איך מתחילים לבדוק על מערכת קולנוע ביתי ראשונה (2.1 או 2, בתקציב נמוך 1500~)
בשעה טובה יצאתי מבית ההורים, עם המעבר רכשתי את ה-Hisense 50K321UW במבצע של חבר ואני מאוד מרוצה ממנה.
בימים האחרונים יצא The Force Awekens באיכות 1080p והחלטתי שזה הזמן להשקיע קצת במערכת סאונד. מתוך הבנה
שהתקציב שלי נמוך, אני לא מכוון לסראונד ומעדיף להתמקד ב-2.1 יותר איכותיים. הבעיה היא שאין לי מושג על מה להסתכל,
רוב ההמלצות בפורום מדברות על תקציבים שכפולים משלי פי כמה וכמה וההמלצות לתקציבים נמוכים היא להסתכל על יד 2,
מה שמחזיר אותי לנקודת ההתחלה - אין לי מושג על מה להסתכל חוץ ממחיר.
על איזה רמקולים (יד 2) ורסיבר הייתם ממליצים לצרכים של צפייה ב-YES, סרטים וסדרות דרך סטרימר (כרגע RasPlex על
RPi 2) ואולי בעתיד הקרוב גם PS4?
תודה מראש,
בימים האחרונים יצא The Force Awekens באיכות 1080p והחלטתי שזה הזמן להשקיע קצת במערכת סאונד. מתוך הבנה
שהתקציב שלי נמוך, אני לא מכוון לסראונד ומעדיף להתמקד ב-2.1 יותר איכותיים. הבעיה היא שאין לי מושג על מה להסתכל,
רוב ההמלצות בפורום מדברות על תקציבים שכפולים משלי פי כמה וכמה וההמלצות לתקציבים נמוכים היא להסתכל על יד 2,
מה שמחזיר אותי לנקודת ההתחלה - אין לי מושג על מה להסתכל חוץ ממחיר.
על איזה רמקולים (יד 2) ורסיבר הייתם ממליצים לצרכים של צפייה ב-YES, סרטים וסדרות דרך סטרימר (כרגע RasPlex על
RPi 2) ואולי בעתיד הקרוב גם PS4?
תודה מראש,
רסיבר זה דבר יקר. אם התקציב נמוך אני באופן אישי הייתי שם את כל הכסף ברמקולים. כשהייתי בסטטוס שלך חיברתי מערכת 5.1 של מחשב שהיא מוגברת (כמו Z623) ואז לא הייתי צריך רסיבר.
אולי משהו בסגנון Audioengine A2+ שאני לא מכיר באופן אישי אבל הרבה חברה פה מאד אוהבים.
אולי משהו בסגנון Logitech Surround Sound Speaker System Z906 שאפילו ייתן לך 5.1 באותו תקציב או לחילופין Z623 שייתם לך 2.1 בחצי מהכסף.
אולי לחשוב על SOUNDBAR אם יש לך מספר מקורות
אולי משהו בסגנון Audioengine A2+ שאני לא מכיר באופן אישי אבל הרבה חברה פה מאד אוהבים.
אולי משהו בסגנון Logitech Surround Sound Speaker System Z906 שאפילו ייתן לך 5.1 באותו תקציב או לחילופין Z623 שייתם לך 2.1 בחצי מהכסף.
אולי לחשוב על SOUNDBAR אם יש לך מספר מקורות
@offerbk1
·
תודה על התגובה. אני מנסה להמנע מסאונד-בר כי יש לי תקווה לשמוע ברמקולים גם מוזיקה ומניסיון מר זה בד"כ מאכזב מאוד.
אני אסתכל על האופציות האחרות שהצעת ואולי באמת אחבר יציאה ישירה של הטלוויזיה לרמקולים הנ"ל.
תודה!
·
תודה על התגובה. אני מנסה להמנע מסאונד-בר כי יש לי תקווה לשמוע ברמקולים גם מוזיקה ומניסיון מר זה בד"כ מאכזב מאוד.
אני אסתכל על האופציות האחרות שהצעת ואולי באמת אחבר יציאה ישירה של הטלוויזיה לרמקולים הנ"ל.
תודה!
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·די פשוטים, בסה"כ סבירים, לא יותר מזה.Jabo כתב:אם כבר רמקולים שמיועדים למחשב, מה דעתכם על MicroLab?...
יש אחלה רמקולים, מדפיים, ביד שניה פה באתר, יש גם כמה רסיברים סבירים אבל התקציב לא מאפשר גם וגם.
- ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 843
- נתן תודות: 201 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
דבר ראשון בהצלחה, אתה יוצא לדרך מעניינת שאין לה סוף.
אני מקבל את הרושם שאתה לא רוצה לקנות כל מיני פתרונות ביינים אלא לבנות מערכת בשלבים. אני אמליץ על רסיבר מהדיוטי פרי ב200 דולר. כל רסיבר של: סוני,דנון,אונקיו,ימהאה,פיוניר,מראנץ יתן לך את כל מה שאתה צריך.
לגבי רמקולים הייתי מתחיל אם זוג קדמיים יד שניה של חברות כמו פיוניר וימאהה, כי הם לרוב לא מוערכים מספיק ונחשבים זולים ללא סיבה,אני בזמנו קניתי קליפש b2 מתצוגה. ב1000₪ והם היו מעולים למחיר. אחר כך, בשלב השני תחשןב על סאב,סנטר וכו
בהצלחה!
אני מקבל את הרושם שאתה לא רוצה לקנות כל מיני פתרונות ביינים אלא לבנות מערכת בשלבים. אני אמליץ על רסיבר מהדיוטי פרי ב200 דולר. כל רסיבר של: סוני,דנון,אונקיו,ימהאה,פיוניר,מראנץ יתן לך את כל מה שאתה צריך.
לגבי רמקולים הייתי מתחיל אם זוג קדמיים יד שניה של חברות כמו פיוניר וימאהה, כי הם לרוב לא מוערכים מספיק ונחשבים זולים ללא סיבה,אני בזמנו קניתי קליפש b2 מתצוגה. ב1000₪ והם היו מעולים למחיר. אחר כך, בשלב השני תחשןב על סאב,סנטר וכו
בהצלחה!
.He who knows the past controls the future
.He who controls the future conquers the past
.He who controls the future conquers the past
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·למה לא?Jabo כתב:@BUGY
·
שוכב במחסן של הוריי רסיבר ONKYO בין 10 שנים, בלי כניסת HDMI. האם שווה להשקיע ולהביא אותו או שאין דרך שפויה להשמיש אותו?...
אם בסטרימר שלך יש יציאה אופטי/קואקסיאלית או אפילו אנלוגית ויש אחת כזאת גם ברסיבר אז הוא ישמש אותך מעולה.
סתם, בשלוף, לדוגמה בלבד (אני בכלל לא מבין למה הם עדיין לא נמכרו) זוג חמוד.