שרשור תגובות: אייקלבו אומגה - iClebo Omega - חדשות
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
יהיה מעניין לקרוא ביקורת על הביצועים שלו ועל התחזוקה.
הסיבה העיקרית שאני לא קונה את הclebo הנוכחי, הוא התחזוקה שלו שזהה אם לא מסובכת יותר ביחס לרומבה שלי.
הסיבה העיקרית שאני לא קונה את הclebo הנוכחי, הוא התחזוקה שלו שזהה אם לא מסובכת יותר ביחס לרומבה שלי.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46327
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5067 פעמים
מקווה באמת שהשואב החדש של iClebo קל לתחזוקה. אם הייתי יודע כמה משאבים דורש ממני ה- iRobot Roomba טרם הרכישה, לא הייתי רוכש אותו.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14349
- נתן תודות: 989 פעמים
- קיבל תודות: 1219 פעמים
יש יבואן? מחיר?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46327
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5067 פעמים
Iclebo,
קניתי את הדגם iRobot Roomba 770. על התלאות שלי עם השואב ניתן לקרוא בין היתר כאן: iRobot Roomba 770 - חבלי לידה.
קניתי את הדגם iRobot Roomba 770. על התלאות שלי עם השואב ניתן לקרוא בין היתר כאן: iRobot Roomba 770 - חבלי לידה.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4961
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 450 פעמים
יש לי ניטו והוא כמובן לא חף מבעיות אבל לפחות התחזוקה שואפת לאפס, לנקות את המיכל ו.....זהו.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73215
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3154 פעמים
·גם לי יש ניטו מדגם VX21 ואני מקלל את היום שרכשתי אותו. לגבי אין תחזוקה - שטויות. כמעט כל שבוע אני חייב לפרק את המברשת ולנקות אותה מכיוון שהשערות של הבנות פשוט משביתות את המברשת (ולהחזיר את המרשת למקום זה סיוט). הן מסתבכות סביבו ואחרי ימים בודדים של שימוש המברשת פשוט כבר לא מצליחה להסתובב. יש לי אותו שנה וחודש וכבר שילמתי כ 700 ש"ח על תיקונים שכללו חיישן פח שהפסיק לתפקד, מברשת שהפסיקה לעבוד, פילטר שנקרע ועוד.niko כתב:יש לי ניטו והוא כמובן לא חף מבעיות אבל לפחות התחזוקה שואפת לאפס, לנקות את המיכל ו.....זהו....
פעם אחרונה שאני מתקרב למוצרים של החברה הזו
·לגבי שיער במברשת, אתה משתמש במברשת קומבו עם סיבים או רק עם להבי הסיליקון? שנייה עושה הרבה יותר רעש אבל כמעט ולא אוספת שיער.Huber כתב:·גם לי יש ניטו מדגם VX21 ואני מקלל את היום שרכשתי אותו. לגבי אין תחזוקה - שטויות. כמעט כל שבוע אני חייב לפרק את המברשת ולנקות אותה מכיוון שהשערות של הבנות פשוט משביתות את המברשת (ולהחזיר את המרשת למקום זה סיוט). הן מסתבכות סביבו ואחרי ימים בודדים של שימוש המברשת פשוט כבר לא מצליחה להסתובב. יש לי אותו שנה וחודש וכבר שילמתי כ 700 ש"ח על תיקונים שכללו חיישן פח שהפסיק לתפקד, מברשת שהפסיקה לעבוד, פילטר שנקרע ועוד.......
פעם אחרונה שאני מתקרב למוצרים של החברה הזו...
לגבי ניקיון הסרט שמסובב את המברשת והכנסה/הוצאה תנחומי, לזכות ניטו אומר ש-XV הוא הנסיון הראשון שלה, גם בדגמים ראשונים של איירובוט הייתה הרבה התעסקות עם שיער. יש לי אותו ואת botvac, ב-botvac אין את הסרט הנע שמחובר למברשת ולהוציא/להחזיר אותה מאוד פשוט. עם מברשת להבי סיליקון בלבד התחזוקה ירדה לניקוי המיכל בלבד.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73215
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3154 פעמים
satih - מברשת משולבת סיבים עם סיליקון. מעבר למברשת עם סיליקון בלבד תשפר את הבעיה? איך?
@Huber
·למרבה הפלא מברשת ללא סיבים כמעט ולא מלפפת שיער עליה, סבלתי יותר משנה מזאת עם סיבים כי סיליקון מרעישה כמו מכסחת דשא, אחרי כל ריצה גזרתי ממנה שיער עם מספריים. החלפתי פעם לנסיון למברשת סיליקון ואחרי ריצה אולי יש כמה שיערות באמצע. למרות שאצלי כבר botvac, מברשות נראות די דומה אז לדעתי זה יסדר לך לפחות את המטלה הזאת
·למרבה הפלא מברשת ללא סיבים כמעט ולא מלפפת שיער עליה, סבלתי יותר משנה מזאת עם סיבים כי סיליקון מרעישה כמו מכסחת דשא, אחרי כל ריצה גזרתי ממנה שיער עם מספריים. החלפתי פעם לנסיון למברשת סיליקון ואחרי ריצה אולי יש כמה שיערות באמצע. למרות שאצלי כבר botvac, מברשות נראות די דומה אז לדעתי זה יסדר לך לפחות את המטלה הזאת
@satih
לאיזו מברשת אתה מתכוון לזו?
[img2=1500x766]http://ecx.images-amazon.com/images/I/6 ... L1500_.jpg[/img2]
לאיזו מברשת אתה מתכוון לזו?
[img2=1500x766]http://ecx.images-amazon.com/images/I/6 ... L1500_.jpg[/img2]