איפה אפשר להשיג כבל HDMI באורך 8 מ'
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78900
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
בקרמר בירושליים (יש הנחה קבועה שם לחברי האתר) יש כבלים של 7.6מ' DVI. אתה תזדקק לממיר קטן של DVI ל-HDMI, אולם זה עלול להפוך את כל העסק ללא כדאי (המחברים הללו אינם זולים). בכל מקרה, שווה לנסות - תיידע אותנו איפה קנית ואם אתה מרוצה.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

Sanchez,
כל אחד שרוצה לקחת את הסיכון, שיהיה לו לבריאות. אני אומר לך מניסיון שכבלים כאלה החל מ-3 עד 5מ' לא עובדים כראוי פעמים רבות מאוד. כל עוד זה המצב, חשוב שיהיה לך את האופציה להחזיר את הכבל.
אני מבטיח לך שיש גם חנויות ב-EBAY עם דירוג מעולה שימכרו לך כבל 15 מ' שיש בערך 1% סיכוי שהוא יעבוד...
אלו כבלים בעייתיים מאוד עדיין והתקנים עדיין מתנדנדים. ניסיתי כבלים של חברות מאוד ידועות שעולים אלפי ש"ח, וגם הם לא תקינים פעמים רבות.
כל אחד שרוצה לקחת את הסיכון, שיהיה לו לבריאות. אני אומר לך מניסיון שכבלים כאלה החל מ-3 עד 5מ' לא עובדים כראוי פעמים רבות מאוד. כל עוד זה המצב, חשוב שיהיה לך את האופציה להחזיר את הכבל.
אני מבטיח לך שיש גם חנויות ב-EBAY עם דירוג מעולה שימכרו לך כבל 15 מ' שיש בערך 1% סיכוי שהוא יעבוד...
אלו כבלים בעייתיים מאוד עדיין והתקנים עדיין מתנדנדים. ניסיתי כבלים של חברות מאוד ידועות שעולים אלפי ש"ח, וגם הם לא תקינים פעמים רבות.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- Sanchez
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 563
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
תראה מרטין...
כשמדובר על חברה ידועה, אין בינינו ויכוח. בדרך כלל המחיר ב EBAY יהיה משמעותית יותר זול.
גם במקרה של NO BRAND CABLE, תהיה ידה של EBAY על העליונה (בדרך כלל). בארץ הבנתי שהמחירים לכבלים הללו עומדים סביב 200- 300 ש"ח, בעוד שב EBAY המחירים פשוט מגוחכים.
הייתי לוקח את הסיכון.
כשמדובר על חברה ידועה, אין בינינו ויכוח. בדרך כלל המחיר ב EBAY יהיה משמעותית יותר זול.
גם במקרה של NO BRAND CABLE, תהיה ידה של EBAY על העליונה (בדרך כלל). בארץ הבנתי שהמחירים לכבלים הללו עומדים סביב 200- 300 ש"ח, בעוד שב EBAY המחירים פשוט מגוחכים.
הייתי לוקח את הסיכון.