בניית ספייקים למערכת
עליית מדרגה חדה ברמת הDIY בקרב חברי האתר
נראה מצויין
מאיזה חומר? איך הארונית עצמה אמורה להיראות?
האם הספייקים נועדו לריצפה בלבד או שאתה מתכוון להניח קומות של מדפים על ספייקים?
שים לב שהחור של התחתית אמור להיות בזוית יותר גדולה מהזוית של הפייקים עצמם
ברגע שהזווית בגודל זהה אז השטח שבו יש מגע בין הספייקים לתחתית גדל (כי קוטר השפיץ מתלבש בדיוק על קוטר החור ובהיקף מלא יש מגע ביניהם)
ברגע שהזווית של התחתית גדולה יותר מזווית הספייקים אז הספייק 'נוחת' בדיוק באמצע התחתי וכך נוצר מגע רק בין השפיץ לבין התחתית
נערך לאחרונה על ידי goodoffer ב 07/02/2007 22:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
-
dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
טוב , אז כך .....
הספייק עצמו עשוי מבורג נירוסטה 13 מ"מ שנחרט מכיוון הראש לצורה של שפיץ בזווית של 16 מעלות מהמרכז (נוצר שפיץ של 32 מעלות)
כך שנשארה לי ההברגה האורגינלית של הבורג , עליה הוברג אום נירוסטה שנחרת לחצי מעוביו (לצורך אבטחת כיוון הגובה) ועוד אום נירוסטה שנחרט לצורה עגולה בחצי מהגובה שלו (חלק זה ירותח לתוך חור בתחתית של הארונית ) מה שיאפשר לי לכוון את גובה הארונית ולפלס אותה .
את התושבות של הספייק אבי חרט ממוט נירוסטה 30 מ"מ .
הספייק עצמו עשוי מבורג נירוסטה 13 מ"מ שנחרט מכיוון הראש לצורה של שפיץ בזווית של 16 מעלות מהמרכז (נוצר שפיץ של 32 מעלות)
כך שנשארה לי ההברגה האורגינלית של הבורג , עליה הוברג אום נירוסטה שנחרת לחצי מעוביו (לצורך אבטחת כיוון הגובה) ועוד אום נירוסטה שנחרט לצורה עגולה בחצי מהגובה שלו (חלק זה ירותח לתוך חור בתחתית של הארונית ) מה שיאפשר לי לכוון את גובה הארונית ולפלס אותה .
את התושבות של הספייק אבי חרט ממוט נירוסטה 30 מ"מ .
-
dudib
- חבר מכור קשה

אגב
כל עלות החומרים לא עברה את 50 הש"ח (כולל חומר ספייר לניסיונות ).
goodoffer
הארונית בשלבים ראשונים , וכשיהיה לה יותר בשר אני גם אעלה תמונות שלה.
בעיקרון היא בנויה ממתכת ומדפי זכוכית , בצורה של קורה אחורית רחבה בודדת אנכית (ודרכה יעברו גם כל החוטים)
ו8 מדפים מרותכים אליה ללא שום תמיכות או מסגרת (די דומה למעיין רדיאטור )
כל עלות החומרים לא עברה את 50 הש"ח (כולל חומר ספייר לניסיונות ).
goodoffer
הארונית בשלבים ראשונים , וכשיהיה לה יותר בשר אני גם אעלה תמונות שלה.
בעיקרון היא בנויה ממתכת ומדפי זכוכית , בצורה של קורה אחורית רחבה בודדת אנכית (ודרכה יעברו גם כל החוטים)
ו8 מדפים מרותכים אליה ללא שום תמיכות או מסגרת (די דומה למעיין רדיאטור )
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
dudib
- חבר מכור קשה

moshem74
אבי בפנסיה ואת רוב העבודה הוא עושה במחרטה בתור תחביב , העלתי את הרעיון בפניו ותגובתו הייתה "אתה לא חושב שעבדתי מספיק בחיים שלי ? " ו "לא מעוניין בקרייירה שניה " עם זה אני לא יכול להיתווכח .
יש לו הרבה רעיונות ויכולות אבל הכל נשאר בגדר תחביב , אין לו רצון לקדם את זה ואני מכבד את רצונו .
אבי בפנסיה ואת רוב העבודה הוא עושה במחרטה בתור תחביב , העלתי את הרעיון בפניו ותגובתו הייתה "אתה לא חושב שעבדתי מספיק בחיים שלי ? " ו "לא מעוניין בקרייירה שניה " עם זה אני לא יכול להיתווכח .
יש לו הרבה רעיונות ויכולות אבל הכל נשאר בגדר תחביב , אין לו רצון לקדם את זה ואני מכבד את רצונו .