Fostex x Massdrop TH-X00 Purpleheart Headphones
-
spiderrrman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
- נתן תודות: 105 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
עלה היום באתר מאסדרופ
היה על הדגם הזה התנפלות די רצינית כבר 630 הזמינו
המחיר שלו 450 דולר במקום 1000 דולר ומשלוח לישראל עוד איזה 15 דולר
מישהו מכיר את הדגם הזה?
הוא מומלץ?
האתר אמין ושולח לישראל הזמנתי מהם כבר כמה פעמים
https://www.massdrop.com/r/7ZLS3U
היה על הדגם הזה התנפלות די רצינית כבר 630 הזמינו
המחיר שלו 450 דולר במקום 1000 דולר ומשלוח לישראל עוד איזה 15 דולר
מישהו מכיר את הדגם הזה?
הוא מומלץ?
האתר אמין ושולח לישראל הזמנתי מהם כבר כמה פעמים
https://www.massdrop.com/r/7ZLS3U
אומרים שזו הכלאה של ה600 וה900 בגוף של חיקוי דנון
אישית הם היו הפייבוריט שלי לפי הביקורות עד שהחלטתי לנטות לבייר DT1770 שאני מאוד אוהב את ה"ניצוץ" שמייחד את החברה
ובנוסף הייתה השוואה ל900 והעדיפו את הבייר הנ"ל
על כל פנים זה נראה אחלה סט שהושקעה בו הרבה מחשבה ותכנון שהוכיח את עצמו,די קניה בטוחה הייתי אומר
אישית הם היו הפייבוריט שלי לפי הביקורות עד שהחלטתי לנטות לבייר DT1770 שאני מאוד אוהב את ה"ניצוץ" שמייחד את החברה
ובנוסף הייתה השוואה ל900 והעדיפו את הבייר הנ"ל
על כל פנים זה נראה אחלה סט שהושקעה בו הרבה מחשבה ותכנון שהוכיח את עצמו,די קניה בטוחה הייתי אומר
מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד
השאלה אם זה שווה את ההפרש, באמאזון כרגע הבייר עולות 600 דולר פלוס 140 דולר מיסים, שזה 740 דולר..
הפוסטקס עולות 464 דולר כולל משלוח בדרופ ונאמר עוד 100 דולר (?) אם נתפס וצריך לשלם מיסים.
כמובן שאפשר לחכות לדיל לבייר, אבל לא ברור כמה המחיר ירד ואז הפוסטקס כבר לא יהיה רלוונטי
לפחות עד הדרופ הבא אם יהיה..
אני לא איזה משוגע של מוזיקה, ואפילו כבר הזמנתי את הפלנטרוניקס BT, אבל כל ההייפ וההתלהבות
והביקורות המהללות גרמו לי ברגע של שיגעון להצטרף לדרופ..
מה שכן - הבנתי רק לאחר מכן שהאספקה רק באוגוסט\ספטמבר! ואני עדיין מתלבט לגבי מה לעשות, שוקל לבטל..
הפוסטקס עולות 464 דולר כולל משלוח בדרופ ונאמר עוד 100 דולר (?) אם נתפס וצריך לשלם מיסים.
כמובן שאפשר לחכות לדיל לבייר, אבל לא ברור כמה המחיר ירד ואז הפוסטקס כבר לא יהיה רלוונטי
לפחות עד הדרופ הבא אם יהיה..
אני לא איזה משוגע של מוזיקה, ואפילו כבר הזמנתי את הפלנטרוניקס BT, אבל כל ההייפ וההתלהבות
והביקורות המהללות גרמו לי ברגע של שיגעון להצטרף לדרופ..
מה שכן - הבנתי רק לאחר מכן שהאספקה רק באוגוסט\ספטמבר! ואני עדיין מתלבט לגבי מה לעשות, שוקל לבטל..
