חישוב מכס שגוי של אמאזון
ברצוני להזמין את שני מוצרים מאמזון בריטניה שעלותם המשותפת (לאחר שאוטומאטית יורד המע"מ בבריטניה וללא המשלוח) היא כ-47 פאונד שזה שווה ערך לכ- 67$, כלומר מתחת למדרגת המס של 75$.
עלות המשלוח 13 פאונד וכנראה בגלל שזה מחושבים לי :Import Fees Deposit GBP 11.06
להבנתי מדובר בטעות בחישוב המס מכיוון שהמשלוח לא אמור להיכלל בתוך ה- 75$, לכן האם אני אקבל את הסכום הזה בחזרה מאמזון ?
עלות המשלוח 13 פאונד וכנראה בגלל שזה מחושבים לי :Import Fees Deposit GBP 11.06
להבנתי מדובר בטעות בחישוב המס מכיוון שהמשלוח לא אמור להיכלל בתוך ה- 75$, לכן האם אני אקבל את הסכום הזה בחזרה מאמזון ?
בלי קשר לאמאזון, העלות של המשלוח כן נכנסת לחישוב של המכס.להבנתי מדובר בטעות בחישוב המס מכיוון שהמשלוח לא אמור להיכלל בתוך ה- 75$, לכן האם אני אקבל את הסכום הזה בחזרה מאמזון ?...
עלות המשלוח נכנסת לחישוב גובה המיסים, ולא לחישוב האם בכלל חל מע"מ.
לגבי האם יחזירו:
כיוון שקורות טעויות רבות, ואנשים רבים מקבלים החזר מיסים למרות שלכאורה אין שום סיבה לכך, ניתן להניח שעלולות לקרות טעויות גם לכיוון ההפוך. הייתי יוצא מנקודת הנחה שאין החזר.
לגבי האם יחזירו:
כיוון שקורות טעויות רבות, ואנשים רבים מקבלים החזר מיסים למרות שלכאורה אין שום סיבה לכך, ניתן להניח שעלולות לקרות טעויות גם לכיוון ההפוך. הייתי יוצא מנקודת הנחה שאין החזר.
ביקשו כבר, הם לא הולכים לתקן כלום.
ולגבי חישוב מס, פטור עד 75$ ללא תלות בעלות משלוח, אבל אם המוצר עצמו עובר 75$ אז משלוח יכלל בחישוב.
לי אישית עד עכשיו החזירו תמיד במצב זה, אבל במידה והמכס יפשל הבירור יהיה מולו, לא מול אמזון, ואז לא ברור אם שווה את הזמן והעצבים להתמודד מול המכס
ולגבי חישוב מס, פטור עד 75$ ללא תלות בעלות משלוח, אבל אם המוצר עצמו עובר 75$ אז משלוח יכלל בחישוב.
לי אישית עד עכשיו החזירו תמיד במצב זה, אבל במידה והמכס יפשל הבירור יהיה מולו, לא מול אמזון, ואז לא ברור אם שווה את הזמן והעצבים להתמודד מול המכס
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אמורים להחזיר את הסכום. מקסימום אם לא תתווכח אחרי.