מתלבט - פיי או קופסת טלביזיה?
מה שחשוב לי :
מכשיר לנגינה חלקה של FHD מDOK או דיסק קשיח בלבד
כזה שאפשר להדליק לנגן ולכבות בלי בעיה (קראתי פה שהקוביה לא יציבה מבחינה זו - אני לא יודע אם אחד המכשירים האלה דומים לה).
אפשרות לכיבוי וויפיי ובלוטות (אם יש)
שליטה נוחה משלט IR
כבר חשבתי שהפיי 2 הכי מתאים לי אבל אז ראיתי שה Tronsmart MXIII עולה כמוהו, חזק יותר ומגיע מוכן.
המחיר של ה Tronsmart סבבה - אבל האם הוא עונה על הצרכים שלי יותר טוב מקופסאות זולות יותר ב$30-40?
מכשיר לנגינה חלקה של FHD מDOK או דיסק קשיח בלבד
כזה שאפשר להדליק לנגן ולכבות בלי בעיה (קראתי פה שהקוביה לא יציבה מבחינה זו - אני לא יודע אם אחד המכשירים האלה דומים לה).
אפשרות לכיבוי וויפיי ובלוטות (אם יש)
שליטה נוחה משלט IR
כבר חשבתי שהפיי 2 הכי מתאים לי אבל אז ראיתי שה Tronsmart MXIII עולה כמוהו, חזק יותר ומגיע מוכן.
המחיר של ה Tronsmart סבבה - אבל האם הוא עונה על הצרכים שלי יותר טוב מקופסאות זולות יותר ב$30-40?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2611 פעמים
- יצירת קשר:
כל הקופסאות האלה באופן כללי אותו דבר. אישית, אני חושב שה-MINI MX כיום היא אופציה טובה מאד מבחינת החומרה (מעבד חדש יותר מהMXIII).
http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_258635.html
ויש גם התקדמות דיי גדולה ביציבות גרסה של OpenELEC עבור המכשיר שניתן להתקין על כרטיס SD.
http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_258635.html
ויש גם התקדמות דיי גדולה ביציבות גרסה של OpenELEC עבור המכשיר שניתן להתקין על כרטיס SD.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2611 פעמים
- יצירת קשר:
הפאי לא תומך ב4K, לא תומך בפורמטי אודיו מתקדמים, לא תומך ב H265.
אם כל אלה לא רלוונטים לך, לך על הפאי.
אם כל אלה לא רלוונטים לך, לך על הפאי.
פורמטי אודיו מתקדמים ו h265 זה לא דבר שנתקלים בו הרבה בריפים חדשים של BR ( מה שאני צריך)?
חוץ מזה השליטה בPI3 ע"י שלט IR חיצוני נוחה בדיוק כמו בשאר הקופסאות?
ואין שום בעיה לכבות וייפיי ובלוטות במכשירים האלה? - הבנתי שלא תמיד זה אפשרי.
אם מיניקס וTS רק עדיפים על הPI אני מעדיף אפילו לשלם יותר עלדברים שכרגע לא נחוצים לי.
חוץ מזה השליטה בPI3 ע"י שלט IR חיצוני נוחה בדיוק כמו בשאר הקופסאות?
ואין שום בעיה לכבות וייפיי ובלוטות במכשירים האלה? - הבנתי שלא תמיד זה אפשרי.
אם מיניקס וTS רק עדיפים על הPI אני מעדיף אפילו לשלם יותר עלדברים שכרגע לא נחוצים לי.