תופעה מוזרה בהרחבות של רשת ומקו בwin10 על מחשב nuc
היי
ראיתי שבצפיה בפרקים שונים במקו או ברשת דרך מחשב NUC עם מערכת הפעלה win10 ואפילו מערכת הפעלה 8.1 יש בזמן צפיה קפיצות של למשל חצי דקה, לדוגמא בתוכנית כוכב הבא היתי צריך כל הזמן לחזור אחורה שוב לשמיעת השיר כל הזמן מס פעמים , אבל שאני צופה בראפי 2 עם מערכת הפעלה openelec אין ביכלל קפיצות , בצפיה בסרטים או הרחבות מחול אין לי בNUC ביכלל קפיצות, רק בהרחבות ישראליות יש .
ידוע לכם על בעיה כזו?
נראה לי שתוכנת openelec מושלמת לקודי יותר ממערכת ווינדוס.
רוני
ראיתי שבצפיה בפרקים שונים במקו או ברשת דרך מחשב NUC עם מערכת הפעלה win10 ואפילו מערכת הפעלה 8.1 יש בזמן צפיה קפיצות של למשל חצי דקה, לדוגמא בתוכנית כוכב הבא היתי צריך כל הזמן לחזור אחורה שוב לשמיעת השיר כל הזמן מס פעמים , אבל שאני צופה בראפי 2 עם מערכת הפעלה openelec אין ביכלל קפיצות , בצפיה בסרטים או הרחבות מחול אין לי בNUC ביכלל קפיצות, רק בהרחבות ישראליות יש .
ידוע לכם על בעיה כזו?
נראה לי שתוכנת openelec מושלמת לקודי יותר ממערכת ווינדוס.
רוני
יש לי בדיוק בדיוק את אותה בעיה. מריץ WINDOWS 10, KODI 16, AINOL MINI PC.
הבעיה אך ורק בתכנים ישראלים דרך הרחבות MAKO + רשת+ ערוץ 10 ובטלוויזיה חיה באותם ערוצים.
שום בעיה בצפייה בכתנים מחו"ל
חופר וחופר ולא מצליח להבין מה התקלה.
אם למישהו יש פתרון שלא כולל שנמוך ל 7 WINDOWS' אשמח לנסות.
יכול להיות שמדובר בקידוד אודיו מסויים או משהו בסגנון שקיים רק בערוצים ישראליים?
הבעיה אך ורק בתכנים ישראלים דרך הרחבות MAKO + רשת+ ערוץ 10 ובטלוויזיה חיה באותם ערוצים.
שום בעיה בצפייה בכתנים מחו"ל
חופר וחופר ולא מצליח להבין מה התקלה.
אם למישהו יש פתרון שלא כולל שנמוך ל 7 WINDOWS' אשמח לנסות.
יכול להיות שמדובר בקידוד אודיו מסויים או משהו בסגנון שקיים רק בערוצים ישראליים?
גם בהרחבה של ערוץ 10 זה קורה. ואכן הבעיה כניראה בWINDOWS 10 . בהתחלה חשבתי שזה הקודי ניסיתי להתקין מחדש גרסא עדכנית גירסה אחרונית בטא ומה לא אבל לא עזר, אחכ חשבתי שמדובר בבעיה ברשת עצמה העברתי מחיבור קוי לאלחוטי ובחזרה אבל עדין התקלה המשיכה. אפילו עידכנתי דרייברים של כרטיס מסך אבל הבעיה המשיכה להופיע רק במחשב הזה ספציפי.גם בצפייה ישירה מהאתר של ערוץ 10 התקלה הזאת חוזרת על עצמה.
מיותר לציין שבדונגל אנדרואיד שמחובר על אותה רשת התקלה לא קרתה. בסופש האחרון החלפתי את המחשב לקופסאת אנדרואיד והתקלה הזאת לא חוזרת במכשיר החדש.
לא מדובר במכשיר הספציפי משום שאצלי לא מדובר בNUC אלא במחשב ישן
מיותר לציין שבדונגל אנדרואיד שמחובר על אותה רשת התקלה לא קרתה. בסופש האחרון החלפתי את המחשב לקופסאת אנדרואיד והתקלה הזאת לא חוזרת במכשיר החדש.
לא מדובר במכשיר הספציפי משום שאצלי לא מדובר בNUC אלא במחשב ישן
- AvivMalihi
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- שם מלא: Aviv Malihi
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
זה לא קשור לווינדוס גם לי יש את הבעיה על אנדרואיד
מטריף אותי
גם לי זה קורה בשני מחשבים ווינדוס 10 ובמחשב אופן אלק זה לא קורה
ואני לא חושב שזה קשור לדרייבר של כרטיס קול זה קפיצות בודיאו
וזה מציק ברמות מישהו פתר את זה ודרך אגב יש גם קפיצות בווינדוס 7
ואני לא חושב שזה קשור לדרייבר של כרטיס קול זה קפיצות בודיאו
וזה מציק ברמות מישהו פתר את זה ודרך אגב יש גם קפיצות בווינדוס 7
אני לא יודע אם מצאתי את הפיתרון בוודאות, אצלי כבר כמה ימים ללא קפיצות.
מה שקרה אצלי: שני הדרייברים הבאים היו בגירסאות שונות, ברגע שהתקנתי אותם מחדש לאותה גירסה הקפיצות באודיו הפסיקו.
יכול להיות שזה מקרי, אבל אם לכל המשתמשים כאן יש את אותם התקני קול אז אולי זה הפתרון:
Intel SST Audio Device Driver & Realtek I2S HD Audio Codec
https://communities.intel.com/thread/92149?tstart=0
מה שקרה אצלי: שני הדרייברים הבאים היו בגירסאות שונות, ברגע שהתקנתי אותם מחדש לאותה גירסה הקפיצות באודיו הפסיקו.
יכול להיות שזה מקרי, אבל אם לכל המשתמשים כאן יש את אותם התקני קול אז אולי זה הפתרון:
Intel SST Audio Device Driver & Realtek I2S HD Audio Codec
https://communities.intel.com/thread/92149?tstart=0