סיוע ארכיאולוגי בחיבור לרשת סוני KDL-46EX710
SONY KDL-46EX710 מתחילת העשור, מחוברת ETH לרשת (קופסה של הוט מיני פייבר)
לא מצליח להתחבר לשרתי סוני - החיבור תקין בכל הבדיקות (3) הטלויזיה מזהה את הקופסה שהיא מחוברת אליה וכן את הפייבר בוקסס האחרות שברשת,
כשמבצעים פעולה של רפרש לתכנים, מתקבלת הודעה של מנסה לבצע אוטנטיקיישן ונכשל ואז FAIL
1. בדקתי ברחבי הרשת, יש התייחסות של סוני לכך שיוטיוב מפסיק להיתמך החל מתאריך מסוים בדגם הזה.
2. שרות סוני ישפאר, אדיבים וניסו, אבל ממליצים לחבר סטרימר ולהתקדם
3. הטלויזיה לא היתה מחוברת עד עתה לרשת, היא גם לא מצליחה לבצע עדכון תוכנה (גם לא אחרי ריסט למצב בי"ח)
גירסת הפירמוור במכשיר ישנה יותר מהגרסה המופיעה באתר SONY
4. ניסיתי הגדרת רשת אוטומטית וכן ידנית (סיים סיים, למעשה לא יודע איזו כתובת שרתי DNS לתת)
האם יכול היות שהחיבור דרך הפייבר בוקס חוסם?
האם מישהו מכיר או נתקל בדגם הזה ומכיר את המגבלה
תודה רבה
לא מצליח להתחבר לשרתי סוני - החיבור תקין בכל הבדיקות (3) הטלויזיה מזהה את הקופסה שהיא מחוברת אליה וכן את הפייבר בוקסס האחרות שברשת,
כשמבצעים פעולה של רפרש לתכנים, מתקבלת הודעה של מנסה לבצע אוטנטיקיישן ונכשל ואז FAIL
1. בדקתי ברחבי הרשת, יש התייחסות של סוני לכך שיוטיוב מפסיק להיתמך החל מתאריך מסוים בדגם הזה.
2. שרות סוני ישפאר, אדיבים וניסו, אבל ממליצים לחבר סטרימר ולהתקדם
3. הטלויזיה לא היתה מחוברת עד עתה לרשת, היא גם לא מצליחה לבצע עדכון תוכנה (גם לא אחרי ריסט למצב בי"ח)
גירסת הפירמוור במכשיר ישנה יותר מהגרסה המופיעה באתר SONY
4. ניסיתי הגדרת רשת אוטומטית וכן ידנית (סיים סיים, למעשה לא יודע איזו כתובת שרתי DNS לתת)
האם יכול היות שהחיבור דרך הפייבר בוקס חוסם?
האם מישהו מכיר או נתקל בדגם הזה ומכיר את המגבלה
תודה רבה
se1 כתב:ישפאר צודקים. תתקדם.
קנה סטרימר וחבר אותו למסך ולרשת על מנת לגלוש ולהתחבר ל-services כמו יוטיוב וכד׳.
גם מסכים חדשים ״חכמים״ מאכזבים לעיתים קרובות בעניין זה....
תשובה כזו הייתי מצפה לשמוע מאיש מכירות מחורבן שמנסה למכור לי במחיר מופרז מוצר "מתקדם" שלא עושה את שמצופה ממנו, ואח"כ מנסה 'לדחוף' לי מוצרים משלימים שיעשו את מה ששילמתי עליו במקור ! ! !
יש לי את אותה הטלויזיה, נתקלתי בבעיות שונות של אי-עמידה במובטח ולא קיבלתי סיוע הולם מישפאר - מסיבה זו ירדתי מסוני ועברתי למתחרות.
התשובה האולטימטיבית היא לרכוש מסך טוב בלי פיצ'רים כלל ולהשלימו עם סטרימר, כנאמר, אבל לעשות את זה במקור ולא לאחר שזורקים כסף על מוצר טלויזיוני קלוקל . . .
·
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
ניסית לבדוק באתר של סוני?
https://us.en.kb.sony.com/app/answers/d ... 766,63160/
התהליך נראה פשוט, כך שאולי ניסית. אבל אם עדיין לא כנראה ששווה לנסות.
https://us.en.kb.sony.com/app/answers/d ... 766,63160/
התהליך נראה פשוט, כך שאולי ניסית. אבל אם עדיין לא כנראה ששווה לנסות.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
https://www.sony.co.uk/support/en/conte ... DL-46EX710
זה הלינק להורדת עדכון קושחה בצורה ידנית. משנת 2015. יש בעמוד גם הסבר מלא מה צריך לעשות כדי לעדכן את הקושחה.
זה הלינק להורדת עדכון קושחה בצורה ידנית. משנת 2015. יש בעמוד גם הסבר מלא מה צריך לעשות כדי לעדכן את הקושחה.
TheCoolest כתב:https://www.sony.co.uk/support/en/conte ... DL-46EX710
זה הלינק להורדת עדכון קושחה בצורה ידנית. משנת 2015. יש בעמוד גם הסבר מלא מה צריך לעשות כדי לעדכן את הקושחה....
רק תשים לב שהיו מקרים של תקלות בטלויזיה (עד השבתה) עקב ביצוע לא נכון של העדכון ! ! !
ובנוסף, יותר משנה בלי עדכון בעולם התזזיתי שלנו ?!?
שלא לדבר על בעיות שהוזנחו - עכשיו אומרים שהדגם ישן, אז למה לא פתרו בשנים עברו ?!?
שלא לדבר על חוסר תמיכה בשמות בעברית לספריות וקבצים, ועל כתוביות בכלל הס מלהזכיר . . .
להמשיך ? ??
·
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
תשמע, אם להמשיך או לא זו בחירה שלך. בכל עדכון קושחה קיים סיכון, זה בדיוק כמו עדכון ביוס במחשב.
בגלל שהם לא רוצים לקחת את הסיכון על עצמם הם מזהירים אותך כמשתמש מפני האפשרות שזה יקרה.
אני לא יודע מה הסטטיסטיקה של המסכים האלה לכשלון בעדכון הקושחה, לכן אני לא יודע להגיע האם שווה לנסות את זה או לא.
השאלה היא עד כמה העניין חשוב לך? אם כבר חיברת סטרימר וזה עובד כמו שצריך, ובנוסף יוטיוב מפסיקה להתמך ואתה צריך את זה אז אולי באמת זה לא שווה את הסיכון.
בגלל שהם לא רוצים לקחת את הסיכון על עצמם הם מזהירים אותך כמשתמש מפני האפשרות שזה יקרה.
אני לא יודע מה הסטטיסטיקה של המסכים האלה לכשלון בעדכון הקושחה, לכן אני לא יודע להגיע האם שווה לנסות את זה או לא.
השאלה היא עד כמה העניין חשוב לך? אם כבר חיברת סטרימר וזה עובד כמו שצריך, ובנוסף יוטיוב מפסיקה להתמך ואתה צריך את זה אז אולי באמת זה לא שווה את הסיכון.