TD-W9980 על תשתית אנלימיטד
איש מכירות של אנלימיטד/015 יצר איתי קשר היום, והציע לי מבצע מפתה. יש לי כרגע את ה TD-W9980, ואני מעוניין לדעת אם אני אוכל להשתמש בו בשביל לגלוש דרכם. כשניסיתי לדבר עם איש טכני של אנלימיטד ולשאול אותו מה אני אמור לבדוק בנתב שלי, הוא אמר לי שאני צריך נתב עם כניסת רשת רגילה (RJ45), ולא כניסה של טלפון (בשביל A/VDSL). הייתי צריך פשוט לשאול אותו על הדגם הספיצי שיש לי, אבל לא עשיתי את זה. לפי מה שהבנתי מזה, הראוטר שלי דווקא לא מתאים לאנלימיטד.
מצד שני, כאן בפורום מצאתי התייחסות אחת לנושא, ושם נאמר שהוא דווקא כן יתאים לתשתית שלהם.
יש כאן מישהו שמשתמש כרגע בראוטר הזה על אנלימטד? או שהוא יודע בבירור שהוא לא מתאים?
תודה רבה.
מצד שני, כאן בפורום מצאתי התייחסות אחת לנושא, ושם נאמר שהוא דווקא כן יתאים לתשתית שלהם.
יש כאן מישהו שמשתמש כרגע בראוטר הזה על אנלימטד? או שהוא יודע בבירור שהוא לא מתאים?
תודה רבה.
תודה.
בינתיים הסתבר שהמבצע של 99 ש"ח ל 200 סימטרי באנלימיטד זה רק למי שקונה מהם את הראוטר שלהם ב 290 ש"ח.
אם אני רוצה להישאר עם הראוטר שלי, זה יהיה 123 לחודש (או 124? לא בטוח). שזה פחות או יותר ההפרש של ה 290 על השנה הראשונה.
עכשיו אני מתלבט, כי נראה שבאופן כללי כל האנלימיטד הזה די מקרטע כרגע.
בינתיים הסתבר שהמבצע של 99 ש"ח ל 200 סימטרי באנלימיטד זה רק למי שקונה מהם את הראוטר שלהם ב 290 ש"ח.
אם אני רוצה להישאר עם הראוטר שלי, זה יהיה 123 לחודש (או 124? לא בטוח). שזה פחות או יותר ההפרש של ה 290 על השנה הראשונה.
עכשיו אני מתלבט, כי נראה שבאופן כללי כל האנלימיטד הזה די מקרטע כרגע.
נדמה שהנציג שיקר לך כדי לנסות ולמכור את הראוטר שלהם בכל מחיר:
https://unlimited.net.il/news/#200
פנה לאחד הספקים האחרים
https://unlimited.net.il/news/#200
פנה לאחד הספקים האחרים
@Mics
דווקא הצצתי שם. גם באתר של אנלימיטד כתוב שהמחיר מותנה בקניית ראוטר במחיר 290 ש"ח.
בתכלס, אני יכול ללכת על המבצע הזה, ואז למכור את הראוטר החדש מהקופסה שלהם. או למכור את הישן שלי (שהוא כן קצת פחות טוב). אבל אין לי כוח להתחיל להיות סוחר ראוטרים. אני צריך עוד לחשוב על זה.
דווקא הצצתי שם. גם באתר של אנלימיטד כתוב שהמחיר מותנה בקניית ראוטר במחיר 290 ש"ח.
בתכלס, אני יכול ללכת על המבצע הזה, ואז למכור את הראוטר החדש מהקופסה שלהם. או למכור את הישן שלי (שהוא כן קצת פחות טוב). אבל אין לי כוח להתחיל להיות סוחר ראוטרים. אני צריך עוד לחשוב על זה.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
ה825 המקורי הוא הלבן בתקן N, ה825/AC זה מכשיר אחר לגמרי והוא ה"שחור" ובתקן AC1200.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |