הי,
אני רוצה לקנות סטרימר בעיקר לקודי לשימוש בטלוויזיה העיקרית שלנו, מחיר עד $150.
בגלל שזה אמור להחליף את יס\הוט, אני חייבת שיעבוד מהר בלי תקיעות והמתנות ארוכות מדי לירידת סדרות.
במקור רציתי לקנות את ה- ARA X5 PLUS אבל ראיתי שההתייחסות אליו היא כאל PC ולא כאל STB/STREAMER (לדוגמה הוא מגיע בלי שלט) ומכיוון שאני רוצה להשתמש כמעט רק לקודי (השימוש כ- PC משני מאוד, אם בכלל) אני כבר לא בטוחה מה עדיף לקנות.
האם ל- ARA X5 PLUS יש יתרון על ה- MINIX NEO U1 לשימושי קודי בלבד?
אם כבר סטרימר, האם ל- MINIX NEO U1 יש יתרון על ה MXIII PLUS לשימושי קודי בלבד?
ל- Tronsmart Vega S95 Telos מפרט זהה כמעט לגמרי ל- NEO U1 (רק אין לו אנטנת WIFI חיצונית). האם אחד מהם עדיף?
האם השלט שמגיע עם MINIX NEO U1 או Vega S95 Telos שווה משהו? אם לא, על איזה אמצעי שליטה (שלט, מקלדת וכו') אתם ממליצים, והאם יש משהו שיכול להפעיל במקביל גם את הטלוויזיה?
המון תודה
ARA 5 Plus ואחרים - האם בסטרימר לקודי יש עדיפות לווינדוס?
- eliran8s
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 263
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
על ה MX III PLUS לא היתי ממליץ בשל בעיות WIFI שהרבה משתמשים נתקלים בהן.
מנסיוני אני ממליץ על Minix neo U1 , הדגם החדש והמתקדם של מיניקס- אמנם הוא יקר יותר מאחרים אך לדעתי שווה את ההשקעה.
לגבי שלט - המיניקס מגיע עם שלט קטן ולא כל כך פונקציונאלי, היתי ממליץ לרכוש לו שלט מתקדם ופונקציונאלי יותר , מהשלטים שמגיעים משולבים עם עכבר אוויר + מקלדת.
במידה ומעוניינת בשלט שיכול "ללמוד" את השלט של הטלויזיה היתי ממליץ על Mele f10 deluxe שמגיע עם היכולת הזו
מנסיוני אני ממליץ על Minix neo U1 , הדגם החדש והמתקדם של מיניקס- אמנם הוא יקר יותר מאחרים אך לדעתי שווה את ההשקעה.
לגבי שלט - המיניקס מגיע עם שלט קטן ולא כל כך פונקציונאלי, היתי ממליץ לרכוש לו שלט מתקדם ופונקציונאלי יותר , מהשלטים שמגיעים משולבים עם עכבר אוויר + מקלדת.
במידה ומעוניינת בשלט שיכול "ללמוד" את השלט של הטלויזיה היתי ממליץ על Mele f10 deluxe שמגיע עם היכולת הזו
מדריך קניה לסטרימרים, טאבלטים ומיני PC
www.MyminiPC.co.il
www.MyminiPC.co.il