מבקש המלצה על מקרן מצויין - תקציב גמיש

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
starrywolf פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1064
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 88 פעמים

שליחה #1 

לרגל מעבר לדירה חדשה אני מחפש מקרן שיענה על הצרכים הבסיסיים שלי ואשמח לעזרתכם.

המקרן יחובר ל-PS4 למטרת משחקים ולמכשיר כלשהו (כרגע רסברי פאי 2) למטרת צפייה בסרטים.

דרישות: בהירות גבוהה ככל האפשר, שחורים כהים ככל האפשר, לאג קטן ככל האפשר (למשחקים), תמיכה בתלת מימד (אם בכלל צריך לציין את זה כיום), Short Throw יתרון אבל לא חובה, 1080p כמובן (אין צורך ב-4K), ללא אפקט קשת בענן (חשוב ביותר מפני שאני רגיש לזה). אם יש עוד פרמטרים חשובים תזכירו לי בבקשה.

תקציב: אם יש מקרן כזה עד £1000 אז מצויין. אם לא אז תציעו לי בבקשה מקרנים (מעל התקציב) שכן עומדים בדרישות שלי.
תודה רבה על העזרה. (f)

starrywolf פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #2 

ראיתי שלמקרנים של אפסון אין את האפקט של הקשת בענן והם עומדים בתקציב שלי - איזה דגם כדאי לקחת על מנת שיתאים בצורה הכי טובה לצרכים שלי ? איך ה-TW-6100 וה-TW-6600 ?

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

בתקציב הזה רק מקרני כניסה עם שחורים סבירים, עוצמת הארב סבירה שדורשת חושך, על הקרנה קרובה בכלל אין מה לדבר בסכום הזה...

מקרני SHORT THROW שונים לחלוטין ממקרנים הקרנה קדמית \ אחורית ולכן גם המחיר שונה לחלוטים...

מה אתה מחפש? מקרן לבית? לעסק? האם זהו חדר ייעודי? סלון פתוח? מואר? יש תשתית וידאו וחשמל? זהו בית בבנייה? בנוי?
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

starrywolf פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

אני מחפש מקרן לבית (יותר נכון לסלון), סלון פתוח אבל לא גדול במיוחד, יש חלון אחד של המרפסת (אני מניח שוילון כהה יפתור את בעיית האור מבחוץ), תשתיות חשמל אני מניח שיש - על תשתיות וידאו אני שומע פעם ראשונה ולכן אני מאמין שלא (HDBase T יכול לפתור את הבעיה הזאת?), הבית לקראת סיום בנייה - עניין של שבוע-שבועיים לדעתי (בנייה חדשה).

המקרנים שציינתי של אפסון לא יתאימו לי ? אני נוטה ללכת עליהם בגלל שהם LCD ואין להם את בעיית ה-RBE. על שאר הפרמטרים אני עוד מסוגל להתפשר.

Kermit
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 409
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 53 פעמים

שליחה #5 

ה6600 עדיף על ה6100, יותר חדש
מבחינת לאג הוא די נמוך, 34 ms
שחורים די טובים, שאר הצבעים מצויינים., וכמובן אין את אפקט הקשת.
קניתי לפני כשלושה חודשים (מאמזון, ואפילו קיבלתי החזר על המיסים. יצא 4800 ש"ח עד הבית) ואני ממש מרוצה ממנו. בתקציב שלך הוא מומלץ מאוד

topprojector
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 229
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #6 

נכון מאוד ללכת על מקרן LCD על אחת כמה וכמה שאתה יודע שאתה סובל מ RAINBOW EFFECT. השחורים של האפסון 6600 סבירים ולא יותר מזה (יש הרבה ביקורת ברשת שבלשון המעטה לא מרוצות מרמת השחורים שלו שנוטים לירקרקות). ברמת תקציב כזו לא תמצא מקרן עם "שחורים" כמו שצריך ואם אתה מצפה לשחורים עמוקים וטובים אתה צריך להגדיל תקציב לכיוון מקרן דוגמת ה SONY VPL-HW55ES שאפשר להשיג אותו בארץ סביב 14,000 ש"ח . בהצלחה.

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”