TVIX-4000 vs. MVIX MX-760HD

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
hagi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1213
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אתמול שלחתי אימייל לנציגות חברת MVIX בארה"ב ובו ביקשתי כמה הבהרות לגבי מכשירם . היום בבוקר קיבלתי את תשובתם , כך שאני חושב שאוכל להרחיב קצת על השוני בינו לבין TVIX-4000 .
הפרטים שארשום מטה הם אך ורק על בסיס הנתונים ששתי החברות מפרסמות ולא על סמך בדיקה אישית ( אולי היום אראה את ה-MVIX ואוכל להרחיב יותר ) והם מציינים אך ורק את השוני בין שני המוצרים .

1.תמיכה ב-WIRELESS STREAMING :
TVIX - אין
MVIX : יש דרך הפרוטוקול הרגיל 802.11 וגם דרך פרוטוקול תקשורת עתידי יותר - MIMO .

2.תמיכה בפורמט האודיו FLAC :
TVIX - יש
MVIX - אין ( וזה מצער אותי מאוד כי יש לי הרבה תכנים בפורמט הזה )

3.תמיכה בפורמטים גרפיים נוספים חוץ מ-JPG :
TVIX - אין
MVIX - יש - BMP , PNG .

4.תמיכה בפורמט וידאו VCD :
TVIX - אין
MVIX - יש

5.תמיכה בעברית :
TVIX - אין
MVIX - כן , מלאה , כולל תפריטי המכשיר

6.נפח מקסימלי של דיסק הקשיח ( תודה ל-wizz על ההערה הזו ) :
TVIX - עד 500 גיגה
MVIX - תומך גם בדיסקים קשיחים של 750 גיגה ( לא ידוע אם זהו הנפח המקסימלי )

אם אדע יותר פרטים בהמשך , אפרסם אותם פה !
HAGI
נערך לאחרונה על ידי hagi ב 07/02/2007 11:44, נערך פעם 1 בסך הכל.

LiorC
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3610
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

לי אישית חיסרון תמיכה ב-FLAC פוסל מכשיר שלא תומך (יש לי המון חומר בפורמט הזה).
ליאור

hagi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

גם לי אישית זה מפריע מאותה סיבה אבל ניתן להמיר FLAC ל-MP3-320K מאוד בקלות מבלי שתבחין באיכות ( לפחות אני לא מבחין ) .

שוב , זה חסרון גדול בשבילי אבל לא גדול מספיק כדי לפסול את המכשיר . אם אראה שהמכשיר חזק גם ב-WIRELESS STREAMING אוכל לוותר על ה-FLAC .

wizz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 124

שליחה #4 

hagi תודה על ההשואה
נודה מאד על המשך דיווח בזמן אמת על תוצאות הבדיקות שאתה עושה בימים הקרובים

גם אני מתלבט בין שני המכשירים - וששאלתי פעם ראשונה עליהם-קצת תקפו אותי-מפליא???
אני עוקב בעיון רב אחרי השרשורים שאתה פותח בפורום ומודה לך מאד- שאין אתה הולך דווקא לצד מסויים באופן עיוור ודורש לקבל מידע וחוות דעת גם על המכשיר שהוא לא אהוד פה - ולא ברור לי למה.

בכל מקרה , רציתי להוסיף להשוואה שלך בין המכשירים, שבהרבה אתרים באינטרנט מציינים ש -MVIX MX-760HD
תומך כבר בדיסקים גדולים עד 750G
.
למשל:
http://www.forbit.co.kr/product/product ... o_id=37760
למרות שאתר לא באנגלית - רואים הרבה תמונות

שני המכשירים הישנים 5000 של TVIX ו- MVIX תמכו רק עד 500G.
רצוי לברר אם TVIX4000 תומך מעל 500G - נראה לי שלא !!!.
ישר כח- תמשיך, למרות שאתה לפעמים גם חוטף.
מחכים להמשך אינפורמציה ממך
hagi כתב:אתמול שלחתי אימייל לנציגות חברת MVIX בארה"ב ובו ביקשתי כמה הבהרות לגבי מכשירם . היום בבוקר קיבלתי את תשובתם , כך שאני חושב שאוכל להרחיב קצת על השוני בינו לבין TVIX-4000 .
הפרטים שארשום מטה הם אך ורק על בסיס הנתונים ששתי החברות מפרסמות ולא על סמך בדיקה אישית ( אולי היום אראה את ה-MVIX ואוכל להרחיב יותר ) והם מציינים אך ורק את השוני בין שני המוצרים .