לפני יומיים הזמנתי במשלוח אקספרס (פדקס) יצא לי 558 דולר כולל משלוח,לא כולל מע"מ כמובן שישולם בארץ ודמי שחרור וכ"ו לפדקס,מעבר לזה אין מיסים על אוזניות
תוכל להזמין בקישור הנ"ל (ותודה למי שהעלה את הקישור)
http://www.juno.co.uk/products/beyerdyn ... 595200-01/
תוכל להזמין בקישור הנ"ל (ותודה למי שהעלה את הקישור)
http://www.juno.co.uk/products/beyerdyn ... 595200-01/
מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד
אני לא מוצא בטבלאות מס אוזניות, רק אוזניות בלוטות', זה אותו הדבר מבחינתם?:
http://62.219.95.10/misimmerukht/
עכשיו מלבד ה-17% מע"מ, נאמר ואין עלויות מכס, אין גם מס קניה? אני מזמין המון מחו"ל אבל אף
פעם לא הזמנתי אוזניות יקרות.
יש אחלה מחירים בחנות שבקישור שנתת, הפוסטקס TR החדשות עולות שם 119 פאונד לעומת 200 דולר באמאזון.
היום גם עלה לדרופ ה-AKG K7XX בעלות של 199 דולר, איך האוזניות הללו לדעתך? והאם הם שווים את הכסף?
אני מבין שמדובר בסגנון אחר של אוזניות (פתוחות), ובכל זאת..
http://62.219.95.10/misimmerukht/
עכשיו מלבד ה-17% מע"מ, נאמר ואין עלויות מכס, אין גם מס קניה? אני מזמין המון מחו"ל אבל אף
פעם לא הזמנתי אוזניות יקרות.
יש אחלה מחירים בחנות שבקישור שנתת, הפוסטקס TR החדשות עולות שם 119 פאונד לעומת 200 דולר באמאזון.
היום גם עלה לדרופ ה-AKG K7XX בעלות של 199 דולר, איך האוזניות הללו לדעתך? והאם הם שווים את הכסף?
אני מבין שמדובר בסגנון אחר של אוזניות (פתוחות), ובכל זאת..
- holyj
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אם זה האוזניות היקרות הראשונות שאתה קונה, וזה לא "עוד אוזניות לאוסף"
אז הייתי ממליץ שתקנה אוזניות אחרי ששמעת ואהבת אותן.
אתה חייב אוזניות סגורות או שאפשר גם פתוחות?
כמה אופציות טובות שאפשר לשמוע בארץ:
Hifiman HE400i
Sennheiser hd600\650
Beyerdynamic T90
Shure SRH1840
AKG K701
Focal Spirit Classic
אז הייתי ממליץ שתקנה אוזניות אחרי ששמעת ואהבת אותן.
אתה חייב אוזניות סגורות או שאפשר גם פתוחות?
כמה אופציות טובות שאפשר לשמוע בארץ:
Hifiman HE400i
Sennheiser hd600\650
Beyerdynamic T90
Shure SRH1840
AKG K701
Focal Spirit Classic
ראיתי ביקורות על רוב האוזניות הללו, כולן טובות, אבל עושה רושם שהפוסטקס הוא כמו איזה חד קרן,
נעשה בעבודת יד והמחיר שלו זול משמעותית מה-TH900 שעולה 1300 דולר, גם אם כמו שנאמר הוא בין ה-600 ל-900..
אולי זו רק התחושה שאני קיבלתי מקריאה רבה של ביקורות ברשת, בכל זאת יש לי ניסיון אפסי עם אוזניות
ברמה הזו, מאחר ורק ממש בזמן האחרון נכנסתי לקטע (אבל זה תפס אותי חזק)
מה שגרם סופית לי להצטרף לדרופ (מלבד זה שאני יודע שאפשר לבטל עד סיום הדרופ) זה שמדובר המון על
הפוסטקס כאוזניות כיפיות, שהן ALL ROUNDיות כאלה, לא נאמר - הרבה טראבל ומעט באס וכ'.. מה שכן
יכול לבאס אם לא יהיה לטעמי..
לגבי האזנה.. אני מניח שלפחות את חלקן לא אצליח לשמוע, גם סביר שלהזמין מחו"ל יהיה יותר זול
ולהיכנס לחנות בשביל רק לשמוע בלי כוונה לקנות... מרגיש לי כזה לא נעים (אולי רק לי).
