DOCK למחשבים ניידים?
תחנות העגינה הטובות היחידות שאני מכיר הן התחנות המתחברות למחברים הייעודיים במחשבים ניידים עסקיים.
במחשבים כאלה, התחנה מתחברת לסיגנלים הספציפיים של מסך, רשת, USB וכדומה הבאים ישירות מהמחשב.
בתחנת עגינה מבוססת USB, יש לך למעשה בתחנת העגינה המון ממירים. ממיר USB ל-DVI/HDMI/VGA. ממיר USB לרשת. ממיר USB לקול ובנוסף Hub USB. אתה יכול לתאר לעצמך שכל רכיבי ההמרה האלה לא תמיד טובים או מהירים.
בנוסף, כל זה יושב על קו USB אחד לא מהיר במיוחד. צפה לביצועים לא מזהירים.
אם כבר אתה קונה, לדעתי תקנה אך ורק מכשיר שהוא USB 3 ולא USB 2 בשום אופן.
במחשבים כאלה, התחנה מתחברת לסיגנלים הספציפיים של מסך, רשת, USB וכדומה הבאים ישירות מהמחשב.
בתחנת עגינה מבוססת USB, יש לך למעשה בתחנת העגינה המון ממירים. ממיר USB ל-DVI/HDMI/VGA. ממיר USB לרשת. ממיר USB לקול ובנוסף Hub USB. אתה יכול לתאר לעצמך שכל רכיבי ההמרה האלה לא תמיד טובים או מהירים.
בנוסף, כל זה יושב על קו USB אחד לא מהיר במיוחד. צפה לביצועים לא מזהירים.
אם כבר אתה קונה, לדעתי תקנה אך ורק מכשיר שהוא USB 3 ולא USB 2 בשום אופן.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
בעולם מושלם? הפתרון הטוב היחיד באמת הוא DOCK מבוסס ThunderBolt, שכן זה מעביר קו DisplayPort ישירות מכ.המסך ומוסיף בקרים PCI-E לUSB/אינטרנט וסאונד ככה שהביצועים והחוויה שאתה מקבל לא נפגמת, הבעיה שלמרות שעברו כמה שנים מאז ההשקה לצערי הפורמט עדיין לא נפוץ מעבר למחשבי Mac או ניידים ממש יקרים.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

@alcd
·
רק שKVM הוא לא DOCK, בשום צורה שהיא, כשאני חושב על DOCK זה על מכשיר אחד שאליו כל המכשירים שאני צריך מחוברים, רשת חוטית, מדפסת, עכבר מקלדת, מסך, האודיו וכו'. כל מה שצריך זה לחבר כבל אחד לנייד מהDOCK וכל השאר "קסם". KVM נועד לחיבור מספר מחשבים לאותו הציוד ההיקפי/מסך ומעבר נוח ביניהם, אתה מחפש תחנת עגינה לנייד..
·
רק שKVM הוא לא DOCK, בשום צורה שהיא, כשאני חושב על DOCK זה על מכשיר אחד שאליו כל המכשירים שאני צריך מחוברים, רשת חוטית, מדפסת, עכבר מקלדת, מסך, האודיו וכו'. כל מה שצריך זה לחבר כבל אחד לנייד מהDOCK וכל השאר "קסם". KVM נועד לחיבור מספר מחשבים לאותו הציוד ההיקפי/מסך ומעבר נוח ביניהם, אתה מחפש תחנת עגינה לנייד..
·IamEzio כתב:@alcd
·
רק שKVM הוא לא DOCK, בשום צורה שהיא, כשאני חושב על DOCK זה על מכשיר אחד שאליו כל המכשירים שאני צריך מחוברים, רשת חוטית, מדפסת, עכבר מקלדת, מסך, האודיו וכו'. כל מה שצריך זה לחבר כבל אחד לנייד מהDOCK וכל השאר "קסם". KVM נועד לחיבור מספר מחשבים לאותו הציוד ההיקפי/מסך ומעבר נוח ביניהם, אתה מחפש תחנת עגינה לנייד.....