1.תמיכה ב-WIRELESS STREAMING :
TVIX - אין
MVIX : יש דרך הפרוטוקול הרגיל 802.11 וגם דרך פרוטוקול תקשורת עתידי יותר - MIMO .

2.תמיכה בפורמט האודיו FLAC :
TVIX - יש
MVIX - אין ( וזה מצער אותי מאוד כי יש לי הרבה תכנים בפורמט הזה )

3.תמיכה בפורמטים גרפיים נוספים חוץ מ-JPG :
TVIX - אין
MVIX - יש - BMP , PNG .

4.תמיכה בפורמט וידאו VCD :
TVIX - אין
MVIX - יש

5.תמיכה בעברית :
TVIX - אין
MVIX - כן , מלאה , כולל תפריטי המכשיר

אם אדע יותר פרטים בהמשך , אפרסם אותם פה !
HAGI
...

hagi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

wizz ,
תודה רבה על המחמאות והעידוד ! אני מודה שאני אוהב לעשות עבודת שטח יסודית לפני שאני בוחר לרכוש משהו בתחום מוצרי האלקטרוניקה .

תודה גם ההערה שלך לגבי נפח הדיסקים . אתה בהחלט צודק ואת זה אתה יכול לראות כתוב שחור על גבי לבן באנגלית באתר MVIX ארה"ב - . שם ניתן להזמין את המכשיר עם דיסק קשיח בעל נפח של 750 גיגה .
הלינק :
http://www.mvixusa.com/store/index.php? ... escription

אוסיף את זה לרשימת ההשוואה מאחר וה-TVIX מוגבל ל-500 גיגה בלבד לפי ספר המשתמש שלו .

תודה שוב ,
HAGI

LiorC
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3610

שליחה #6 

wizz, בוא נדבר קצת על הבנת הנקרא:
אינני יודע איך הגעת למסקנה שה-MVIX לא אהוד כאן.
הסיבה היחידה שאף אחד לא המליץ עליו כאן היא פשוטה מאוד: איננו נוהגים להמליץ על מכשיר שלא בדקנו אותו אישית.
בדיוק לשם מטרה זו פנינו אל היבואן שסירב בתוקף.
אז על מה בדיוק התלונה כאן ?
ליאור

wizz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

LiorC כתב:לי אישית חיסרון תמיכה ב-FLAC פוסל מכשיר שלא תומך (יש לי המון חומר בפורמט הזה).
...
יכול להיות שאתה צודק בראיה אובייקטיבית לגבי עצמך - אבל -
עכשיו כולם יתחילו לשאול מה זה FLAC שהוא כל כך חשוב שאי אפשר בלעדיו.- 99 אחוזים לא יודעים בכלל מה זה.
ועכשיו כל החברים בפורום יצהירו בנאמנות רבה - שהם מחפשים רק FLAC-אחרת הם לא קונים

אפילו IPOD הגדול - נמכר במאות מיליונים ולא היה לו FLAC - וכמה פסלו אותו כי אין לו.
נדמה לי שרק לאחרונה עשו איזה עדכון לא מוצלח במיוחד- תקן אותי אם אני טועה
ומה לגבי מדיה פלייר וווינאפ - שלא תמכו שנים - אז לא השתמשו בהם !!!

ל- IAUDIO יש למשל תמיכה ב-FLAC - אבל תעשה סקר בין כל קוניו - לדעתי הוא נגן מדיה איכותי יותר מIPOD ובגדול- ואולי אחוז אחד יגיד לך שהוא קנה אותו רק בגלל שהוא תומך ב-FLAC - ומתוך האחוז הזה תשאל כמה בכלל יש להם קבצים כאלה - אולי שוב רק אחוז == זאת אומרת הגענו לפרומיל משתמשים בפורמט הנהדר הזה.