יש עוד כ-3 ימים לסיום הדרופ, נמשיך לבחון את האלטרנטיבות..
מה דעתך בלי קשר על ה-AKG K7XX במחיר של 199 דולר? נאמר מול הפידליו X2, או הפוסטקס T50 RP
או ה-ATH-AD900X? או ה-Beyerdynamic DT880 שגם הן כרגע במסדרופ..
נעשה בעבודת יד והמחיר שלו זול משמעותית מה-TH900 שעולה 1300 דולר, גם אם כמו שנאמר הוא בין ה-600 ל-900..
אולי זו רק התחושה שאני קיבלתי מקריאה רבה של ביקורות ברשת, בכל זאת יש לי ניסיון אפסי עם אוזניות
ברמה הזו, מאחר ורק ממש בזמן האחרון נכנסתי לקטע (אבל זה תפס אותי חזק)
מה שגרם סופית לי להצטרף לדרופ (מלבד זה שאני יודע שאפשר לבטל עד סיום הדרופ) זה שמדובר המון על
הפוסטקס כאוזניות כיפיות, שהן ALL ROUNDיות כאלה, לא נאמר - הרבה טראבל ומעט באס וכ'.. מה שכן
יכול לבאס אם לא יהיה לטעמי..
לגבי האזנה.. אני מניח שלפחות את חלקן לא אצליח לשמוע, גם סביר שלהזמין מחו"ל יהיה יותר זול
ולהיכנס לחנות בשביל רק לשמוע בלי כוונה לקנות... מרגיש לי כזה לא נעים (אולי רק לי).
יש עוד כ-3 ימים לסיום הדרופ, נמשיך לבחון את האלטרנטיבות..
מה דעתך בלי קשר על ה-AKG K7XX במחיר של 199 דולר? נאמר מול הפידליו X2, או הפוסטקס T50 RP
או ה-ATH-AD900X? או ה-Beyerdynamic DT880 שגם הן כרגע במסדרופ..
- holyj
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
- נתן תודות: 2 פעמים
לא שמעתי את הפוסטקס 600 ו900 אבל הרבה שנים הדנון D2000 היו האוזניות הביתיות שלי ואני עדיין אוהב אותן מאוד.
אלה בעצם אוזניות שפוסטקס יצרו לדנון עד לפני כמה שנים והם אמורות להיות דומות לדגמים החדשים, אולי קצת פחות טובות אבל צליל דומה.
בכל מקרה, לקנות אוזניות בלי להקשיב להן קודם זה תמיד הימור. אפשר לזכות אבל זה לא מובטח.
בתאכלס כמעט הכל היום נשמע מעולה וקשה מאוד ליפול עם כל אוזניה של חברה שמכבדת את עצמה. אבל הטריק זה לקנות משהו שאתה באמת תאהב
להרבה שנים.
יש כמה מותגים שמתומחרים ממש הוגן בארץ ואין סיבה להתעסק עם הזמנות מחו"ל ודואר ומכס ומעמ ועמלות שיחרור וכו.
ואם כן בסוף החלטת על הTH-X00 אז תתחדש, הם נראות מדהים והם צריכות להישמע טוב גם בלי מגבר חזק ויקר (למרות שזה אף פעם לא מזיק, אולי רק לכיס).
אלה בעצם אוזניות שפוסטקס יצרו לדנון עד לפני כמה שנים והם אמורות להיות דומות לדגמים החדשים, אולי קצת פחות טובות אבל צליל דומה.
בכל מקרה, לקנות אוזניות בלי להקשיב להן קודם זה תמיד הימור. אפשר לזכות אבל זה לא מובטח.
בתאכלס כמעט הכל היום נשמע מעולה וקשה מאוד ליפול עם כל אוזניה של חברה שמכבדת את עצמה. אבל הטריק זה לקנות משהו שאתה באמת תאהב
להרבה שנים.
