר אחרי זה תלחץ על כפתור חזור בשלט ואז 2485
תנסה לעדכן ידנית, תנתק את הממיר מהחשמל ותחבר אחרי זה תלחץ על כפתור חזור בשלט ואז 2485
אין זה לא עוזר, אני עושה את זה, ועדיין זה תקוע על 0% ואז אחרי 10 דקות כותב נכשל ומפסיק העדכון, ואז נדלק הממיר.damngirl21 כתב:עידכונים עוברים דרך הלווין לא צריך חיבור לאינטרנט
תנסה לעדכן ידנית, תנתק את הממיר מהחשמל ותחבר אחרי זה תלחץ על כפתור חזור בשלט ואז 2485...
רואים כמה דקות את הערוצים ואז שוב חוזר לעדכון..
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
תנסה לאפס הגדרות לממיר, אם זה לא עוזר תתקשר ליס ותחליפו ממיר.
אם זה ממיר צבאי אז תודיע למפקד או מי שאחראי על הציוד שידאגו להחליפו.
אם זה ממיר צבאי אז תודיע למפקד או מי שאחראי על הציוד שידאגו להחליפו.
אתה מדבר על הבעיה הראשונה..TheCoolest כתב:תנסה לאפס הגדרות לממיר, אם זה לא עוזר תתקשר ליס ותחליפו ממיר.
אם זה ממיר צבאי אז תודיע למפקד או מי שאחראי על הציוד שידאגו להחליפו....
פתרתי אותה כבר..
עכשיו יש לי בעיה שאני לא רואה ערוצי hd כמו שצריך כתוב לי שאין קליטה
אבל כל שאר הערוצים עובדים חלק
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אני מניח ששיחקת עם בחירת הלווינים בהגדרות של הממיר, ויכול להיות שזו גם הסיבה שהוא הפסיק לנסות להתעדכן, אבל גם הפסיק להציג ערוצי HD.
מה אתה רואה כשאתה מעביר לערוץ HD?
מה אתה רואה כשאתה מעביר לערוץ HD?
שאני מעביר למשל לערוץ 1 hd כתוב שאין קליטה.TheCoolest כתב:אני מניח ששיחקת עם בחירת הלווינים בהגדרות של הממיר, ויכול להיות שזו גם הסיבה שהוא הפסיק לנסות להתעדכן, אבל גם הפסיק להציג ערוצי HD.
מה אתה רואה כשאתה מעביר לערוץ HD?...
אבל למשל ספורט1 hd עובד, לא חלק אבל עובד
זה הhd היחידי שעובד. כל השאר כתוב שגיאה 30 ואין קליטה