חוץ מזה נגני TVIX ו-MVIX הם רק נגני אודיו - אני בטוח שבודדים פותחים אותם לאודיו בלבד??
-רבותי סרטים- סרטים-סרטים -זה מה שהם.

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #8 

עוד פעם התחלנו עם תאוריות הקונספירציה בגרוש?

אם בן אדם קנה סטרימר במקום מחשב, איך הוא אמור לשמוע את ה- FLACs שלו?
HiFiMusic IL

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46404
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5081 פעמים

שליחה #9 

99 אחוזים לא יודעים בכלל מה זה.
...
99 אחוזים מהאנשים לא נמצאים בפורום הזה.
הפורום הזה מרכז את ה % הבודד שמעניין אותו איכות, ולכן flac מהווה יתרון.

hagi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

אם נושא ה-FLAC עלה זה המקום לציין שגם ה-TVIX וגם ה-MVIX בנויים מאותו צ'יפ מרכזי - SIGMA SEM8621L , כך שיכול להיות מאוד שחברת MVIX תוציא FIRMWARE בעתיד לתמיכה בפורמט הזה (אם היתי במקומם היתי שוקל את זה במיידי ) .

וגם אם לא , ניתן להמיר מאוד בקלות FLAC ל-WMA , פורמט שכן נתמך על ידי ה-MVIX מבלי לכווץ את המידע , כלומר שגם אחרי ההמרה המידה ישאר LOSELESS !!!!
המרת FLAC-WMA לוקחת מספר דקות עבור דיסק של 70 דקות .

wizz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

LiorC כתב:wizz, בוא נדבר קצת על הבנת הנקרא:
אינני יודע איך הגעת למסקנה שה-MVIX לא אהוד כאן.
הסיבה היחידה שאף אחד לא המליץ עליו כאן היא פשוטה מאוד: איננו נוהגים להמליץ על מכשיר שלא בדקנו אותו אישית.
בדיוק לשם מטרה זו פנינו אל היבואן שסירב בתוקף.
אז על מה בדיוק התלונה כאן ?
...
ראיתי בפורום הזה-המון המלצות על TVIX4000 - כתבתם שלמעשה הוא אותו מכשיר רק צורתו שונה אבל תכונותיו זהות ל- 5000 - ורק המלצות חמות יש עליו-וזאת לפני שראיתם אותו - כי הוא לא בארץ.
ואפילו מרטין בשרשור למטה וגם חבר אחר בפורום כותבים שהיו איתו המון בעיות בתחילת השיווק שלו-וזאת כנראה הסיבה שהפסיקו לשיווק אותו ולכן עדין לא הגיע לארץ.
ציטוט מתגובתו של מרטין"
" נשלח: ד' 07/02/2007 0:40
לא, hagi, לא נפרסם את זה פה.
גם ככה, מבלי שאמרנו מילה עליהם הם יצאו במסע הכפשות, אז אם גם נכתוב את מה שאנחנו חושבים ויודעים ??

אתה ילד גדול ואני בטוח שאתה תחליט מה שהכי טוב בשבילך.

אגב, ה-TVIX4000 עדיין לא בארץ , פשוט כי הם לא הוזמנו לאור הבעיות שהיו לסדרות הראשונות של המכשיר.
סוף ציטוט.

וגם HAGI כותב:
"לגבי ה-TVIX 4000 אני יודע שהיו בעיות קשות עם הסדרה הראשונה והרבה אנשים שהספיקו לקנות את זה מסוף דצמבר 06 ועד אמצע ינואר 07 כשהחברה עצרה את היצור פשוט נתקעו עם המכשיר מבלי שיהיה להם יכולת להחזיר אותו . "

שלא תבין אותי נכון - אין לי דעה שלילית על שום מכשיר - לפני שאני בעצמי בודק אותו .
אני חושב ששני המכשירים TVIX ן-MVIX , וגם עוד 4 מכשירים שדומים להם בעלי אותו ציפ של סיגמא - הנם סוף הדרך ברמת נוחות וטכנולוגיה ובמחירים עממים -כל עוד היבואן לא משתולל במחירים בארץ וברווחים מוגזמים ללא הצדקה.-מה ישראל במצור
דבר שלצערי קרה בתחילת דרכו של ה- TVIX