יש כמה מותגים שמתומחרים ממש הוגן בארץ ואין סיבה להתעסק עם הזמנות מחו"ל ודואר ומכס ומעמ ועמלות שיחרור וכו.
ואם כן בסוף החלטת על הTH-X00 אז תתחדש, הם נראות מדהים והם צריכות להישמע טוב גם בלי מגבר חזק ויקר (למרות שזה אף פעם לא מזיק, אולי רק לכיס).
יש איזה דיל באמאזון עכשיו על ה-HD650 ב250 פאונד שזה 1300 ומשהו שקלים, זה מחיר טוב?
ברור שזה חצי מהארץ בערך, השאלה אם בשביל חו"ל זה שווה? בלי קשר לפוסטקס, הייתי רוצה
זוג פתוח איכותי, וזוג סגור איכותי, ברור לי שאני זקוק להגברה לHD..
חיפשתי גם את הHE400I/S אין עליהם כרגע איזה דיל ממש מדהים.
ברור שזה חצי מהארץ בערך, השאלה אם בשביל חו"ל זה שווה? בלי קשר לפוסטקס, הייתי רוצה
זוג פתוח איכותי, וזוג סגור איכותי, ברור לי שאני זקוק להגברה לHD..
חיפשתי גם את הHE400I/S אין עליהם כרגע איזה דיל ממש מדהים.
@roy12345
·
אני לאחרונה קניתי זוג ראשון של אוזניות פתוחות. קראתי המון על השוואות של SENNHEISER ו HIFIMAN ועוד כל מיני ובסוף הלכתי על FIDELIO X2 (לקחתי הימור, לא שמעתי אותן) שגם מוגדרות ככיפיות (נראה לי הגדרה שמתורגמת לטיפה יותר באס מניטרליות) כי קראתי על אנשים שיש להם את ה X2 ועוד זוג ורובם כתבו שבסוף כשהם מתיישבים לשמוע מוסיקה הם בוחרים לשמוע דרך ה X2.
אוזניות לא סופר יקרות וגם לא דורשות הגברה עד כמה שזכור לי מה שיכול להוזיל עוד יותר את העסק למישהו שרק מתחיל. אצלי הן מחוברות ל FIIO E10K שכבר היה לי.
·
אני לאחרונה קניתי זוג ראשון של אוזניות פתוחות. קראתי המון על השוואות של SENNHEISER ו HIFIMAN ועוד כל מיני ובסוף הלכתי על FIDELIO X2 (לקחתי הימור, לא שמעתי אותן) שגם מוגדרות ככיפיות (נראה לי הגדרה שמתורגמת לטיפה יותר באס מניטרליות) כי קראתי על אנשים שיש להם את ה X2 ועוד זוג ורובם כתבו שבסוף כשהם מתיישבים לשמוע מוסיקה הם בוחרים לשמוע דרך ה X2.
אוזניות לא סופר יקרות וגם לא דורשות הגברה עד כמה שזכור לי מה שיכול להוזיל עוד יותר את העסק למישהו שרק מתחיל. אצלי הן מחוברות ל FIIO E10K שכבר היה לי.
תודה על התגובה, האמת שאתמול בלילה הזמנתי את הHD650 הם עכשיו ב-1336 שקלים עד הבית באמאזון UK, אני יודע שהפידליו מעולות בכל המקומות מחמיאים להם, במקרה הזה לא מצאתי דיל זול עליהם ואיפה שהיה מחיר טוב לא היה משלוח לארץ ודרך buy2usa היה יוצא יקר מידי.
בכל מקרה רציתי משהו פתוח יותר קלאסי, עם באס קצת יותר מעודן, ושהסגורות יתנו יותר אפקט של באס, כמובן שהכל על הנייר אשמח לא להתאכזב בסוף, אבל 99 אחוז מהאנשים מרוצים חוץ מהפידליו, גם מה650 וגם מהthx00 ככה שהלכתי די על בטוח לדעתי.
קראתי גם עשרות שירשורים שה650 לא דורשות איזה הגברה משוגעת, וגם הe10k יתמודד איתן בלי בעיה, או משולב אחר כמו דגם כלשהוא של smsl לא זוכר במדוייק את הדגם שבאותו איזור המחיר..
