חווית שירות טובה בחנות Crossover

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
Grimwood פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

ברצוני לשתף אתכם על חוויה חיובית שהיתה לי בחנות קרוסאובר, שנתיים וחצי אחרי שקניתי מהם מערכת קולנוע ביתית ( מגבר Denon X2000 וסט Jamo A200 5.1).
לפני כמה שבועות היתה לי תקלה במגבר (כנראה מהפסקת חשמל) - הוא העביר סאונד ללא תמונה.
לאחר כמה בדיקות, הבנתי שהתקלה כנראה פיזית ופניתי לקרוסאובר לגבי הבעיה.
במהלך השיחה הם הבינו שעשיתי את כל הבדיקות האפשריות ואמרו לי שהתקלה כנראה בבקר שמעביר את התמונה.
המגבר לא היה באחריות ושלומי (בעל החנות) ביקש ממני להעביר אליו את המגבר בהקדם כדי שיוכלו לטפל בו (הוא הדגיש שהוא יעשה הכל כדי שאני לא אשלם על התיקון).
לאחר שבוע בערך, שלומי התקשר אליי ואמר לי שהמגבר תוקן והתשלום היה סמלי (על בדיקה בלבד).
בזמן שהייתי בחנות הוא גם ייעץ לי לשדרג את המערכת ל7.1 ולקנות זוג רמקולים קדמיים.
לאחר כמה נסיונות של רמקולים בחנות, הגענו לPolkaudio RTi A1, שלדעתי ולדעתו היו הטובים ביותר מהרמקולים שנבדקו.
המחיר שקיבלתי משלומי היה הטוב ביותר בשוק (נמוך מהמחיר הזול בזאפ).
הרמקולים החדשים הכניסו עומק ועוצמה למערכת, שגם ככה היתה מצויינת ואני מאוד מרוצה מהרכישה.

השירות בקרוסאובר הוא הטוב ביותר שקיבלתי, הצוות מקצועי ואדיב מאוד ואני ממליץ בחום להגיע אליהם!
אני יודע שאני אקנה שם גם אם המחיר יהיה קצת יותר יקר, כי זה באמת שווה את זה.

תודה שקראתם,
יוסי.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #2 

כיף לשמוע