LG PC1RR עם דיסק מקליט או SAMSUNG P42Q7H
חברים יקרים, יש לי התלבטות אולי תוכלו לעזור.
הקצבתי לעצמי ~12000 ש"ח לקניית פלאזמה 42"
אחרי כמה סיבובים בחנויות הגעתי למצב שבו יש באזור 1500 שקל הפרש לטובת ה-LG.
ב-SAMSUNG ללא ספק רואים טוב (לפחות ב-HD) אבל אני ממש לא בטוח כמה זה פאקטור אך בהחלט היא נראית כמו הטלוויזיה הכי טובה שאפשר לקנות במחיר הזה.
ל-LG יש יתרון נוסף חוץ מהמחיר, יש לה HARDDISK שלא רק מאפשר הקלטה אך גם מאפשר מעין PAUSE לשידורים והמשך אחרי ההפסקה (קצת כמו YES MAX/TIVO ).
מישהו יכול לחוות דעה? לא ממש ראיתי את ה-LG בשידורים ללא HD ולצערי כשהלכתי לחנות ממש טובה (עולם דיגיטלי) לא היה שם LG .
מרחק הצפייה הוא באזור 3-3.5 מטר.
ל-SAMSUNG שלוש שנות אחריות לעומת שנתיים
Please help ...
הקצבתי לעצמי ~12000 ש"ח לקניית פלאזמה 42"
אחרי כמה סיבובים בחנויות הגעתי למצב שבו יש באזור 1500 שקל הפרש לטובת ה-LG.
ב-SAMSUNG ללא ספק רואים טוב (לפחות ב-HD) אבל אני ממש לא בטוח כמה זה פאקטור אך בהחלט היא נראית כמו הטלוויזיה הכי טובה שאפשר לקנות במחיר הזה.
ל-LG יש יתרון נוסף חוץ מהמחיר, יש לה HARDDISK שלא רק מאפשר הקלטה אך גם מאפשר מעין PAUSE לשידורים והמשך אחרי ההפסקה (קצת כמו YES MAX/TIVO ).
מישהו יכול לחוות דעה? לא ממש ראיתי את ה-LG בשידורים ללא HD ולצערי כשהלכתי לחנות ממש טובה (עולם דיגיטלי) לא היה שם LG .
מרחק הצפייה הוא באזור 3-3.5 מטר.
ל-SAMSUNG שלוש שנות אחריות לעומת שנתיים
Please help ...
לי יש את ה- 42pc1rr רואים מצויין שידורים שאינם HD. גם גיסי קיבל לפני שבוע וצפה ב yes ומאוד מרוצה.
DVD רואים באיכות מדהימה.
גם כבלים קולטים מצוין. ברור שישנם ערוצים שרואים יותר טוב וכאלה שרואים פחות, אבל קח בחשבון שאיכות התמונה של הטלוזיה מעולה.
אחרי קריאה בפורום, לא ציפיתי שאיכות הצפיה בכבלים תהיה כל כך טובה.
אני רואה באיכות יותר טובה מטלוזית CRT חדשה שהיתה לי.
לדעתי זו אחת הקניות הכי טובות היום.
אפרופו, איך בדיוק יש הבדל של 1500 ש"ח מול הסמסונג. לפחות לפי מה שאני רואה ב zap, המחיר שלהם די זהה.
תוודא שאתה רוכש טלוזיה של ח.י ולא של שום יבואן אחר.
DVD רואים באיכות מדהימה.
גם כבלים קולטים מצוין. ברור שישנם ערוצים שרואים יותר טוב וכאלה שרואים פחות, אבל קח בחשבון שאיכות התמונה של הטלוזיה מעולה.
אחרי קריאה בפורום, לא ציפיתי שאיכות הצפיה בכבלים תהיה כל כך טובה.
אני רואה באיכות יותר טובה מטלוזית CRT חדשה שהיתה לי.
לדעתי זו אחת הקניות הכי טובות היום.
אפרופו, איך בדיוק יש הבדל של 1500 ש"ח מול הסמסונג. לפחות לפי מה שאני רואה ב zap, המחיר שלהם די זהה.
תוודא שאתה רוכש טלוזיה של ח.י ולא של שום יבואן אחר.
למה שמישהו ירצה לחבר אוזניות? רק אולי עם אלחוטיות. בכל אופן תבדוק אם יש יציאות AUDIO OUT ואז מן הסתם ניתן לחבר אליהן מגבר, רסיבר וכו' ואז לצאת עם אוזניות.
ההבדל היחידי בין ילדים למבוגרים הוא מחיר הצעצועים שלהם (LCD כבר אמרנו?)
חברה, בסופו של דבר הלכתי על הסמסונג.
הייתי ב-ביגבוקס וראיתי את ההבדלים באיכות וזה פשוט שמיים וארץ. ה-LG טובה יחסית לאחרות אבל רחוקה (באמת!!) מהסמסונג בכמה רמות.
השירות היה טוב וגם בסוף השגתי מחיר לא רע בכלל.
ההקלטה ב-LG נראית לי סבבה, אבל נקווה שיס מקס יהיה במחיר סביר בעוד שנה, על איכות מסך אני פשוט לא רציתי להתפשר
הייתי ב-ביגבוקס וראיתי את ההבדלים באיכות וזה פשוט שמיים וארץ. ה-LG טובה יחסית לאחרות אבל רחוקה (באמת!!) מהסמסונג בכמה רמות.
השירות היה טוב וגם בסוף השגתי מחיר לא רע בכלל.
ההקלטה ב-LG נראית לי סבבה, אבל נקווה שיס מקס יהיה במחיר סביר בעוד שנה, על איכות מסך אני פשוט לא רציתי להתפשר