בכל מקרה רציתי משהו פתוח יותר קלאסי, עם באס קצת יותר מעודן, ושהסגורות יתנו יותר אפקט של באס, כמובן שהכל על הנייר אשמח לא להתאכזב בסוף, אבל 99 אחוז מהאנשים מרוצים חוץ מהפידליו, גם מה650 וגם מהthx00 ככה שהלכתי די על בטוח לדעתי.
קראתי גם עשרות שירשורים שה650 לא דורשות איזה הגברה משוגעת, וגם הe10k יתמודד איתן בלי בעיה, או משולב אחר כמו דגם כלשהוא של smsl לא זוכר במדוייק את הדגם שבאותו איזור המחיר..
אכן, הספקתי להבין זאת היום אחרי חפירה מתמשכת ברשת.
מה שבלבל אותי זה שני הת'רדים האלה בעיקר:
https://linustechtips.com/main/topic/30 ... or-hd-650/
http://www.head-fi.org/t/747845/powerin ... ser-hd650s
בדיעבד חברי פורום עם אלפי הודעות אומרים חד משמעית שקומבו כזה יספיק, ועוד כאלה שיש
ברשותם את ה-650/600 וקומבו כמו ה-E10K וטוענים שהשמע מעולה, ואני בתור חסר ידע נרחב
אמרתי אחלה - והזמנתי אתמול.
מצד שני - קראתי היום עשרות ת'רדים אחרים שמציינים אחרת, הבנתי בעקרון מעשרות השירשורים
הללו שקראתי, שאין בעיה של הגברה, אפילו שאלתי את ההוא מ-Z REVIEWS והוא אמר שקומבו
כזה יספיק מבחינת ה-"POWER"
אבל - לפי מה שהבנתי זה שהפוטנציאל שלהם לא מתממש בצורה הזו, והם לא ישמעו בצורה הטובה
ביותר. וצריך O2/ODAC לפחות שעולה איזה 300 דולר, או עדיף אפילו DARKVOICE (מה זה לכל
הרוחות WTF) שמגיע עם מנורות שעולה 500 דולר, או שבכלל צריך פצצת אטום בקופסה מעופרת בשביל
לממש אותן לחלוטין.......לא תודה.
לכן, בגלל שהפוסטקס לא זקוק לאמפ\דאק רציני (זה הזמן לתקן אותי בבקשה אם אני טועה), אני
לא מעוניין להשקיע בדאק ואמפ בעלות נוספת כמו העלות של ה-HD650 אם לא יותר רק בשביל
ה-650, לכן ביטלתי את ההזמנה של ה-650 בשלב הזה עד שאתאפס על מה לקנות.
מה גם ש-550 דולר על הפוסטקס נאמר עם מע"מ, ועוד 370 דולר על ה-650, ועוד 170 דולר בערך
על הפלנטרוניקס BT שהזמנתי לפני כמה ימים, זה כבר הסחפות מצידי, פשוט נשאבתי למערבולת של
התלהבות. אם הייתי מוציא עוד 400 דולר על AMP/DAC בשביל ה-650, הייתי גומר בסוף באיזה 6K שבכלל
לא תכננתי להוציא..
החלטתי לבטל גם את הפלנטרוניקס בסוף, שגם ככה אמאזון קצת לקחו יותר מידי את הזמן וניצלתי את זה
שעדיין לא שלחו אותן (יש בטוח איזה אדם או שניים באמאזון שקילל אותי היום) כי אם אני מזמין שני סטים
של אוזניות פתוחות וסגורות בשביל להינות ממוזיקה בישיבה בסופו של דבר, אין לי צורך בהן, ואסתדר עם
אוזניות ה-BT של AUSDOM הלא גרועות שיש ברשותי כרגע.
