לכמה אנשים פה נצרבה פלזמה (או ששמעתם שקרה למכר או בן משפחה)?
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
כמובן השאלה מופנית לאלה שלא דואגים להעביר תחנות או לשנות תצוגה על המסך כל שעה (מבחינתי גם מי שרואה ערוץ 1 או כל ערוץ שיש לו לוגו קבוע). כל הזזמן מדברים על הנושא הזה ואני לא שמעתי על בן אדם אחד שזה קרה לו (מעניין, לא?). אני שואל בגלל שנורא בא לי ללכת על פלזמה 50 אינטש אבל אני לא אוותר על תצוגה של 4:3 בשידורי טלויזיה.
תודה מראש
תודה מראש
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
aloni:
רציתי להגיד לך שיש פה אנשים בפורום שעיניין ה 4:3 מול 16:9 בכלל לא אפשרות. וגם אני חושב ככה. נראה לי שלרוב האנשים בפורום זה לא מפריע. אני פשוט לא מסוגל לראות את המתיחות האלה. אצל ההורים שלי מנגנת לה פלזמה 42 של LG כבר לא מעט זמן אך ורק על 4:3. אני מידי פעם מעביר ל 16:9 ולא רואה שום בעית צריבה באיזורים של הפסים בצדדים. בגלל זה שאלתי פה.
אני אשמע בעצת דיקסי ואחפש פה בפורום סיפורי זוועה.
תודה
רציתי להגיד לך שיש פה אנשים בפורום שעיניין ה 4:3 מול 16:9 בכלל לא אפשרות. וגם אני חושב ככה. נראה לי שלרוב האנשים בפורום זה לא מפריע. אני פשוט לא מסוגל לראות את המתיחות האלה. אצל ההורים שלי מנגנת לה פלזמה 42 של LG כבר לא מעט זמן אך ורק על 4:3. אני מידי פעם מעביר ל 16:9 ולא רואה שום בעית צריבה באיזורים של הפסים בצדדים. בגלל זה שאלתי פה.
אני אשמע בעצת דיקסי ואחפש פה בפורום סיפורי זוועה.
תודה
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
תאמין לי, אני מכיר את זה יותר מידי טוב. האקסית היתה רגישה לזה רצח, גם היא התרגלה לזה בצורה זאת או אחרת ורק מידי פעם הייתי צריך להחליף לה.
המזל הוא שהיה לי אז מסך של פנסוניק שנתן לשלוט על ה- hsize וה- vsize, וניתן היה לשחק בדיוק עם כמות המתיחה.
המזל הוא שהיה לי אז מסך של פנסוניק שנתן לשלוט על ה- hsize וה- vsize, וניתן היה לשחק בדיוק עם כמות המתיחה.
HiFiMusic IL