מתאמי רשת על גבי רשת החשמל
-
OrelAmor891
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- שם מלא: Orel Amor
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אהלן חברים.... יש לי זוג מתאמי רשת על רשת החשמל של אדימקס ( מה שנמכר ברשת באג כזוג בחבילה אחת ) ...... מפה לשם כנראה שהגיע זמנם לאחר שנה של עבודה הם החליטו לא לספק אינטרנט רק רשת פנימית יש אינטרנט פעיל בבית הכל עובד טוב ורק המחשב שמחובר דרכם לא מקבל אינטרנט... לפי בדיקת מהירות אינטרנט בפלאפון בחדר של המחשב אני מקבל 45 מגה אלחוטי.. בחיבור קווי אני מקבל 75 המקסימום שבזק הצליחו להגיע באיזורי.. בכל מקרה האם לרכוש זוג מתאמים חדש ( אם כן האם יש לכם המלצה על זוג מתאמים אחר ) או שבעצמם 45 מגה מספיק לקודי צופה רק בתכני hd ואז בעצם לרכוש מתאם ואי פיי ( שוב אם כן אשמח להמלצה על אחד ) או שבכלל למישהוא יש פתרון לבעיה של המתאמים... יש לי חיבור 100 מגה של בזק עם הנתב החדש שלהם תודה לעוזרים...
שלום לך,
מקווה שאולי אעזור לך בפתרון הבעיה אני גם כבר הרבה זמן עם זוג מתאמי רשת על חשמל של אדימקס, לאחרונה עברתי לבית חדש והייתי זקוק לעוד זוג מתאמים שיעבירו אינטרנט לעוד שני חדרים, בקיצור אני מחבר את הזוג החדש של אדימקס והם לא עובדים לא מגיע אינטרנט, התחלתי לחשוב שהבעיה היא בתלת פאזי אולי, ולחשוב על הקמת רשת קווית בבית, אפילו פניתי לאחד התותחים שרושמים כאן הרבה בבקשה להקים רשת קווית בבית, למזלי הרב הוא אמר לי שהתשתית בבית שלי ישנה עבור התקנה של רשת קווית.
בקיצור הרבה פעמים ניסיתי לשים את זוג המתאמים החדש ללא הצלחה, לאחר שגם קראתי שהם אמורים כנראה לעבוד בתלת פאזי.
בסוף במזל ופוקס נזכרתי שבחוברת הוראות יש כמה מצבים של לחיצה על הכפתור, פחות משלוש שניות, מעל חמש אני חושב ומעל 15 שניות.
מה שהציל אותי בסוף זה לחיצה על הכפתור מעל ל 15 שניות!!!! לפעמים צריך לעשות זאת פעמיים שלוש אבל בסוף זה גרם לכל אחד מהמתאמים לתקשר עם המתאם שמחובר להוטבוקס. חסך לי המון כסף וצרות כמו השחלת חוטים או קיצור מיותר בלוח החשמל התלת פאזי.
אשמח לשמוע אם זה פותר לך גם את הבעיה?
מקווה שאולי אעזור לך בפתרון הבעיה אני גם כבר הרבה זמן עם זוג מתאמי רשת על חשמל של אדימקס, לאחרונה עברתי לבית חדש והייתי זקוק לעוד זוג מתאמים שיעבירו אינטרנט לעוד שני חדרים, בקיצור אני מחבר את הזוג החדש של אדימקס והם לא עובדים לא מגיע אינטרנט, התחלתי לחשוב שהבעיה היא בתלת פאזי אולי, ולחשוב על הקמת רשת קווית בבית, אפילו פניתי לאחד התותחים שרושמים כאן הרבה בבקשה להקים רשת קווית בבית, למזלי הרב הוא אמר לי שהתשתית בבית שלי ישנה עבור התקנה של רשת קווית.
בקיצור הרבה פעמים ניסיתי לשים את זוג המתאמים החדש ללא הצלחה, לאחר שגם קראתי שהם אמורים כנראה לעבוד בתלת פאזי.
בסוף במזל ופוקס נזכרתי שבחוברת הוראות יש כמה מצבים של לחיצה על הכפתור, פחות משלוש שניות, מעל חמש אני חושב ומעל 15 שניות.
מה שהציל אותי בסוף זה לחיצה על הכפתור מעל ל 15 שניות!!!! לפעמים צריך לעשות זאת פעמיים שלוש אבל בסוף זה גרם לכל אחד מהמתאמים לתקשר עם המתאם שמחובר להוטבוקס. חסך לי המון כסף וצרות כמו השחלת חוטים או קיצור מיותר בלוח החשמל התלת פאזי.
אשמח לשמוע אם זה פותר לך גם את הבעיה?
-
OrelAmor891
- חבר שרק התחיל

@HTuser1
·
אז לצערי הפתרון שעזר לך אצלי לא עובד ולכן נראה לי אצטרך להחליף...
אגב בגלל שאני עם וינדוס 10 ואני יודע על כמה בעיות תוכנה בקשר לוינדוס 10 ואינטרנט ביצעתי ריסט לקובץ הלוג... שלחתי פינג לכרטיס הרשת שהתקבל שלחתי פינג לראוטר לא התקבל אז שוב אשמח להמלצות....
·
אז לצערי הפתרון שעזר לך אצלי לא עובד ולכן נראה לי אצטרך להחליף...
אגב בגלל שאני עם וינדוס 10 ואני יודע על כמה בעיות תוכנה בקשר לוינדוס 10 ואינטרנט ביצעתי ריסט לקובץ הלוג... שלחתי פינג לכרטיס הרשת שהתקבל שלחתי פינג לראוטר לא התקבל אז שוב אשמח להמלצות....
-
OrelAmor891
- חבר שרק התחיל

...