כרגע כל הדרכים הובילו אותי ל-X2 ולשם אני נוטה כרגע, ולפי מה שאני מבין הן לא זקוקות לשדים מהגיהנום
או DARKVOICEים בשביל שיספקו ביצועי מקסימום בלי פשרות, נאמר שכן אך עם משהו בעד 100$ בסגנון
של ה-E10K או המיקה אוריג'ן שזה מקובל עליי (שוב תקן אותי בבקשה אם אני טועה).
(חפרתי סליחה), אבל מה דעתכם בעניין לגבי ה-X2?, כרגע באמאזון איטליה ב-1070 שקלים עד הבית, שווה?
יש אלטרנטיבות נוספות לאוזניות פתוחות ידידותיות לסביבה בלי צורך בהרבה מעבר לקומבו ב-100 דולר לתפעול
באיזור ה-300 דולר+-?
https://www.msi.com/Motherboard/Z170A-K ... o-overview
זה הלוח אם של המערכת שלי, שמתפאר באיזה ציפ' אודיו מתקדם, לא התייחסתי לזה עד עכשיו כי זה לא עניין
אותי, זה מספיק נאמר בשביל ה-X2 לדעתכם? או שבכל מקרה שווה לקנות איזה E10K?
מה שבלבל אותי זה שני הת'רדים האלה בעיקר:
https://linustechtips.com/main/topic/30 ... or-hd-650/
http://www.head-fi.org/t/747845/powerin ... ser-hd650s
בדיעבד חברי פורום עם אלפי הודעות אומרים חד משמעית שקומבו כזה יספיק, ועוד כאלה שיש
ברשותם את ה-650/600 וקומבו כמו ה-E10K וטוענים שהשמע מעולה, ואני בתור חסר ידע נרחב
אמרתי אחלה - והזמנתי אתמול.
מצד שני - קראתי היום עשרות ת'רדים אחרים שמציינים אחרת, הבנתי בעקרון מעשרות השירשורים
הללו שקראתי, שאין בעיה של הגברה, אפילו שאלתי את ההוא מ-Z REVIEWS והוא אמר שקומבו
כזה יספיק מבחינת ה-"POWER"
אבל - לפי מה שהבנתי זה שהפוטנציאל שלהם לא מתממש בצורה הזו, והם לא ישמעו בצורה הטובה
ביותר. וצריך O2/ODAC לפחות שעולה איזה 300 דולר, או עדיף אפילו DARKVOICE (מה זה לכל
הרוחות WTF) שמגיע עם מנורות שעולה 500 דולר, או שבכלל צריך פצצת אטום בקופסה מעופרת בשביל
לממש אותן לחלוטין.......לא תודה.
לכן, בגלל שהפוסטקס לא זקוק לאמפ\דאק רציני (זה הזמן לתקן אותי בבקשה אם אני טועה), אני
לא מעוניין להשקיע בדאק ואמפ בעלות נוספת כמו העלות של ה-HD650 אם לא יותר רק בשביל
ה-650, לכן ביטלתי את ההזמנה של ה-650 בשלב הזה עד שאתאפס על מה לקנות.
מה גם ש-550 דולר על הפוסטקס נאמר עם מע"מ, ועוד 370 דולר על ה-650, ועוד 170 דולר בערך
על הפלנטרוניקס BT שהזמנתי לפני כמה ימים, זה כבר הסחפות מצידי, פשוט נשאבתי למערבולת של
התלהבות. אם הייתי מוציא עוד 400 דולר על AMP/DAC בשביל ה-650, הייתי גומר בסוף באיזה 6K שבכלל
לא תכננתי להוציא..
החלטתי לבטל גם את הפלנטרוניקס בסוף, שגם ככה אמאזון קצת לקחו יותר מידי את הזמן וניצלתי את זה
שעדיין לא שלחו אותן (יש בטוח איזה אדם או שניים באמאזון שקילל אותי היום) כי אם אני מזמין שני סטים
של אוזניות פתוחות וסגורות בשביל להינות ממוזיקה בישיבה בסופו של דבר, אין לי צורך בהן, ואסתדר עם
אוזניות ה-BT של AUSDOM הלא גרועות שיש ברשותי כרגע.
כרגע כל הדרכים הובילו אותי ל-X2 ולשם אני נוטה כרגע, ולפי מה שאני מבין הן לא זקוקות לשדים מהגיהנום
או DARKVOICEים בשביל שיספקו ביצועי מקסימום בלי פשרות, נאמר שכן אך עם משהו בעד 100$ בסגנון
של ה-E10K או המיקה אוריג'ן שזה מקובל עליי (שוב תקן אותי בבקשה אם אני טועה).
(חפרתי סליחה), אבל מה דעתכם בעניין לגבי ה-X2?, כרגע באמאזון איטליה ב-1070 שקלים עד הבית, שווה?
יש אלטרנטיבות נוספות לאוזניות פתוחות ידידותיות לסביבה בלי צורך בהרבה מעבר לקומבו ב-100 דולר לתפעול
באיזור ה-300 דולר+-?
https://www.msi.com/Motherboard/Z170A-K ... o-overview
זה הלוח אם של המערכת שלי, שמתפאר באיזה ציפ' אודיו מתקדם, לא התייחסתי לזה עד עכשיו כי זה לא עניין
אותי, זה מספיק נאמר בשביל ה-X2 לדעתכם? או שבכל מקרה שווה לקנות איזה E10K?
- ChesterYonany
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 446
- נתן תודות: 6 פעמים
הX2 לא צריכות הגברה.
כן הייתי משדך להן קומבו עד 100$.
עבדו טוב עם FULLA.
כן הייתי משדך להן קומבו עד 100$.
עבדו טוב עם FULLA.
ה-TH-X00 גם לא זקוקות לאיזה הגברה מיוחדת בגלל שהן 25 ohms נכון?
ה-X2 באיזור ה-1100 שקלים זה מחיר בסדר? זו האופציה הכי טובה באיזור המחיר הזה לאוזניות לא דורשניות?
יש לך המלצות נוספות או שאפשר לסגור עניין איתן לדעתך?
ה-X2 באיזור ה-1100 שקלים זה מחיר בסדר? זו האופציה הכי טובה באיזור המחיר הזה לאוזניות לא דורשניות?
יש לך המלצות נוספות או שאפשר לסגור עניין איתן לדעתך?
הX2 יהיו תמורה מצויינת למחיר הזה ולמטרה של אוזניות all-purpose הן כנראה הפתוחות הכי משתלמות, מהבחינה שהן הכי פחות זקוקות להגברה. רק אני לא בטוח מה רמת האחיזה שלהן על הראש, אם אתה עדיין מתכנן קצת פעילות פיזית תוך כדי האזנה.
- mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
רועי, אז אני מבין שכרגע הזמנת את הTH-X00 ופייו 10K, למה לא לחכות עד שיגיעו, תשמע בהן שבוע שבועיים ותחליט מה הלאה?
זה נשמע כאילו זה הזוג אוזניות הרציניות הראשון שלך אז עדיף קודם שתתחיל להיתרגל לסאונד איכותי, תתחיל לגבש דיעה לגבי חתימת הסאונד שאתה אוהב ואז תתחיל לחשוב על זוג אוזניות שני? נראה לי שאתה ממהר מדיי...
זה נשמע כאילו זה הזוג אוזניות הרציניות הראשון שלך אז עדיף קודם שתתחיל להיתרגל לסאונד איכותי, תתחיל לגבש דיעה לגבי חתימת הסאונד שאתה אוהב ואז תתחיל לחשוב על זוג אוזניות שני? נראה לי שאתה ממהר מדיי...
משתי סיבות, הראשונה זה כי אני "חם" על אוזניות טובות מכל הקריאה המרובה - זה כמו להסתכל
על איזה סטייק עסיסי בתמונות שאתה רעב רצח בלי אפשרות לאכול אחד, ובגלל שהפוסטקס הן אוזניות
שמיוצרות בצורה פחות מסחרית, אז הצפי משלוח שלהן (משלוח, לא קבלה) הוא רק ב-20 לאוגוסט, בפועל
לך תדע מתי אקבל אותן לא יודע באיזה דרך הם שולחים בכלל.
