מערכת שמע לסלון קטן במחיר מוגבל (המחיר! לא הקונה! :) )
שלום,
אני מחפש מערכת שמע לטלויזיה חדשה לסלון הקטן שבדירה שלי.
אני מודה מראש שאין לי מושג במערכות אודיו (אם תרצו עזרה בתחום הנדסת חומרים זה אני בכיף אתן...).
הסכום שאני מייעד לו הוא לא גבוה, בסביבות 400-700 שקל, אם אפשרות להתגמש קצת אם יש הבדל גדול באיכות.
אשמח לכל מיני טיפים ובמיוחד להצעות מחיר מחנויות שונות (רצוי בצפון או כאלו שעושים משלוחים).
יום טוב ותודה מראש!
אני מחפש מערכת שמע לטלויזיה חדשה לסלון הקטן שבדירה שלי.
אני מודה מראש שאין לי מושג במערכות אודיו (אם תרצו עזרה בתחום הנדסת חומרים זה אני בכיף אתן...).
הסכום שאני מייעד לו הוא לא גבוה, בסביבות 400-700 שקל, אם אפשרות להתגמש קצת אם יש הבדל גדול באיכות.
אשמח לכל מיני טיפים ובמיוחד להצעות מחיר מחנויות שונות (רצוי בצפון או כאלו שעושים משלוחים).
יום טוב ותודה מראש!
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
תגדיר סלון קטן??
התקציב יכול להספיק לך לזוג רמקוליםמוגברים מחנות מחשבים הקרובה לביתך.
מערכת שמע טובה תתחיל מ6000 ותגמר רחוק מזה
הנה, תמהר לפני שיקחו : https://www.facebook.com/groups/3899983 ... 191142072/
התקציב יכול להספיק לך לזוג רמקוליםמוגברים מחנות מחשבים הקרובה לביתך.
מערכת שמע טובה תתחיל מ6000 ותגמר רחוק מזה
הנה, תמהר לפני שיקחו : https://www.facebook.com/groups/3899983 ... 191142072/
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מינימום לחדש - 200$ כפול 2. (רסיבר ורמקולים בדיוטי פרי).
ללא ממליץ על כל המערכות הכל באחד - לא יאפשר לך חיבוריות כמו שהיית רוצה ויכולת התקדמות בעתיד.
יד שנייה - רסיבר "בסיסי" בן כמה שנים תוכל להשיג בתקציב שלך - אולי פחות.
רמקולים - השמיים הם הגבול וכדאי מאוד לבדוק כאן לפני שמזמינים.
ההמלצה שלי - לך עד יד שנייה וקנה שני רמקולים מדפיים בתור התחלה. עם הזמן תוסיף עוד חלקים.
ללא ממליץ על כל המערכות הכל באחד - לא יאפשר לך חיבוריות כמו שהיית רוצה ויכולת התקדמות בעתיד.
יד שנייה - רסיבר "בסיסי" בן כמה שנים תוכל להשיג בתקציב שלך - אולי פחות.
רמקולים - השמיים הם הגבול וכדאי מאוד לבדוק כאן לפני שמזמינים.
ההמלצה שלי - לך עד יד שנייה וקנה שני רמקולים מדפיים בתור התחלה. עם הזמן תוסיף עוד חלקים.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
בהנדסת חומרים, מתאימים את החומר לצרכים, לא?
אל תתאים את התקציב לצרכים, אלא את החומר - כלומר הרכיבים עצמם לסביבת השמיעה שלך.
התקציב שלך לא מספיק לסביבה ולא לצרכים (אולי חוצפה מצדי לקבוע מה הצורך שלך, אבל 400-700 שקלים לא מספיקים לצורך בסיסי אפילו)
קח את העצה שנרשמה לך מעלי ותנסה להקציב את ה 400$, או חלופת יד שנייה (רסיבר+מדפיים)
אל תתאים את התקציב לצרכים, אלא את החומר - כלומר הרכיבים עצמם לסביבת השמיעה שלך.
התקציב שלך לא מספיק לסביבה ולא לצרכים (אולי חוצפה מצדי לקבוע מה הצורך שלך, אבל 400-700 שקלים לא מספיקים לצורך בסיסי אפילו)
קח את העצה שנרשמה לך מעלי ותנסה להקציב את ה 400$, או חלופת יד שנייה (רסיבר+מדפיים)
תודה לכל התגובות, אני יעלה את התקציב קודם לסביבות 300$-+. והתחלתי לשקול לגבי יד-שניה, הבעיה היחידה, כמו שציינתי, שאין לי מושג בתחום.
קראתי בפורום כמה פוסטים והבנתי שזו אופציה לחלוטין מקובלת, אבל רצוי שתהיה הבנה בנושא כדי לדעת מה לקנות. אני בקלות אוכל ליפול על מערכת לא איכותית או לא תקינה...
קראתי בפורום כמה פוסטים והבנתי שזו אופציה לחלוטין מקובלת, אבל רצוי שתהיה הבנה בנושא כדי לדעת מה לקנות. אני בקלות אוכל ליפול על מערכת לא איכותית או לא תקינה...