ואני לא רוכש דבר - רק בגלל שעשו לי סקירה מקצועית כזו או אחרת בפורום כזה או אחר - אלא לי חשובה ביותר הבדיקה העצמית וחוות הדעת האישיות של משתמשים רגילים כמוני - שגם חלק מהם לדעתי אינן אוביקטיביות אלא נובעות "מדעת העדר" - מי יעיז להגיד משהוא על מכשיר מסויים - אם כולם רק " מהללים" אותו.
מאידך חבל מאד שיבואן של מכשיר כזה או אחר - לא משתף פעולה עם פורום משתמשים מקצועי כמוכם - אלא נלחם בכם ואתם נלחמים בו - פשוט חבל ???.
הוא מכניס לעצמו גול עצמי - כנראה שיווק איננו הצד החזק שלו - כי אסור לו להתנצח אתכם על משחקי יוקרה-זה רק לרעתו-זה לא בית משפט-אבל זה פוגע גם בנו .
כי אנו לא מקבלים את מרבית האינפורמציה ממקורות שונים - כדי לקבל החלטת קניה נכונה

אני מודה לך על כל הסבלנות בתשובותיך - למרות שלא תמיד אנו תמימי דעים - אלו החיים

hagi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

איש ,
יש סטיימרים שתומכים ב-TVIX . FLAC הוא אחד מהם !!!!
אתה יכול לנגן קובץ FLAC גם אם אין לך מחשב באמצעות סטיימר \ נגן מדיה !

aloni כתב:עוד פעם התחלנו עם תאוריות הקונספירציה בגרוש?

אם בן אדם קנה סטרימר במקום מחשב, איך הוא אמור לשמוע את ה- FLACs שלו?
...

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #13 

:)
HiFiMusic IL

crusader
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1952
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #14 

מממ,
השירשור הזה מזכיר לי נשכחות,האם חזרנו שוב למשחקים של איזה נגן טוב יותר?!
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money

hagi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

היתי שם ,עברתי פקקים , חזרתי ...

שליחה #15 

טוב - אז הלכתי לראות את ה-MVIX-760 בפעולה . להלן ההתרשמויות :

- גודל המכשיר יחסית קטן , קומפקטי .
- תצוגת LCD בחזית המכשיר היא בעלת 3 שורות ומציינת את הקובץ שמתנגן . צבע ה-LCD הוא דוקא כחול , דבר שמקשה על הקריאה . גם הפונטים הקטנים לא מטיבים עם המשתמש .
- בחזית המכשיר יש כמה לחצנים לנביגציה בין התפריטים למי שלא רוצה להשתמש בשלט .
- ראיתי כמה קטעים HD כולל ברזולוציה 1080P\I- הכל נראה מדהים - רציף .
- לא הצלחתי לראות תכנים גרפיים כי לא היו קבצים כאלה במכשיר ( מוזר כשמדובר במכשיר שאמרו להדגים את כל הפונקציות ...חבל !!!)
- המכשיר היה מחובר ישירות לזוג רמקולים דרך חיבור RCA לזוג רמקולים קטנים . הסאונד היה ללא דופי .
- פורמטים אחרים נוגנו בצורה טובה מאוד . גם בקבצי MP3 בעלי BITRATE נמוך הסאונד היהי מצויין .
- לא יכולתי לראות סרטים עם תרגום עברי מכל פורמט שהוא כי לא העלו סרטים כאלה במכשיר ושוב זה חבל .
- למרות שאנטנט ה-WIRELESS STREAMING היתה מחוברת לא ראיתי אם זה באמת עובד כי לא היה ROUTER בחנות . נאמר לי שזה עובד ללא שום בעיה בכל מקרה .
- לא הצלחתי לשמוע שום רעש ממאוורר המכשיר וחשבתי שהוא בכלל לא עובד . רק כשקירבתי את האוזן בצמוד למכשיר ראיתי שהוא כן עובד . מאוורר באמת שקט !!!!
- השלט נוח , לא משהו מיוחד , סטנדרטי !