הסיבה השניה היא שהייתי רוצה את שני הסוגים, סגורות ופתוחות, לפי מה שהבנתי ההבדל הוא כמו בין תפוחים
ותפוזים, והייתי רוצה לטעום משניהם, סאונד מרחבי יותר, לעומת סאונד צפוף יותר, אחד יותר טוב לגיימינג, השני
יותר טוב למשהו אחר... שלא תבין לא נכון, אני כבר מעל שבועיים חופר וחוקר ברמה כמעט אובססיבית, והעשרתי
את הידע שלי בתחום מאפס אחוז להרבה מעל. בהתחלה בכלל רציתי אוזניות BT, ואז עם הקריאה וההתעסקות
נשאבתי לזה וזה תפס אותי.
אני חושב (בלי ניסיון מעשי) אלא רק מקריאה ברשת שההבדל בין הפוסטקס ל-HD650 יהיה יותר מורגש מההבדל בין
הפוסטקס ל-X2, או שאולי לא, אבל בכל מקרה אני לא מעוניין כמו שציינתי להוציא מאוד דולרים נוספים על ציוד היקפי
רק בשביל ה-650, אם גם ה-TH-X00 היו זקוקת להגברה חזקה ניחא, אבל הן לא לפי מה שאני מבין.
את הפוסטקס הזמנתי, את ה-E10K עדיין לא, רוצה להיסגר קודם על הזוג הפתוח, ואז אזמין ביחד גם מגבר\דאק.
אקרא עוד קצת היום לגבי ה-X2, ואם לא יהיו הפתעות אלך עליהן..
לגבי פעילות, אין ממש צורך במשהו מיוחד, שאני אצטרך משהו יותר דינמי, אשתמש באוזניות ה- OVER EAR
בלוטות' שיש לי כרגע.
על איזה סטייק עסיסי בתמונות שאתה רעב רצח בלי אפשרות לאכול אחד, ובגלל שהפוסטקס הן אוזניות
שמיוצרות בצורה פחות מסחרית, אז הצפי משלוח שלהן (משלוח, לא קבלה) הוא רק ב-20 לאוגוסט, בפועל
לך תדע מתי אקבל אותן לא יודע באיזה דרך הם שולחים בכלל.
הסיבה השניה היא שהייתי רוצה את שני הסוגים, סגורות ופתוחות, לפי מה שהבנתי ההבדל הוא כמו בין תפוחים
ותפוזים, והייתי רוצה לטעום משניהם, סאונד מרחבי יותר, לעומת סאונד צפוף יותר, אחד יותר טוב לגיימינג, השני
יותר טוב למשהו אחר... שלא תבין לא נכון, אני כבר מעל שבועיים חופר וחוקר ברמה כמעט אובססיבית, והעשרתי
את הידע שלי בתחום מאפס אחוז להרבה מעל. בהתחלה בכלל רציתי אוזניות BT, ואז עם הקריאה וההתעסקות
נשאבתי לזה וזה תפס אותי.
אני חושב (בלי ניסיון מעשי) אלא רק מקריאה ברשת שההבדל בין הפוסטקס ל-HD650 יהיה יותר מורגש מההבדל בין
הפוסטקס ל-X2, או שאולי לא, אבל בכל מקרה אני לא מעוניין כמו שציינתי להוציא מאוד דולרים נוספים על ציוד היקפי
רק בשביל ה-650, אם גם ה-TH-X00 היו זקוקת להגברה חזקה ניחא, אבל הן לא לפי מה שאני מבין.
את הפוסטקס הזמנתי, את ה-E10K עדיין לא, רוצה להיסגר קודם על הזוג הפתוח, ואז אזמין ביחד גם מגבר\דאק.
אקרא עוד קצת היום לגבי ה-X2, ואם לא יהיו הפתעות אלך עליהן..
לגבי פעילות, אין ממש צורך במשהו מיוחד, שאני אצטרך משהו יותר דינמי, אשתמש באוזניות ה- OVER EAR
בלוטות' שיש לי כרגע.