מנוי של NETFLIX הישראלי מכיל את הסדרות : DAREDEVIL ובית הקלפים?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
איזה מדריך צריך?
פשוט נרשמים לחשבון היקר יותר שלהם (זה שעולה 11 דולר) כי הוא זה שכולל תמיכה ב-4K.
פשוט נרשמים לחשבון היקר יותר שלהם (זה שעולה 11 דולר) כי הוא זה שכולל תמיכה ב-4K.
·סבבה תודה רבה,oferlaor כתב:איזה מדריך צריך?
פשוט נרשמים לחשבון היקר יותר שלהם (זה שעולה 11 דולר) כי הוא זה שכולל תמיכה ב-4K....
למה שבכתבות אמרו שאין את כל הסדרות והתכנים במשתמש הישראלי כמו שיש במשתמש אמריקאי , לפחות בישראלי יש את DAREDEVIL ב-4K ?
- מה עדיף להשתמש בגירסה הישראלית או להשתמש בVPN עם אמריקאי ? ( דר"כ דרך אפליקציה NETFLIX בטלוויזיה ניתן להשתמש ב VPN או זה לא אפשרי רק דרך המחשב ?)
-דר"כ אם אני קונה משתמש ישראלי ושם VPN לארה"ב אז זה משתנה לי לתכנים של ארה"ב?
תודה רבה לכולם .
- oferlaor
- מנהל

מאז שהשירות הושק הם מוסיפים תכנים. עדין אין את המבחר שיש בארהב (עשרות אלפי סוגי תכנים) אבל את הסדרות שלהם הם עיבו מאוד.
אם יש תוכן שזמין בארץ עדיף בלי vpn. זה נחוץ רק כדי לצפות במה שלא זמין באיזור שלנו.
אם יש תוכן שזמין בארץ עדיף בלי vpn. זה נחוץ רק כדי לצפות במה שלא זמין באיזור שלנו.
·תודה,oferlaor כתב:מאז שהשירות הושק הם מוסיפים תכנים. עדין אין את המבחר שיש בארהב (עשרות אלפי סוגי תכנים) אבל את הסדרות שלהם הם עיבו מאוד.
אם יש תוכן שזמין בארץ עדיף בלי vpn. זה נחוץ רק כדי לצפות במה שלא זמין באיזור שלנו....
- אני יכול לפתוח משתמש ישראלי ולאחר מכן להשתמש עם VPN ונפתחים הערוצים או שאני אמור מלכתחילה להירשם על ארה"ב ולהשתמש בVPN כדי שיפתחו לי הערוצים ?
- דוגמא DAREDEVIL סדרה ששוחררה עונה 2 בשבוע שעבר , זה מתפרסם גם בנטפליקס הישראלי או שלוקח זמן עד שהם שמים בנטפליקס הישראלי ? ( ואיך ניתן לדעת איזה תוכן מעודכן קיים כרגע בספרייה לפני הרשמה ?)
תודה והמשך יום נעים .
גם אין דבר כזה מנוי ישראלי או אמריקאי. יש רק מנוי. לפי הכתובת ממנה אתה מגיע אתה מקבל את התכנים. אם אתה מגיע מכתובת ישראלית תקבל תכנים שמאופשרים עבור ישראל, אם תשתמש בשרות VPN או DNS ותגיע אליהם מכתובת לדוגמה אמריקאית תקבל את התכנים שפתוחים עבור האמריקאים.
- oferlaor
- מנהל

·חבר, אתה חופר.haim66700 כתב:חבל על המנוי לנטפליקס ולסלקום ליס ולהוט יש הכול באינטרנט היום ובחינם ובאיכות טובה
למה לשלם ....
עוד שאלה חשובה התכנים שמוזרמים של FULL HD זה כמו באיכות BLUERAY מקורית או שזה דחוס בצורה כלשהי בגלל שזה סטרימינג באינטרנט , והם מצליחים לשמר את האיכות של BR או שהרבה פחות מזה ?
ויש הבדל בין איכות של התכנים אני מדבר על FULL HD ו-UHD שמשדרת נטפליקס לעומת התכנים שיש בסרטים וסדרות של קודי על FULL HD ?
ויש הבדל בין איכות של התכנים אני מדבר על FULL HD ו-UHD שמשדרת נטפליקס לעומת התכנים שיש בסרטים וסדרות של קודי על FULL HD ?
·והם נותנים ללקוח הישראלי גם תכני 4K או רק לאמריקאים ?Nemesis כתב:אין דין סרט אחד כסרט אחר. עקרונית בהנתן רוחב פס מספיק, אין בעיה לשדר באיכות גבוהה יותר מאשר נטפליקס (עקרונית יש להם גם 4k). אבל מהמעט שראיתי, איכות השידור בכל מני תוספים של קודי די גרועה....
-ואם אני נירשם לחשבון ומגיע חודש מתנה אחרי סיום החודש אני יכול לבטל אם אני לא רוצה ואני לא מחויב ?
·ואיפה אני בודק אם DAREDEVIL העונה שנייה משודרת לישראל והאם יש לך גם 4K ?Nemesis כתב:לכל מי שבוחר במנוי המתאים - יוכל לקבל 4K. כמובן לא כל הסדרות צולמו כך.
אתה יכול לעשות מנוי לחודש ולבטל אחר כך....
- דר"כ אם אני מבטל אחרי חודש החינם אז בעצם יש לי חודש ניסיון חינם ולבטל ואז אני לא חייב לשלם בכלל במידה ואני לא מרוצה ולא רוצה להמשיך , נכון ?