רשת (קוית ואלחוטית) הפסיקה לעבוד ב Cubox
לאחר שנה וחצי של עבודה ה Cubox הפסיק לזהות את הרשת. בחיבור לרשת קוית הוא מקבל IP ואז מתנתק, כל הזמן. בבדיקה עם מחשב אחר על אותו כבל מקבלים רשת יציבה.
החיבור האלחוטי לעיתים עובד ולעיתים אחרי ריסטרט לא עובד.
פניה ל solid-run דרך האתר שלהם (דף צור קשר) לא הניבה שום תגובה. כמובן שבאתר שלהם לא מפורסם שום טלפון לתמיכה.
מישהו נתקל בתופעה?
החיבור האלחוטי לעיתים עובד ולעיתים אחרי ריסטרט לא עובד.
פניה ל solid-run דרך האתר שלהם (דף צור קשר) לא הניבה שום תגובה. כמובן שבאתר שלהם לא מפורסם שום טלפון לתמיכה.
מישהו נתקל בתופעה?
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 113 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
פעם היה נציג שלהם באתר. שכחתי את שמו.
משיטוט קצר בפורום שלהם(אני רשום שם) עושה רושם שהחברה הזאת לאט לאט הולכת ודועכת.
אני לא מתפלא שלא קיבלת תמיכה.
האם ניסית לצרוב מחדש מערכת OE? הייתי ממליץ לך לקחת דיסק חדש לצרוב עליו את מערכת הפעלה האחרונה של OE או זו שלפניה
ולבדוק אם זה עדיין קורה. אם כן, אז לדעתי יהיה מדובר במשהו חומרתי שלא בטוח שיש מישהו שיתקן.
אני די בטוח שמין הסתם תקופת האחריאות חלפה.
משיטוט קצר בפורום שלהם(אני רשום שם) עושה רושם שהחברה הזאת לאט לאט הולכת ודועכת.
אני לא מתפלא שלא קיבלת תמיכה.
האם ניסית לצרוב מחדש מערכת OE? הייתי ממליץ לך לקחת דיסק חדש לצרוב עליו את מערכת הפעלה האחרונה של OE או זו שלפניה
ולבדוק אם זה עדיין קורה. אם כן, אז לדעתי יהיה מדובר במשהו חומרתי שלא בטוח שיש מישהו שיתקן.
אני די בטוח שמין הסתם תקופת האחריאות חלפה.
תודה על התגובה. מזה חששתי...
ניסיתי לצרוב OE חדש, הבעיה שכאשר עולה OE וצריך לקנפג אותו הקופסה לא מתחברת לרשת. זה מה שמביא אותי לחשוד שמדובר בבעית חומרה ולא בדרייבר.
הדבר היחיד שלא ניסיתי זה לעלות עם גרסת OE ישנה יותר, אולי יש אי תאימות לעדכון דרייבר מסויים
ניסיתי לצרוב OE חדש, הבעיה שכאשר עולה OE וצריך לקנפג אותו הקופסה לא מתחברת לרשת. זה מה שמביא אותי לחשוד שמדובר בבעית חומרה ולא בדרייבר.
הדבר היחיד שלא ניסיתי זה לעלות עם גרסת OE ישנה יותר, אולי יש אי תאימות לעדכון דרייבר מסויים