מחפש המלצה לרסיבר לרמקולים 4ohm
אהלן חברים,
יש לי מערכת DVD 5.1 עם רמקולים 4ohm, רמקול מרכזי וסאב של 8ohm.
אני רוצה לקנות רסיבר שיעבוד טוב עם הרמקולים ככה שאני אוכל לחסוך את הקנייה של הרמקולים.
חיפשתי קצת ולא ממש הצלחתי למצוא רסיברים שעובדים עם התנגדויות נמוכות כאלה...
מישהו מכיר רסיבר שיעבוד טוב עם הרמקולים האלה?
בהנחה שאני לא יכול לקנות רסיבר שמותאם לרמקולים, מה יקרה אם אני אקנה רסיבר שעובד עם התנגדויות גבוהות יותר? מה הסיכונים?
התקציב לרסיבר הוא בערך 1.5K - אני לא מחפש משהו שהוא הכי מתקדם. מחפש משהו שיהיה לי כיף לשמוע איתו מוזיקה ושאני אוכל לראות איתו סרטים ב-DTS עם קודי
תודה מראש לעונים!
אני רוצה לקנות רסיבר שיעבוד טוב עם הרמקולים ככה שאני אוכל לחסוך את הקנייה של הרמקולים.
בהנחה שאני לא יכול לקנות רסיבר שמותאם לרמקולים, מה יקרה אם אני אקנה רסיבר שעובד עם התנגדויות גבוהות יותר? מה הסיכונים?
התקציב לרסיבר הוא בערך 1.5K - אני לא מחפש משהו שהוא הכי מתקדם. מחפש משהו שיהיה לי כיף לשמוע איתו מוזיקה ושאני אוכל לראות איתו סרטים ב-DTS עם קודי
תודה מראש לעונים!
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·אילו רמקלום בדיוק?_itai_ כתב:אהלן חברים,
תודה מראש לעונים!...
@BUGY
אלה רמקולים שקיבלתי עם "מערכת קולנוע ביתית" כזאת עם DVD.
אני לא יודע כל כך לתת לך ממש מפרט מדויק שלהם...
אני מניח שבעוד שנתיים שלוש אני אחליף אותם אבל כרגע זה מה שיש ואין לי את הסכום להוציא על רסיבר ורמקולים חדשים ביחד...
אלה רמקולים שקיבלתי עם "מערכת קולנוע ביתית" כזאת עם DVD.
אני לא יודע כל כך לתת לך ממש מפרט מדויק שלהם...
אני מניח שבעוד שנתיים שלוש אני אחליף אותם אבל כרגע זה מה שיש ואין לי את הסכום להוציא על רסיבר ורמקולים חדשים ביחד...
הסאב פסיבי.
מה הסיכונים בלחבר רמקולים 4אוהם לרסיבר 8 אוהם ?
אני אשמח לקנות רסיבר רגיל...
זה גם הרבה יותר זול ממה ששמתי לב
זו המערכת שיש לי:
http://www.philips.co.in/c-p/HTS3510_94 ... hdmi-1080p
מה הסיכונים בלחבר רמקולים 4אוהם לרסיבר 8 אוהם ?
אני אשמח לקנות רסיבר רגיל...
זה גם הרבה יותר זול ממה ששמתי לב
זו המערכת שיש לי:
http://www.philips.co.in/c-p/HTS3510_94 ... hdmi-1080p
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
הסכנה היא במקרה שאת מגבירה חזק למשך זמן אז הרסיבר יכול להתחמם יותר מדי. אבל זה מאוד תלוי ברמקולים, זה שכתוב 4 אוהם לא אומר שהם בעמת 4 אוהם וזה גם לא אומר שהם קשים להנעה.
אז אם הווליאום סביר לזמן סביר, הרסביר טוב ויש לו מספיק אוויר, אין שום בעיה לחבר. אבל אני אומר את זה בכללי, אין לי מושג אילו רמקולים אלה, אין שום פרטים, אפילו לא תמונה...
בכל מקרה, אני חושב שאין בעיה לחבר את הרמקולים אבל את הסאב אין איפה לחבר, בלי קומבינות. אין יציא לסאב פסיבי ברסיברים. רק סאב מוגבר.
אז אם הווליאום סביר לזמן סביר, הרסביר טוב ויש לו מספיק אוויר, אין שום בעיה לחבר. אבל אני אומר את זה בכללי, אין לי מושג אילו רמקולים אלה, אין שום פרטים, אפילו לא תמונה...
בכל מקרה, אני חושב שאין בעיה לחבר את הרמקולים אבל את הסאב אין איפה לחבר, בלי קומבינות. אין יציא לסאב פסיבי ברסיברים. רק סאב מוגבר.