שקע חשמל נשלט מהסמארטפון
היי חברים,
אני מעוניין לרכוש שקע חכם נשלט מהסמארטפון בודד לדירה הנוכחית שלי, כאשר המטרה היא שליטה בהפעלת מכונת הכביסה מרחוק (מחוץ לבית, או יותר נכון מחוץ לטווח הקליטה של ה-Wi-Fi). אם זה רלוונטי לעניין, מכונת הכביסה שלי בת 20 שנה (הייתה של סבתא).
מכיוון שמדובר במכונת כביסה, לפי מיטב הבנתי השקע חייב להיות בעל 3 חורים (להארקה). ראיתי כל מיני שקעים, של WeMo, DLink, Broadlink וגם של יצרנים גנריים מסין, אצל אף אחד מהם לא היה שקע עם חור הארקה.
מישהו מכיר מוצר שיכול להתאים? האם מישהו יפריך את הטענה שבהתחשב בכך שמוצר החשמל הנשלט יהיה מכונת כביסה חייבים חיבור הארקה לשקע הנשלט?
תודה לעוזרים.
אני מעוניין לרכוש שקע חכם נשלט מהסמארטפון בודד לדירה הנוכחית שלי, כאשר המטרה היא שליטה בהפעלת מכונת הכביסה מרחוק (מחוץ לבית, או יותר נכון מחוץ לטווח הקליטה של ה-Wi-Fi). אם זה רלוונטי לעניין, מכונת הכביסה שלי בת 20 שנה (הייתה של סבתא).
מכיוון שמדובר במכונת כביסה, לפי מיטב הבנתי השקע חייב להיות בעל 3 חורים (להארקה). ראיתי כל מיני שקעים, של WeMo, DLink, Broadlink וגם של יצרנים גנריים מסין, אצל אף אחד מהם לא היה שקע עם חור הארקה.
מישהו מכיר מוצר שיכול להתאים? האם מישהו יפריך את הטענה שבהתחשב בכך שמוצר החשמל הנשלט יהיה מכונת כביסה חייבים חיבור הארקה לשקע הנשלט?
תודה לעוזרים.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
@mp3lll זה כנראה מאפשר להטעין את המכונה מראש ולהפעיל אותה בשעה נוחה, למשל להטעין אותה בבוקר ולהפעיל שעתיים לפני שחוזרים מהעבודה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
חובה הארקה.avishayil כתב:האם מישהו יפריך את הטענה שבהתחשב בכך שמוצר החשמל הנשלט יהיה מכונת כביסה חייבים חיבור הארקה לשקע הנשלט?
תודה לעוזרים....
דבר נוסף, הספק של מכונת כביסה (כשאר גוף החימום עובד) יכול להגיע גם ל-3K. לדעתי השקעים ה"חכמים" שאתה מדבר עליהם לא עומדים בעומסים האלה.
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
·mp3lll כתב:לא הבנתי מה זה יעזור לך, מוכנת כביסה זה לא מנורה.
צריך לבחור תוכנית, להכניס בגדים וכו....
+1
אכן מה זה יעזור לך שקע חכם? ועוד מכונת כביסה מלפני 20 שנה בכלל אין על מה לדבר פה.