אין זכר לתוסף "פרטי סרט" תקין בעברית. פשוט נעלם כלא היה!

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
swiftydoo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

חברים, סליחה על ההתפרצות, אבל אני כבר חודשיים שובר את הראש והופך את כל דפי האינטרנט בחיפוש אחר תוסף שפשוט הפסיק לעבוד. גילוי נאות, הרצתי חיפוש בנושא הדביק "מחפש תוסף..." גם שם אין תשובה לנושא ולכן אני כותב לכם פה כי כמו שאתם שמים לב, השעה שלוש בלילה ומה שאני עושה זה לכתוב על התוסף הזה, שכן זה מטריד אותי רבות (בסופ"שים בפרט).

אז ככה, אני מהאסכולה הישנה, לא אוהב צפייה ישירה. יש לי מאגר סרטים מכובד (כ-1,200) שמקוטלגים לפי ז'אנר. עד לא מזמן נעזרתי בתוכנה XBMC כדי לייבא את פרטי הסרט מאתר סרטים. לפני כחודשיים התוסף הפסיק לפעול ומאז פרטי הסרטים לא מתעדכנים. ניסיתי להשתמש בתוספים אחרים, אבל המאגר העברי בהם לא תקין. לאחר חודשיים, ומכיוון שיצאתי מדעתי, החלטתי למחוק את XBMC ולעבור ל-KODI. אשמח אם מישהו יכול להביא לי קישור ל-ADD-ON פעיל של "פרטי סרט בעברית" שמתאים לתוכנה KODI. כרגע יש לי שם את שני התוספים של "סרטים" (עם הלוגו הכחול ועם הלוגו הסגול) ואת התוסף של "טורק" אך שניהם לא מגיבים. אני באמת אובד עצות, מאגר של שנים הפך להיות יתום, ללא עטיפות וללא תקצירים. אכן סיפור טרגי.

שוב, אני לא צופה בצפייה ישירה שכן ספריות מכוונות לא יעזרו לי.
אני רק זקוק לתוסף "פרטי סרט" תקין. תודה מראש, אני מאמין בכם!
לא אכפת לי למחוק ולהתקין שוב, מה שתגידו אני אעשה, רק תצילו אותי כבר.
סופ"ש נעים ואופטימי. ;)

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 234 פעמים
קיבל תודות: 1442 פעמים

שליחה #2 

סקרפר של The movie DB - מגיע עם קודי כברירת מחדל, רק תגדיר אותו על עברית ותמשוך את המידע.

תעיין בפרויקט הבא:
http://www.hometheater.co.il/vt248139.html

M2
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1673
נתן תודות: 380 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #3 

tomer953 כתב:סקרפר של The movie DB - מגיע עם קודי כברירת מחדל, רק תגדיר אותו על עברית ותמשוך את המידע.

תעיין בפרויקט הבא:
http://www.hometheater.co.il/vt248139.html
...
איפה מגדירים אותו על עברית?

swiftydoo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

@tomer953
ניסיתי את התוסף של "The movie DB" אך המידע העברי לא תקין, וגם אם תקין הוא אינו ראוי לשימוש משום שאנשים לא מקצועיים משנים את תוכן הסרטים ומעדכנים תוכן לא כמקובל, כגון עטיפות סרטים לא רשמיות בעברית. "The movie DB" איננו מאגר ראוי למשתמש הישראלי. מה שמבאס זה שמזה כמה שנים אני מעדכן תוכן במאגר "כתובית/סרטים" ועכשיו אין לו Add-On פעיל. אין מישהו שיכול להחיות אותו שנית? אגב, תומר, יש לך מדריכים מצויינים. יש מצב שהשתמשתי באחד מהם לפני כמה שנים כשהתחלתי להשתמש בתוכנה. חבל שהיום התוספים המובחרים כבר לא רלוונטים. אגב, קראתי את הדיון בנושא "פרויקט TheMovieDB בעברית", אך התוצאות ב-KODI שלי מדברות בפני עצמן.

@M2
בעת בחירת סקרייפר למקור יש אופציה של "הגדרות" בצד שמאל למטה. שם יש "שפה מועדפת" ו"אישור מדינה מועדף", אתה משנה אותם ל-"he" ולוחץ "אישור". או לחלופין: מערכת -> הרחבות -> ההרחבות שלי -> שירותי פרטי מדיה -> פרטי סרט -> מקליק על ההרחבה "The movie DB" -> "הגדרה" -> משנה את השפה בקטגוריות "שפה מועדפת" ו"אישור מדינה מועדף" לעברית (he). אבל כפי שכתבתי, המאגר לא מושלם וזה בלשון המעטה.

מישהו יכול להחיות מחדש את תוסף "סרטים", בבקשה?
או אולי ליצור תוסף שימשוך את פרטי הסרט מאתר "כתובית"?
אחרי הכל בשני האתרים האלה יש מאגר תוכן זהה.
עד אז אשתדל לעדכן מידע באתר "The movie DB".

PolarBear1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 468
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 63 פעמים

שליחה #5 

swiftydoo כתב:מישהו יכול להחיות מחדש את תוסף "סרטים", בבקשה?
או אולי ליצור תוסף שימשוך את פרטי הסרט מאתר "כתובית"?
...
הפרוייקט הנפלא שיזם תומר נוצר בעקבות מהלך של אתר סרטים ואתר כתוביות לעשות כסף קל על-חשבון משתמשי קודי. קרא את הפוסט הזה:
http://www.hometheater.co.il/vt248117.html
המהלך של תומר והסיוע הרב של קהילת משתמשי קודי בפרוייקט סתמה את הגולל על המזימה של בעלי האתרים סרטים וכתוביות. כך שכרגע אין כל אפשרות שמישהו יבצע את בקשותיך.
לדעתי התוסף של "The movie DB" עובד מצויין ולא נתקלתי בבעיות כגון אלה שציינת.

swiftydoo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

@PolarBear1
תודה על העדכון לגבי התוסף "סרטים", זה חדש לי. אברר זאת.
לגבי הפרוייקט, עדכנתי כרגע עשרות פוסטרים (עבריים) לסרטים באתר "The movie DB" שהיו חסרים באתר (לפי המאגר שלי). כמה זמן לוקח למידע להתעדכן ולהיות נגיש בתוכנה, 24 שעות?

שאלה נוספת אם אנחנו כבר כאן, כשאני מבצע "יציאה" מ-KODI התוכנה נתקעת. זה באג ידוע?
אשמח אם תפנו אותי לפיתרון בפורום.
*עזכון: זה בסדר, נטרלתי את הטלוויזיה חיה והתוכנה נסגרת באופן חלק.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”