אם אתם מעוניינים לבחון את המכשיר בצורה מעמיקה אני ממליץ שתקחו איתכם מהבית דיסק DVDR עם תכנים מכל הסוגים כי התכנים שהם מציגים לא רבים .
למרות זאת התרשמתי שזהו מכשיר שעושה את העבודה שאמור לעשות . לדעת עד כמה הוא טוב באמת צריך לעבוד איתו יותר מחצי שעה .

alicenir
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 570
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #16 

HAGI
בסופו של דבר - הגעת להחלטה??? :lol:
"Assumption Is The Mother Of All Fuckups"

Booboo
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1929
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

לגבי FLAC

שליחה #17 

יש לי בבית הרבה דיסקים.
את רובם העברתי ל-FLAC, וכמו כן כל חדש שאני קונה.
יתרון ראשון: האפשרות להעביר את כל ספריית הדיסקים שלי מהכונן הקשיח במחשב לכונן קשיח ייעודי בסטרימר. לא צריך WIFI.
יתרון שני: למי שיש/יהיה CDP איכותי, שנשמע טוב יותר מכל סטרימר, עדיין חשוב הפורמט של CD. במקרה שקרה משהו ל-CD האוריגינלי, אין שום בעייה להמיר קבצי FLAC חזרה למדיית CD-R איכותית (ולהקפיד על מהירות צריבה x4).

אגב, בנגן הנייד שלי (iAudio U3 2GB) יש אך ורק קבצי FLAC.
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"

wizz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

Re: היתי שם ,עברתי פקקים , חזרתי ...

שליחה #18 

הי
תודה על מסירת ההתרשמות, כמה שאלות:

1. לאיזה מסך מחובר ה- -MVIX-760 ?
2. האם לא הייתה להם שם מערכת אודיו AC3 ? - מאד מוזר להדגים ב-2 רמקולים קטנים !!!
3. אם באים עם דיסק מלא חומר שלך - האם ותנים לך לבדוק אותו במכשיר התצוגה
ואם כן - האם בהכנסה פנימה לתוך המכשיר או בחיבור USB HOST = האם שאלת ?
4.מי היה זה שהדגים לך - אחד מהעובדים או הבעל הבית - איך היתה רמתו המקצועית ?
5. האם יש צפי לשחרור המכשירים מהמכס - לדעתי נתקעו שם בגלל שהוא בין הראשונים שמיובא לארץ שיש לו תמיכה ב- MIMO
@@ היינו בעיות עם משרד התקשורת לגבי שידור בתדרים החדשים @@

שתענה, יהיו לי בטח שאלות חדשות
תודה

hagi כתב:טוב - אז הלכתי לראות את ה-MVIX-760 בפעולה . להלן ההתרשמויות :

- תצוגת LCD בחזית המכשיר היא בעלת 3 שורות ומציינת את הקובץ שמתנגן . צבע ה-LCD הוא דוקא כחול , דבר שמקשה על הקריאה . גם הפונטים הקטנים לא מטיבים עם המשתמש .
- לא הצלחתי לראות תכנים גרפיים כי לא היו קבצים כאלה במכשיר ( מוזר כשמדובר במכשיר שאמרו להדגים את כל הפונקציות ...חבל !!!)
- המכשיר היה מחובר ישירות לזוג רמקולים דרך חיבור RCA לזוג רמקולים קטנים . הסאונד היה ללא דופי .
- פורמטים אחרים נוגנו בצורה טובה מאוד . גם בקבצי MP3 בעלי BITRATE נמוך הסאונד היהי מצויין .
- לא יכולתי לראות סרטים עם תרגום עברי מכל פורמט שהוא כי לא העלו סרטים כאלה במכשיר ושוב זה חבל .
- למרות שאנטנט ה-WIRELESS STREAMING היתה מחוברת לא ראיתי אם זה באמת עובד כי לא היה ROUTER בחנות . נאמר לי שזה עובד ללא שום בעיה בכל מקרה .
- לא הצלחתי לשמוע שום רעש ממאוורר המכשיר וחשבתי שהוא בכלל לא עובד . רק כשקירבתי את האוזן בצמוד למכשיר ראיתי שהוא כן עובד . מאוורר באמת שקט !!!!