מה הפתרון המומלץ אם רוצים לחבר נייד למסך גדול ולמקלדת\עכבר רגילים?...
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

@alcd
·
עם KVM אתה מחבר כבל USB, PS2,וידאו וסאונד מכל מחשב , ומשם לציוד ההיקפי שלך, KVM זה פשוט סוויץ נוח כשהמקורות" הם מחשבים והפלט הם מסך וציוד היקפי קבוע כשכל פעם שאתה בוחר יציאה אחרת המקלדת והעכבר והמסך עוברים למקלדת אחרת.
DOCK, זה קופסא שנשארת קבוע, מחוברת למסך מקלדת ועכבר ועוד ואתה מחבר אותה למחשב אחד בו זמנית ועם כבל אחד כי הDOCK כולל בקרים לוידאו, האודיו, אינטרנט וכו' ובכך אתה מחבר בכבל USB אחד את כל הציוד ההיקפי שלך שמחובר לDOCK. יש DOCK's כמו בחלק מהניידים העסקיים שכוללים חיבור יעודי לPCI-E, אבל הרעיון הוא זהה. עם USB Type C אתה יכול להעביר DisplayPort על גבי הכבל מכ.המסך בו זמנית עם הDATA לבקר רשת, USB HUB וגם להטעין את המכשיר בו זמנית וכל זה עם כבל בודד. זה הרעיון של DOCK, לא לחבר מליון כבלים לקופסא שממנה יוצאים עוד מליון כבלים כשיכולת כבר לחבר את המקלדת והעכבר והמסך ישירות.
אני עדיין לא מבין איך אתה מחשב KVM בדיוק.
·
עם KVM אתה מחבר כבל USB, PS2,וידאו וסאונד מכל מחשב , ומשם לציוד ההיקפי שלך, KVM זה פשוט סוויץ נוח כשהמקורות" הם מחשבים והפלט הם מסך וציוד היקפי קבוע כשכל פעם שאתה בוחר יציאה אחרת המקלדת והעכבר והמסך עוברים למקלדת אחרת.
DOCK, זה קופסא שנשארת קבוע, מחוברת למסך מקלדת ועכבר ועוד ואתה מחבר אותה למחשב אחד בו זמנית ועם כבל אחד כי הDOCK כולל בקרים לוידאו, האודיו, אינטרנט וכו' ובכך אתה מחבר בכבל USB אחד את כל הציוד ההיקפי שלך שמחובר לDOCK. יש DOCK's כמו בחלק מהניידים העסקיים שכוללים חיבור יעודי לPCI-E, אבל הרעיון הוא זהה. עם USB Type C אתה יכול להעביר DisplayPort על גבי הכבל מכ.המסך בו זמנית עם הDATA לבקר רשת, USB HUB וגם להטעין את המכשיר בו זמנית וכל זה עם כבל בודד. זה הרעיון של DOCK, לא לחבר מליון כבלים לקופסא שממנה יוצאים עוד מליון כבלים כשיכולת כבר לחבר את המקלדת והעכבר והמסך ישירות.
אני עדיין לא מבין איך אתה מחשב KVM בדיוק.
אנסח מחדש
יש מחשב נייח שמחובר למסך ומקלדת
בשביל לא לנתק כל פעם מעדי קופסה עליה אחבר עוד כבלים ובלחיצת כפתור אעביר למכשיר שאני רוצה (אני לא תמיד אם אותו הלפטופ)
בנתיים הזמנתי מין SWITCH HDMI וSWITCH USB ~ 10$ ביחד...
נראה אם יספיק
יש מחשב נייח שמחובר למסך ומקלדת
בשביל לא לנתק כל פעם מעדי קופסה עליה אחבר עוד כבלים ובלחיצת כפתור אעביר למכשיר שאני רוצה (אני לא תמיד אם אותו הלפטופ)
בנתיים הזמנתי מין SWITCH HDMI וSWITCH USB ~ 10$ ביחד...
נראה אם יספיק