שלום לכולם,
בתאריך 20/3 רכשתי ברשת אייבורי גלקסי 7s edge
וכבר ביום השני הבחנתי במספר תקלות, הטאץ השתגע והתחיל לפתוח דברים לבד במכשיר, לא היה ניתן להקליד הודעות וכעבור עוד יומיים הטלפון התחיל להכבות ולהפתח מחדש כל עשר דק. התקשרתי לסניף ממנו קניתי את המכשיר ואמרו לי לבוא על מנת שיטפלו לי בבעיה. היום כעבור 8 ימים מצאתי את הזמן להגיע לסניף, ובכניסתי לפתח החנות המכשיר נפל מידי ונוצר לו סדק בקדמת המכשיר. המוכר כמובן שראה הכל, אך טען שאינו יכול לעזור לי עכשיו כי הטלפון נפל. התוצאה היא שרכשתי מכשיר ב4000 ש"ח שלא עובד כמו שצריך שנסגר כל רבע שעה. ואייבורי אינם עוזרים ואינם מוכנים לשמוע אותי.. כמובן שיכולים לראות במצלמות האבטחה שהמכשיר נפל לי בכניסה לחנות וכמו כן יש לי הודעות כתובות והקלטות בטלפון של חברתי שאני מתלונן שהטלפון תקול עוד מהיום הראשון.....
מה אתם חושבים שעלי לעשות??
בסמסונג טוענים שהאחריות שלי לא מכסה לאחר השבר למרות שחזרתי ואמרתי שהמכשיר יצא תקול עוד מהאריזה.
בעיות עם אייבורי
מתוך סעיף 2 לתקנות הגנת הצרכן, שירות ואחריות לאחר מכירה:
(ג) על אף האמור בתקנת משנה (א), הוכיח היצרן כי מקור הקלקול בנזק מכוון שגרם הצרכן, יהא פטור מחיוביו לפי תקנה זו.
כדאי לקרוא את לשון התקנות ולהמשיך משם:
http://www.nevo.co.il/law_html/Law01/999_591.htm
עריכה:
ראיתי עכשיו שהחליפו לך למכשיר חדש.
שאפו לאייבורי
[עוברת בראש התמיהה, מה היה קורה לו ולא היית מתלונן בפורום פומבי זה או אחר. אני רוצה להאמין שהיית מקבל את אותו שירות. מה היה קורה במציאות? אין לי מושג]
(ג) על אף האמור בתקנת משנה (א), הוכיח היצרן כי מקור הקלקול בנזק מכוון שגרם הצרכן, יהא פטור מחיוביו לפי תקנה זו.
כדאי לקרוא את לשון התקנות ולהמשיך משם:
http://www.nevo.co.il/law_html/Law01/999_591.htm
עריכה:
ראיתי עכשיו שהחליפו לך למכשיר חדש.
שאפו לאייבורי
[עוברת בראש התמיהה, מה היה קורה לו ולא היית מתלונן בפורום פומבי זה או אחר. אני רוצה להאמין שהיית מקבל את אותו שירות. מה היה קורה במציאות? אין לי מושג]
·מתלוננים על כמעט כל חברה ברשת כולל בפורום, אף פעם לא הפריע להם לזרוק zG_gabi כתב:[עוברת בראש התמיהה, מה היה קורה לו ולא היית מתלונן בפורום פומבי זה או אחר. אני רוצה להאמין שהיית מקבל את אותו שירות. מה היה קורה במציאות? אין לי מושג]...