אם אתם מעוניינים לבחון את המכשיר בצורה מעמיקה אני ממליץ שתקחו איתכם מהבית דיסק DVDR עם תכנים מכל הסוגים כי התכנים שהם מציגים לא רבים .
למרות זאת התרשמתי שזהו מכשיר שעושה את העבודה שאמור לעשות . לדעת עד כמה הוא טוב באמת צריך לעבוד איתו יותר מחצי שעה .
...

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35091
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #19 

ה-Z500 היה תקוע חצי שנה במכס...

hagi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

Re: היתי שם ,עברתי פקקים , חזרתי ...

שליחה #20 

היי ,
1.המכשיר היה מחובר למסך LCD מסוג THOMSON גודל 37 אינץ .
2.טעיתי כשאמרתי שהמכשיר היה מחובר ישירות לשני רמקולים . המכשיר היה מחובר למערכת 2.1 . זוכר בבירור שראיתי שם גם SUB .
3.אני מניח שכן . הם מאוד , מאוד נדיבים עם המידע וההתנסות האישית . נתנו לי לשחק עם המכשיר כמה שרציתי , להזיזו מהמקום . אני מניח שאם תבוא עם דיסק קשיח מהבית ( אני אישית ממליץ לך לעשות זאת) יתנו לך לשים אותו במקום הקיים .
שוב , אני מצטער שהיום לא חשבתי על זה ולא עשיתי זאת בעצמי ...
4.מי שהדגים את המכשיר היה בחור צעיר שהגדיר את עצמו כ"אחראי הטכני של MVIX" . התרשמתי לטובה מרמתו המקועית .
בהקשר הזה רוצה להדגיש שאתמול התקשרתי לחנות ושוחחתי ישירות עם בעל החנות - אילן . הוא היה מאוד מקצועי וסבלני וענה לי ללא שום היסוס להפגזה של שאלות במשך 20 דקות . הוא אמר לי חד משמעית עוד אתמול שאין תמיכה ב-FLAC אבל העדפתי לברר את זה גם עם החברה בארה"ב.
5.שאלתי גם היום מה הצפי לשחרור מהמכס ואמרו לי שהתאריך של 15.02 הוא סופי ואפילו ייתכן שזה יהיה לפני זה בכמה ימים .
6.אני גם חושב שמשרד התקשורת חייב לאשר את פרוטוקולי התקשורת של המכשיר הזה והערכתה האישית שלי היא שזו הסיבה מאחורי "תקוע במכס" . אני יודע שהנגן 350HD גם היה צריך לצאת לשוק בתחילת דצמבר אבל מאז הוא מחכה לאשור משרד התקשורת שעוד לא הגיע .

בכל מקרה , אני דיי סגור שזה מה שאני הולך לקנות וכאן יש שתי אפשרויות :
1.המכישר ישווק בארץ לא יאוחר מ-15.02 ואז אקנה אותו בארץ בגלל המחיר ההוגן והאחראיות המקומית .
2.אם זה מאחר והמכשיר לא ישווק בתאריך הזה , אבקש מקרוביי לרכוש אותו עבורי בארה"ב .

wizz כתב:הי
תודה על מסירת ההתרשמות, כמה שאלות:

1. לאיזה מסך מחובר ה- -MVIX-760 ?
2. האם לא הייתה להם שם מערכת אודיו AC3 ? - מאד מוזר להדגים ב-2 רמקולים קטנים !!!
3. אם באים עם דיסק מלא חומר שלך - האם ותנים לך לבדוק אותו במכשיר התצוגה
ואם כן - האם בהכנסה פנימה לתוך המכשיר או בחיבור USB HOST = האם שאלת ?
4.מי היה זה שהדגים לך - אחד מהעובדים או הבעל הבית - איך היתה רמתו המקצועית ?
5. האם יש צפי לשחרור המכשירים מהמכס - לדעתי נתקעו שם בגלל שהוא בין הראשונים שמיובא לארץ שיש לו תמיכה ב- MIMO
@@ היינו בעיות עם משרד התקשורת לגבי שידור בתדרים החדשים @@

שתענה, יהיו לי בטח שאלות חדשות
תודה

hagi כתב:טוב - אז הלכתי לראות את ה-MVIX-760 בפעולה . להלן ההתרשמויות :

...
...

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”